29.10.11
17:32
Здравейте,
на 17г. съм, и до сега не съм взимал никакви добавки, и се чудя какво да си взема за повишаване на сила.
До 60-70лв.
29.10.11
17:36
Имаш ли хранителен и тренировъчен режим? А изобщо тренираш ли?
29.10.11
19:56
казано от summer_jam на 29.10.11, 17:36:
Имаш ли хранителен и тренировъчен режим? А изобщо тренираш ли?
Хранителен режим нямам, як каквото ми се яде, когато си искам. Тренировъчен режим -от понеделник до петък (ако за това ме питаш)
А изобщо тренираш ли?
Що за въпрос?
Да кажа и че съм висок 175см, и тежа 67кг.
29.10.11
20:06
казано от fingerpaint на 29.10.11, 19:56:
Хранителен режим нямам, як каквото ми се яде, когато си искам.
В такъв случай употребата на хранителни добавки е напълно излишна...
29.10.11
22:40
казано от Кольо Пияндето на 29.10.11, 20:06:
Хранителен режим нямам, ям каквото ми се яде, когато си искам.
В такъв случай употребата на хранителни добавки е напълно излишна...
Защо? На мен ми трябва добавка за повече сила, за всеки случай не ям по един кроасан на ден. Ям минимум по 4 пъти на ден...
то това добре, ама ако ядеш по 4 кроасана на ден пак няма да стане. Do u feel me?
Работата е да ядеш много, за да може и тази добавка за сила да работи, иначе само си даваш парите на вятъра! Не случайно е Добавка ;)
29.10.11
23:00
казано от Ramon Dekkers на 29.10.11, 22:45:
то това добре, ама ако ядеш по 4 кроасана на ден пак няма да стане. Do u feel me?
Работата е да ядеш много, за да може и тази добавка за сила да работи, иначе само си даваш парите на вятъра! Не случайно е Добавка ;)
Разбирам какво искаш да кажеш. Ям си доволно и не само кроасани :Д . Просто ми кажете какво бихте ми препоръчали, ако трябвя ще увелича яденето.
30.10.11
00:05
казано от fingerpaint на 29.10.11, 23:00:
казано от Ramon Dekkers на 29.10.11, 22:45:
Работата е да ядеш много, за да може и тази добавка за сила да работи, иначе само си даваш парите на вятъра! Не случайно е Добавка ;)Разбирам какво искаш да кажеш. Ям си доволно и не само кроасани :Д . Просто ми кажете какво бихте ми препоръчали, ако трябвя ще увелича яденето.
Ми освен да увеличиш яденето, а? Ако се храниш, като ученичка, каква сила чакаш? Какво си мислиш, че тук хората с резултати ядат, каквото им скимне и тренират, както дойде? Без хранителен и тренировъчен режим си за на никъде!
30.10.11
11:12
Оф, абе хора къде прочетохте че се храня като ученичка? Ям колкото ми се яде. Вие какво искате да ям докато не повърна?
Може да не ям всеки ден ядки, телешко месо и т.н., ама никаде не съм написал че ям като ученичка, и едва ли не гладувам.
30.10.11
11:28
Не виждам защо се НАЛАГА да даваме съвет при условие, че основен фактор НЕ е наличен.
Приемането на добавка няма да ти донесе търсения ефект, ако храненето ти не е на съответното ниво.
Аз лично не се наемам да дам съвет, обречен на неуспех.
Да изяждаш много храна все още не значи, че се храниш както трябва.
Хранителен режим нямам, як каквото ми се яде, когато си искам. Тренировъчен режим -от понеделник до петък (ако за това ме питаш)
Това не е тренировъчен режим, това са дни от седмицата. “Ям каквото ми се яде, когато си искам” носи също толкова безполезна информация, като дните от седмицата.
Силата на първо място са тренировки и хранене. Чак след това действат добавките. Ако първите две са наред, ще качваш сила и без никакви добавки. Ако не са - добавките няма да помогнат.
Накратко, не казваш от колко време тренираш, КАК тренираш, как се храниш, колко кила си качил от както почна да тренираш, колко ти е стажа, какви са ти силовите постижения.
Или викаш, това няма значение, дайте да пия там нещо, че да стана як?
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.10.11 12:59.
06.11.11
20:08
Поддържам какво казват останалите относно храненето и тренировките, но ти искаш информация за добавка за сила. Ами първата базисна добавка за сила е креатина - монохидрат или някоя от другите му форми - етил естер, кре-алкалин. Аз лично съм за креатин монохидрата - евтин 4-5 лв за 100 грама или креатин етил естера, от който съм много доволен в последно време.
Използвай времето, през което си на 17 и може да ядеш всичко по колкото ти се яде, за да натрупаш знания за времето, когато ще трябва да почнеш да броиш калориите, което ще дойде след около 5-8 години. На 17 години ядях пържени яйца със свинска мас и мед преди тренировка хахахахахаха, банички с боза (тогава бозата бе със захар) за закуска и си мечтаех да дойде времето, когато ще мога да си позволя да взема креатин монохидрат ако дойде в България. Междувременно правех раменни преси със 80 кг пред врат и френска преса с 60 кг.
06.11.11
21:22
Естествено, че ще ядеш докато се пръснеш :D