Дневникът на Ventsi

Темата е заключена.
Прескочи до:

Лежанка - 40х10,50х8,60х6,70х4,75х1,80х1,85х0,5 - почти след всяка серия по 5 набирания.

80 кг лежанка много леко поне 3ка мога да направя.85 кг много малко ми трябваше другият път ги бутам :)

Днеска тренировката по баскет беше състезателна.2 отбора бяха аз бях капитан на единият.Имаше спринтове с топка както и 5в5 игра в която победихме :)

В петък ще напиша малко цели до края на годината :)

Днеска тренировка по баскет.След трена нещо ме заболя гърба главно плешките.

Днеска почивка... направих малко лицеви първа серия 42 броя.Другите 2 серии не ги броих.

“Не се стресирайте за тренировките! Все пак Кросфитът е вашето бягство от напрежението. Ако някога го почувствате, като работа и задължение, значи е време да се захванете с нещо друго!”

В петък бях на дискотека до 4:00.Бях спал само 5-6 часа и почивах.Днеска ще понаправя малко корем + разтягане и изометрия.

2 часа баскет с приятели.След това леко малко кофички + набирания под хват и малко разтваряне встрани с 10кг.

31.10.11
21:48

Гледам ви в даскалото през прозорците силови се мъчите. Горе долу ти се получава :D

хаха кога съм се мъчил бе... припознал си се :D

Днеска тренирах с големите!!! Друго си е да те блъсне някой дето е 10 кила повече и скача 15 санта повече от тебе!!!

Вчера почивах днеска ще избухвам! Пробвам нещо като циклично хранене.Вчера за последно ядох в 22:00.Днеска в 14:30 ядох 2 бонбона по повод и пих 1 кафе.Не чуствам много глад само когато нямам работа.Снощи ядох 2 големи чушки с кайма и ориз,салата от зеле,100 гр домашно сирене,1 яйце, малко краставица и 500 мл домашно прясно мляко.Можех да хапна още 3-4 яйца но просто ня бях гладен.Днес си купих обувки за баскетбола.Нямам търпение да ги пробвам :)

Циклично хранене ден 1

Клек 40х4,60х2,80х3 суперсерия с Лежанка 20х4,40х2,60х3 - Лекичко преди комплекса.

След това: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/56680

Резултат: Венци - 344 повт. (16кг.)

1. 3 рунда + 3 набирания + 6 лицеви опори + 9 клека + 11 суинга = 119 повт
2. 3 рунда + 3 набирания + 6 лицеви опори + 9 клека + 9 суинга = 117 повт
3. 3 рунда + 3 набирания + 6 лицеви + 9 клека = 108 повт

Доволен! Славко беше секундант.

Храна: 20-22 часа фаст.

14:30 - 1 кафе, 2 бонбона.
18:00 - 1 кафе.
20:00 - 3 яйца,50гр домашно краве сирене,2 малки питки хляб
21:15 - 1 чушка с кайма и ориз,2 филии хляб + 1 крем (прясно мляко домашно,нишесте,захар) и 2 блокчета своге.
22:30 - пилешка каша,боб и малко хляб

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 03.11.11 22:45.

Циклично хранене ден 2

Тренировка: Няма.
Хранене: Нормално.

Коментар: Лека умора от вчерашната тренировка.Нищо особено.

Циклично хранене ден 3

Тренировка: Кондиция с Марина от форума.
Храна: 12:00 - 1 банан,2 цели яйца,2 жълтъка,картофи и малко хляб.
        21:45 - пилешко,ориз,картофи,кисело мляко малко и хляб.
        22:45 -
Течности - 2 литра вода,2 кафета,1 Coca-Cola

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 05.11.11 22:25.

05.11.11
23:14

не е ли много голям прозореца?

Еми аз от 10:30 до 11:30 тренирах и затова ядох в 12:00.Голям е ама огладнях някъде към 20:00 :D

Циклично хранене ден 4

Тренировка: лег,гребане с щанга,кофички,набирания под хват,раменна преса с дъмбел.Абе лигавня.
Храна: нормална.
Течности - 3 литра вода.

Коментар: Българина е много мързелив човек вече се убедих... повечето ми приятели от даскалото казват че нямат време нямат пари за фитнес и хранене... та днеска в фитнеса дето тренирах от 9:00 до 11:00 е безплатно .... имаше 6-7 човека не повече....

http://www.youtube.com/watch?v=pPVzvf3nPxQ

.... не ми дава да го постна по друг начин...

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 06.11.11 22:03.

06.11.11
22:12

То имаше 6-7 човека, ама само вие тримата (и племеницата ми) бяхте от тези, които се възползваха от безплатния вход.

Всички останали са си редовни с карти :)

Мнението беше редактирано от Miyu на 06.11.11 23:34.

http://vbox7.com/play:744e6977ed

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 07.11.11 15:51.

Циклично хранене ден 5

Тренировка: няма.
Храна: след 20 часа фаст не бях гладен... ядох 3 яйца,боб,малко хляб,1 кифла с халва и малко шоколад нещо нямам апетит.
Течности - 2 литра вода и 1 кафе.

Коментар: -

Циклично хранене ден 6

Тренировка: Баскетбол.
Храна: Нормална.
Течности - 3 литра вода.

Коментар: -

Циклично хранене ден 7

Тренировка: Баскетбол - днеска тренировката беше на стадиона.Много спринтове имаше около 15 и повече.
Храна: г/д бива.
Течности - 3 литра вода и 1 кафе.

Коментар: - Утре може да почивам може и да тренирам.Ще видя как се чуствам и ще реша.

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 09.11.11 22:42.

Циклично хранене ден 8

Тренировка: няма.
Храна: 2 големи яйца,75 грама домашно краве сирене, малко хляб и 250 мл домашно прясно мляко. 200 гр пилешки дроб,малко варени картофи и малко хляб.
Течности - 3 литра вода и 2 кафета.

Коментар: Храната е малко знам... просто не съм гладен това всичкото го изядох насила само и само да съм ял... не знам защо така..

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 10.11.11 22:30.

някакъв вирус се опитва да ме събори ама нема се дам лесно :D

11.11.11
22:23

Пробвай утре системата на инженера т.е. клекове! При мен проработи в сряда!

Нещо се случва с мен... снощи преди да си легна ми беше лошо и не можах да заспя 1 час.Ставам сутринта и пак ми е лошо но на инат отивам на даскало... там ту ме болеше корема ту не.. изкарах до края и се прибрах.... към 16;30 правих малко разтягания и след това почнах да ям(16 часа фаст)... ядох 2 кюфтета,малко картофена салата,100 мл пресно млеко и малко хляб... 1 час и 30 минути по-късно ядох малко овес с мляко кисело и 2 яйца... 1 час по касно ядох супа от картофи,грах и месо.И после такива болки в стомаха направо имах чуството че ще умра... Май това е част от адаптацията както беше при Слави... Сега ме отпусна малко ще видим утре как ще бъде....

11.11.11
22:54

Другият път по-хубаво се натъпчи... нямаш акъл !

не е от храната според мен... предните дни пак съм ял по толкова и е нямало проблем..

11.11.11
22:58

Като те боли корема, не яж толкова много...Корема ти дава симптом, че  нещо не е наред и ти вместо да му помогнеш да се справи с проблема си, си мислиш, че се адаптираш към цикличното....

Според мен си ял много разнородна храна. Иначе при нормално хранене добре ли понасяш прясното мляко и граха, защото те са по-проблеми при някои хора?

Да при нормално хранене ги понасям добре.До сега съм нямал проблем с храната освен при лютото.

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 11.11.11 23:08.

Днеска съм малко по добре пак ме болеше малко корема и ми беше лошо но съм ОК.Храната от 17:00 насам е 2 яйца с 20гр масло и малко хляб,малко зеле с свинско месо и малко хляб,малко супа с малко хляб :D Oт всичко по малко :D и една малка ябълка :) Тренировката беше 1 миля за време 7:23 беше времето при 2 градуса температура! Лека.

Днеска реших да е чийт ден.

Тренировка имаше: Клек - 60х5,80х4,90х3,100х2
                    Лежанка - 60х5,65х4,70х3,75х3
                    Горен лег с дъмбели - 3х10 ( 12,14,16)
                    Кофички 3х10
                    малко супер серии за ръце и планк с 20 кг на кръста 2х30 секунди.

Имам клип на клека 90х3 малко по-късно ще го кача.

Мнението беше редактирано от Венцислав Игнатов на 13.11.11 14:44.

13.11.11
14:52

Ако пазиш клипа с мойте 60кг :D .. качи го да си видя горе долу техниката :P

Сашо или Марина трябваше да вдигат след товята серия? :D

Ники-Kini :D

Да напиша няколко думи :) Вчера храната беше добра имаше свинско месо с зеленчуци два пъти,яйца 3 броя,20 гр масло,100 гр кисело мляко с малко овес и малко ябълков щрудел това всичкото след 17 часа фаст.Тренировка нямаше водата беше около 3 литра.Днеска храната е г/д добре.Тренировка по баскет имаше която беше доста тъпа.Водата около 2 литра и половина.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1