Как да кача килограми ?

02.11.11
22:46

Значи въпроса ми е “Как да кача килограми” На 17 години съм,56-58 килограма и съм висок 1.83см, Ям  горе-долу 3-4 пъти дневно и не ми личи какво да направя. Значи хранителния ми режим попринцип е доста разнообразен,не спазвам определен режим с изключение на това че ям много шоколад и сладки изделия винаги когато мога ям плодове.

Пускам 1 тема тука защото смятам,че има достатъчно хора които разбират.Мерси предварително на всички

02.11.11
22:51

Маса се прави на маса. Моят съвет е да ЯДЕШ и тренираш и резултатите няма да закъснеят. Като за начало си направи хранителен режим и тренировъчна програма, както и дневник, за да си следиш прогреса.

02.11.11
23:02

казано от Мирослав Николов на 02.11.11, 22:51:

Маса се прави на маса. Моят съвет е да ЯДЕШ и тренираш и резултатите няма да закъснеят. Като за начало си направи хранителен режим и тренировъчна програма, както и дневник, за да си следиш прогреса.

Мерси но аз много ям прекалено много за мене ям даже приятелите ми викат къде го побираш а пък виж се какъв си слаб
и ако може някакъв режим ако някой може да ми даде ще съм му много благодарен

03.11.11
00:05

Освен да кажеш какво толкова много ядеш, пък да преценим дали наистина е много или само така си мислиш. Също така по-важното е колко от това усвояваш. И няма да е зле да намалиш сладките “неща” и да минеш на истинска храна.

03.11.11
14:44

казано от Петко К на 03.11.11, 00:05:

Освен да кажеш какво толкова много ядеш, пък да преценим дали наистина е много или само така си мислиш. Също така по-важното е колко от това усвояваш. И няма да е зле да намалиш сладките “неща” и да минеш на истинска храна.

еми аз ям Всичко без лук,чесън и ще намаля сладките
и много ям наистина сутринта си купувам мит с кренверш ям два горе доло и някакви сладки и сулети като се прибера към 13:40
пак ям квото ми хареса от яденето като стане време да излизаме на ван с приятелите ям пак и излизам на ван ям чат пат и като се прибера вечерям тва е

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.11.11 21:49.

HE

03.11.11
16:17

казано от Todor Ahchiev на 03.11.11, 14:44:

казано от Петко К на 03.11.11, 00:05:

еми аз ям Всичко без лук,чесън и ще намаля сладките
и много ям наистина сутринта си купувам мит с кренверш ям два горе доло и някакви сладки и сулети като се прибера към 13:40
пак ям квото ми хареса от яденето като стане време да излизаме на ван с приятелите ям пак и излизам на ван ям чат пат и като се прибера вечерям тва е

Това не е хранителен режим и с това хранене си го докарал до този момент! Замисли се дали ти трябва хранителен режим или си доволен от това, което виждаш в огледалото. Да изпреваря евентуален следващ въпрос - не хранителните добавки няма да ти помогнат, защото те се добавят към изградени режими!

03.11.11
17:27

аз нямам режим на хранене май трябва да направя но пак незнам ще ми помогне ли ?

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742

05.11.11
14:15

нещо немога да разбера този режим няма ли по прост начин ?

05.11.11
14:54

Аз ти предлагам по 1,2 литра пълномаслено прясно мляко и си нагоре с калориите а даже не си ял :) Направо се чудя на хората дето не могат да качват :)

05.11.11
16:47

казано от alleN на 05.11.11, 14:54:

Аз ти предлагам по 1,2 литра пълномаслено прясно мляко и си нагоре с калориите а даже не си ял :) Направо се чудя на хората дето не могат да качват :)

ми те хората мазно не искат да качват. Навсякъде се препоръчва да се ядат , а не да се пият калориите. Особенно 2 литра прясно  мляко придружено с разни кремвирши и банички ;)

06.11.11
13:18

Мерси ще пробвам ако има още нещо кажете

06.11.11
16:34

казано от Ramon Dekkers на 05.11.11, 16:47:

казано от alleN на 05.11.11, 14:54:

ми те хората мазно не искат да качват. Навсякъде се препоръчва да се ядат , а не да се пият калориите. Особенно 2 литра прясно  мляко придружено с разни кремвирши и банички ;)

При положение, че момчето има проблем да изяжда количеството калории, с което ще качва, течните калории са перфектно допълнение.

07.11.11
11:34

Еми имам семеен бизнес ферма с животни и пия краве и козе мляко прясно и не прясно сирене си ям значи ще трябва да вдигна  да пия по  2 , 3 литра на ден така ли ?

Мнението беше редактирано от Todor Ahchiev на 07.11.11 11:35.

07.11.11
12:49

Е не го приемай като някакво правило :) Просто за да качваш са ти нужни повече калории от колкото изразходваш. Щом виждаш, че не можеш да качваш, това означава че калориите са ти малко. Ако не можеш да ядеш повече твърда храна, добави и калории в течен вариант :)
А иначе 2 литра е добре. Не се насилвай все пак :) Трябва да ти лесно да го спазваш в дългосрочен план.
Добре ще е да си пресметнеш, колко калории ти трябват за да качваш тегло. Горе са ти дали линк към тема във форума, където я има формулата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1