05.11.11
17:18
Колеги, кой от двата продукта според вас заслужава по-голямо внимание? И двата са на почти една и съща цена, имат почти една и съща доза.От една страна, Мanna-та по етикет изглежда по-богата на протеин, но от другата - говорим за патентована формула. Вие на кой от двата продукта бихте заложили? Приемам варианти и за трети продукти.
П.С. Продуктът ще се използва основно за закърпване на положение с хранене, когато липсва възмжност/време за такова - работа, пътуване, университет. За информация ще добавя, че тренирам активно от 2 години, висок съм 186, тежа 86 кг.
05.11.11
18:06
Не съм пробвал MANNA,но Lean Dessert е адски вкусен :)
+1 за Lean Dessert от мен :)
Мнението беше редактирано от Outofspace2 на 05.11.11 18:06.
Маннате не нищо специално суроватка + финно смлени овесни ядки,които може даже и да те дразнят при пиене,защото се усещат.
Избери си нещо в което има матричен протеин.
05.11.11
18:44
И аз бих ти предложил нещо от сорта на Синта или МиоФюжън, ПроМикс на Сайтек и т.н. Може и барове да вземеш.. абе избор бол.. но ако се двуумиш - +1 за Lean Dessert
Така:
1. Мanna е в опаковка от 1380 гр / 92 гр доза = 15 приема
2. Lean Dessert - 630 гр/ 35 гр доза = 18 приема
3. Syntha - 1300 гр/ 44 гр доза = 30 приема
Всичко “+” -ове клонят към Syntha - матрица и по-изгоден финансово.
казано от gurcayy на 05.11.11, 19:04:
Така:
1. Мanna е в опаковка от 1380 гр / 92 гр доза = 15 приема
2. Lean Dessert - 630 гр/ 35 гр доза = 18 приема
3. Syntha - 1300 гр/ 44 гр доза = 30 приемаВсичко “+” -ове клонят към Syntha - матрица и по-изгоден финансово.
Syntha, Matrix , Goliath
избери си. Чакам другия петък едно прителче да се прибере и да ми донесе 1 доза голиат
само да отбележа, че в манна-та има въглехидрати, което по- заприличва на нормално хранене, докато останалите са предимно протеин. ако ще е само за заместване на едно хранене бих предпочел dessert.
казано от FRANKO1 на 06.11.11, 09:13:
само да отбележа, че в манна-та има въглехидрати, което по- заприличва на нормално хранене, докато останалите са предимно протеин. ако ще е само за заместване на едно хранене бих предпочел dessert.
май забрави 15грама carbs в syntha 6 ?
07.11.11
10:38
Аз бих огледал етикетите на продуктите и бих обърнал внимание на това какви източници на въглехидрати съдържат. Ако не съм достатъчно точен в наблюденията си, поправете ме.
BSN Syntha-6 - съдържа 14 g въглехидрати, на етикета виждам полидекстроза. Протеинът в този продукт е ОК, но този въглехидрат не е най-добрата идея.
BSN Lean Dessert - съдържа 8 g въглехидрати, на етикета виждам малтодекстрин. Той също не е особено подходящ.
Scitec Manna - съдържа 40 g въглехидрати, при това - от овесени ядки. Най-подходящия източник в случая.
Малък разбор - търсим хранителна добавка, която да замества хранене, а не типичен протеинов суплемент. Посочените продукти на BSN според мен не са подходящи, ако ще се използват самостоятелно (т.е. към тях няма да се прибавя храна). Те съдържат не особено качествени като вид въглехидрати. От друга страна 14 g въглехидрати трудно биха могли да балансират едно хранене, да не говорим за 8 g. Имам лични впечатления от Scitec Manna, отбелязал съм ги в магазина на bb-team.
Категорично бих избрал Manna.