Tренировки на открито София: 5 ноември 2011

Темата е заключена.

04.11.11
08:20

От 11 сутринта в училището в Младост.

Какво правихме днес:
ВНИМАНИЕ!!! Тренировката ще бъде описана в 2 варианта:
- за патриоти, непразнуващи чужди празници, неизползващи чуждици и чужди думи и т.н., и за такива, дето им пречи да има снимки тук
- за хора, които не искат да търсят кусури.

Еманация на българщината в най-висшата й форма:
Отнесохме се ний към школото в младата ма’ала. Как сякогаш со соротличетата зверове започнааме с оранжевата загрявка, направихме малко възбуждации, подир туй възвихме към стената и висилката за силовата част за горнийо дел на телесата ни, оти баджаците ке ги тренираме утре заранта. Он бе от спускащи набирания на една ръка и изправяне на ръцете от тръкула и каменаци наопаки. За поясо направихме по 2 упражнения и след това сбирток - п’рво свитата се раздели на по двама и без запиране се надпреварваха на селяндурско одене като алтав и бой с чук, а после и всеки за себе си се пребори с другите на селяндурско одене като алтав и подскачане настрани со прескачане на едно като купул на замък со плескане на ръцете и долу гръди о землята опрени.
За останалите:
Тренировката, както винаги, започна с оранжевата загрявка. После в силовия блок правихме активации, след което редувахме преси от стойка на ръце с пълен обхват и негативни набирания с една ръка. Задна везна и l-sit прогресии за ядрото и накрая комплекс. Първо по двойки надпревара с фермерско слаломиране и бой с чук, а след това и индивидуална надпревара с фермерско и латерални бърпита. На последното Никола победи с 1 секунда Витан.
Снимки има във фейсбук албума.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 05.11.11 21:21.

05.11.11
21:27

Какво пак станало? Кой е недоволен сега?

ЕДИТ Какво стана с лоста?

Мнението беше редактирано от Бойко на 05.11.11 21:27.

05.11.11
21:28

Фермер си търси кросфитърка : D

05.11.11
21:31

Хахаха :-) Описанието е веднъж :-) Суперско е било.
А аз трябваше да ходя по разни семейни сбирки вместо това. Мрън. А утре ме бутат да ходим на екскурзия. Ще се боря пък! Искам си тренировката!

казано от Скота на 05.11.11, 21:27:

Какво пак станало? Кой е недоволен сега?

ЕДИТ Какво стана с лоста?

Сигурно си изпуснал това тук.
За лоста - купих болтове за заготовки от дето ми каза и после на стругар ги занесох да ги направи. А единият от загубените го намерих на следващата седмица.

05.11.11
21:41

Пропуснал съм, но ясно...

Очевидно е била ползотворна тренировка, в това прекрасно слънчево време.

05.11.11
23:04

казано от Oranje на 05.11.11, 21:19:

Какво правихме днес:
- за патриоти, непразнуващи чужди празници, неизползващи чуждици и чужди думи и т.н., и за такива, дето им пречи да има снимки тук

Много тъжно.

Веднъж, в чисто приятелски частен разговор, като човек, който уважава дейността ти, ти казах, че намирам за голяма грешка приемането на нещата лично ведно с резултата от това - проявата на пасивна агресия. В тази връзка те посъветвах, отново чисто приятелски и с уважение, да извлечеш максимума от критиката, независимо от тона на същата, понеже това би било от полза. Последните седмици само чета и с голямо съжаление забелязвам, че думите ми са си останали нечути, камо ли възприети. Жалко. Наистина ми е мъчно. Тъжно, но факт - думите ти в цитата, а и не само тези, ми напомнят на нечии други (думи и действия), което е тъжно....

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 05.11.11 23:16.

05.11.11
23:38

Ако Славко, Вик, или някой от хората, доказали се с опит, тренировъчен стаж изкажат критика насочена към тренировъчните похвати, бих порепоръчала на Юли да се вслуша. Онази тема е затворена (уместно) и не би трябвало да има продължение. Дискусии на тема какво да бъде НАИМЕНОВАНИЕТО на тренировката са нелепи. Юли е превъзходен треньор, с доказани качества и ще продължавам да му се доверявам. А когато почувствам необходимост да имам ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР, ще си отделя БЮДЖЕТ за тази цел и ще поискам персонално наблюдение и внимание. Напрежението, което започна да се надига от едно известно време, прерастна в зле прикрита война. Чудя се за какво ли точно. И след като всички разумни доводи отшумяха, се сещам единствено за финансови такива. Колкото и да не им понася на някои хора, Юли Е и ще продължи да бъде предпочитан и успяващ треньор, защото знае какво прави и го може. Всичко останало е без значение и е недостойно.

А иначе по темата, отново ви поздравявам за размазващата тренировка, дано има повече слънчеви дни, в които да имаме възможност да се виждаме и забавляваме на открито.

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 05.11.11 23:43.

06.11.11
00:00

казано от Marty Sun на 05.11.11, 23:38:

Ако Славко, Вик, или някой от хората, доказали се с опит, тренировъчен стаж изкажат критика насочена към тренировъчните похвати, бих порепоръчала на Юли да се вслуша.

Ако се върнеш и прочетеш коментара ми, ще забележиш, че изобщо не коментирам тренировъчни похвати ;)

Онази тема е затворена (уместно) и не би трябвало да има продължение. Дискусии на тема какво да бъде НАИМЕНОВАНИЕТО на тренировката са нелепи.

Въпросът беше принципен и касаеше нещо много по-различно от просто “наименованието” на тренировката, който е искал - разбрал е за какво иде реч. Коментарите са повече от излишни. А кой продължава темата е съвсем отделен въпрос.

Юли е превъзходен треньор, с доказани качества и ще продължавам да му се доверявам.

Темата е друга. Отново забележи, че нито тук лично, камо ли в оная тема, някой изобщо коментира нечии треньорски качества.

А когато почувствам необходимост да имам ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР, ще си отделя БЮДЖЕТ за тази цел и ще поискам персонално наблюдение и внимание.

Всяка стотинка е бюджет.

Напрежението, което започна да се надига от едно известно време, прерастна в зле прикрита война.

Лично аз считам, че причините за напрежението са грешките, описани от мен подробно в първия ми пост. Лично мнение, не ангажирам никого с него.

Чудя се за какво ли точно. И след като всички разумни доводи отшумяха, се сещам единствено за финансови такива. Колкото и да не им понася на някои хора, Юли Е и ще продължи да бъде предпочитан и успяващ треньор, защото знае какво прави и го може.

Отново -  това не е предмет на обсъждане от мен. И наистина не разбирам в каква връзка е това.

Всичко останало е без значение и е недостойно.

Същото, което казвам и аз.

за патриоти, непразнуващи чужди празници, неизползващи чуждици и чужди думи и т.н., и за такива, дето им пречи да има снимки тук

Пропусна и скакауеца :D

за хора, които не искат да търсят кусури.[/color]

Или такива, които поставят въпрос основан на принципи, а не възприеман като кусури. Но безпринципността е майка на глухотата. Дали тези, които не търсят кусури, умеят да чуват... или живеят във въобръжаем свят. Всичко това започва да ми напомня Спайдър Спорт.. но бай Миле си признава, че е хейтър :D

Въййййй, обърка диалекта. Този по-клони към западна България :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 06.11.11 00:29.

Темата малко взе да напомня на “Гузен негонен бяга”

казано от Kristian Ivanov на 06.11.11, 00:40:

Темата малко взе да напомня на “Гузен негонен бяга”

Е, не съм Юсеин Болт, ама съм почти толкова хубав :D

Нямаше как да пропусна тази очевидна нападка, не живея на Марс. Бяха обидени и много хора, които изобщо не се включиха в предишния спор. Жалкото е, че все още не слушате... това беше последна чаша вино от глухарчета...

Цунки :D

Тренировката беше супер. Аз лично съм разбит след вчера и днес, в хубавия смисъл на думата. Не мисля, че каквото и друго да тренирам и при който и друг треньор да е би ми доставяло по-голямо удоволствие.

DO

06.11.11
22:48

- за хора, които не искат да търсят кусури.
Отнесохме се ний към школото в младата ма’ала. Как сякогаш со соротличетата зверове започнааме с оранжевата загрявка, направихме малко възбуждации, подир туй възвихме към стената и висилката за силовата част за горнийо дел на телесата ни, оти баджаците ке ги тренираме утре заранта. Он бе от спускащи набирания на една ръка и изправяне на ръцете от тръкула и каменаци наопаки. За поясо направихме по 2 упражнения и след това сбирток - п’рво свитата се раздели на по двама и без запиране се надпреварваха на селяндурско одене като алтав и бой с чук, а после и всеки за себе си се пребори с другите на селяндурско одене като алтав и подскачане настрани со прескачане на едно като купул на замък со плескане на ръцете и долу гръди о землята опрени.

Епа убао сте напраили войводо ле войводо,отренирали сте сь,препотили сте обущьть...е па ено оро да бехте засучили бре ЕПА (тропам с крак)
Да знайш туй отдоле дет е писано...не го вдявам туй на чуш език сказувано. :D
Вие война в чаша вода ли водите не ми е ясно...и не ме интересува.Аз в онази тема се вклчих когато неграмотници и безпросветници почнаха да ми говорят за думи,които не разбират - като демокрация,а после единия невеж неграмотник тръгна с подигравателни епитети да ми мери знанията и убежденията.

Сетих се за онази приказка,че в България не може да има организирана престъпност,защото като се съберат повече от 2ма българи на едно място и почват скандалите :) А ти Orange,се излагаш като проявяваш такава детска жлъчна обидчивост.Не ти отива.
Айде без лоши чувства,че даже и към неграмотниците! :) Не са виновни...

Мнението беше редактирано от donsir на 06.11.11 22:50.

07.11.11
10:04

Десо, още малко ше изчакам да попишеш...
Ти не се ли усещаш...не знам....УЖ си кадърно момче и с разум...
К’ви принципи, к’ви 5 лева...аз недоумявам...от някво супер смешно нещо, направи ебати дискусията...даже не ми е ясно как ти се върза Юли(много непривично за него, но явно всеки има някакъв лимит) да ти обръща внимание...
Нали четеш и имаш претенции...чети какво е казал Иречек-а преди 100 години и си го пречупвай през призмичката, дето ти се върти между двете уши...
Имах надежди за теб, понеже наживо си различен, но откровено тук дразниш и то яко...хейтваш ли, не хейтваш ли-не мога да кажа точно, по-скоро си запълваш времето...

Иглика е пристрастна, това е ясно...не забравяйте кой е Юли и какво се опитва да постигне...от нищото да направи нещо...и да-отношението Ви бие на неуважение...

Поне имам смелостта да казвам нещата, така както ги виждам, без да лицемернича. И кажи ми.. за какво неуважение говорим, след като не аз обидих индиректно хора, които дори не участваха в дискусията (визирам думите, които оцветих). Ставам остър, когато ме предизвикат. Но най-малкото съм искрен и директен.

И всеки започва да дрънка някакви неща... как да кажа... неадекватни. Да бях оспорил качествата на Юли като треньор, ок... но не съм. Имам си принципи и това е. Няма да се мълча ако това искате от мен.

ПП: Юли е достатъчно голям, за да се защити и аргументира сам. Подходът му беше погрешен, след като целеше да обиди.

Аз бях дотук, не искам да се обяснявам по форуми. Или на лично, или на живо :)

07.11.11
10:51

Като не искаш да се обясняваш, си дръж мнението там, където хората няма да го виждат...
Неадекватно викаш а...я си виж подетата дискусия и после определяй кое е адекватно...голям пък патриот си бе дееба...как няма повече такива като теб...да се оправи държавата!
Аз също не съм писал, че не уважаваш Юли като човек, който помага на хората за заучават някакви неща...то това оставаше, като се има впредвид съотношението опит-практика щеше да е жалко...

Ти отдавна трябваше да си спрял да пишеш...затова написах, че не се усещаш...ама май не трябваше и аз да почвам...

Ех, всички станаха писани яйца, че да ги пазим от малко по-груб тон. Ще те послушам, замълчавам си, най-малкото защото теб те уважавам и не искам да се караме за такива неща. Но опитай се да вникнеш и в другото което казвам, като изключиш грубия ми тон и своята пристрастност.

Мълчанието е най-лесния начин да се наложи мнозинството, а да не забравяме, кое в повечето случаи е то :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 07.11.11 11:02.

07.11.11
11:04

казано от slavko на 07.11.11, 10:04:

Иглика е пристрастна, това е ясно...

Слави, няколко пъти писах и трих, единственото, което остана е ти ли си човекът, който си е говорил с мен толкова време?

Защото ако си ти, тогава би трябвало да си наясно, че имам собствено мнение, независимо до кого си лягам вечер. Че пристрастието ми е чуждо като отношение.

Неуважение? А твоето, Слави, твоето какво е?

Очаквам от теб извинение за тези думи.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.11.11 11:29.

07.11.11
11:17

Ще ме прощавате, че така ни в клин, ни в ръкав ви се намесвам в разговора  : ) Нещо съм пропуснала последните дни и не се ориентирам много, та затова, като случайно попаднал в темата ще ви кажа, че изобщо не ви отива. На нито един от вас, защото няма да се убедите един друг, най - много да се обидите един друг. Просто не си струва...на мен ми е безкрайно неприятно да чета цялата полемика, защото хора, които уважавам, се препират и стигат до лични нападки.
Заявили сте позициите си, останете с това най - добре.

Мнението беше редактирано от Инис на 07.11.11 11:18.

07.11.11
12:16

Така...
Някой иска да тренира с групата...на Юли, на Вик, на Гарабед...отваря бб-тийм и какво чете...нали се сещате...
Иглика...с мен си говорила!!!...но държанието на Десо ме влудява, разбери..!!!!...такъв съм аз...

07.11.11
12:24

Вместо да се карате за глупости, кажете къде бляхте всички вие, велики треньори, по време на груповите тренировки и бууткемповете, че позволихте Иглика да остане без рамене?! За какво взимаше Юни пари(повече от колкото струва тренировка в хубава зала), за да докара малко ръждиви железа с тиграта и да каже кой комплекс ще се прави днес?!

Мнението беше редактирано от Станимир на 07.11.11 12:26.

Архивирам, едва ли ще питате за причина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1