Super Fat Burners на American Muscle

17.06.05
15:58

Днес си взех  Super Fat Burners на American Muscle, та се интерисувам как да го пия.По 5 таблетки на ден трябва ама как да ги разпределя -help! :?  Също така имам и L-carnitine на Nutrim и него трябва да го включа някакси , какете ми как и кога да пия Карнитина и Фат Бърнъра ...Мерси предварително!!!

17.06.05
22:48

Аз го пих 2 сутрин и 2 вечер.

18.06.05
01:38

Как ви се струва това???

сутрин:2 таблетки Fat Burner и 2 т аблетки L-carnitine
преди тренировка: 2 таблетки L-carnitine и 1 Fat burner
вечер:2 таблетки Fat Burner
Дали добре съм ги съчетал..... :(

сутрин:2 таблетки Fat Burner и 2 т аблетки L-carnitine
преди тренировка: 2 таблетки L-carnitine и 2 Fat burner
вечер:2 таблетки Fat Burner

На опаковката мисля, че пишеше по 4 на ден, ама ме съмнява че има ефект  :twisted:  Пии по 6 не се притеснявай ... пък и цената му беше ниска до колкото си спомням.

Ако правиш кардио преди него пак взимаи.

WO

18.06.05
09:48

не ти ли стават много...... :roll:
според мен най-най-много
              сутрин 2Л-к
              преди трен 3ФБ
              по време на трен 2Л-к+1ФБ

не знам за пиенето на ФБ вечер, какъв би трябвало да е ефектът ?

18.06.05
19:33

[quote author=“wow”]не ти ли стават много...... :roll:
според мен най-най-много
              сутрин 2Л-к
              преди трен 3ФБ
              по време на трен 2Л-к+1ФБ

не знам за пиенето на ФБ вечер, какъв би трябвало да е ефектът ?

А какъв е ефекта на пиенето на Фет Бърнър преди трен, а не Л-Карнитин???

18.06.05
22:08

Аз до колото знам фет Бурнера се пие преди хранене 20-30 хранене а Л-ката я пий 30-40 мин. преди тренировка.Можешш да го разделиш така сутрин 2 таблетки Л-карнетин на гладно, после преди хранене 2 таблетки фет бърнер.Следобят пак 2 л-ки. Преди хранене 2 фет бърнера и вечер пак преди хранене 2 фет бърнер

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1