http://www.vbox7.com/play:484f2dbe
Мнението беше редактирано от Абазаба на 07.11.11 21:53.
07.11.11
22:13
Пускайте ги тея клипове как трябва,така ме мързи да копирам линка :D
баце начи като му набием 3-та -2ра и напрао ми обръща далака на обратно, разплита ми червата , излекува ми ишиас-а...
Набий му първа, к’во се мъчиш :))
при 70км/час трудно ше влезне, па може и некое бутало да ми украси капака :D
07.11.11
23:52
Някой от Младост 3?
За какво ти трябва?
Някой от Младост 3?
За какво ти трябва?
Ако има желание да ходим на тренировки заедно.
08.11.11
06:25
Ако има желание да ходим на тренировки заедно.
В 7:00 съм във фитнеса в 81-во СОУ. :)
Отварям бб-тийм и какво да видя: неразбирателство из темите ... и пропаганда на безалкохолна бира :D
Moonray, държа те отговорна за второто и искам обяснение - как можа?! :D :*
08.11.11
11:32
(beer) (rock)
08.11.11
16:01
Ако срещата е около 1-2 Декември и аз ще мога да се включа :)
А на 3-ти декември? (party)
Ако срещата е около 1-2 Декември и аз ще мога да се включа :)
А на 3-ти декември? (party)
И тогава става :) След това за съжаление не .
08.11.11
16:05
И тогава става :) След това за съжаление не.
Бъди наблюдателна тогава... 8-)
08.11.11
17:14
Отиде си Джо Фрейзър.
Отиде си Джо Фрейзър.
Джо фрейзър??? Той беше велик. Заедно с Касиус Клей (Мохамед Али) и Джордж Форман. Тримата велики “тенори”.
08.11.11
18:42
Пастора ми е любим :) Учуден съм, че няма филм за неговата история ... не по малко интересна е от тази на Али от спортна гледна точка.
Майка праща синчето си на училище с такси и казва на шофьора:
-Хич не му обръщай внимание какво си приказва, защото все ще намери да те затапи.
Докато пътували, малчугана почнал да си приказва:
- Ако мама беше динозавърка, тате – динозавър, аз щях са съм динозавърче… ако мама беше котка , тате – котарак , аз щях са съм котенце …….. и т.н. По едно време на таксиджията му писнало, и му казал:
-Ако майка ти беше лезбийка, баща ти гей, ти какво щеше да си?!?
-Таксиметрово шофьорче!
Ахахаха Силве нееееее! :D Тва са чисти случайности с лимонадите и безалкохолните бири! Честен кръст!! :D :D :D
08.11.11
19:48
08.11.11
20:21
На телевизора (евроспорт) световно по щанги, а на съседния таб - светновно по трибой ... много щанги, много нещо :) Все едно съм тренирал :)
Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 08.11.11 20:22.
тея по евроспорта са бахти изрудите. Снощи ги гледах до 60 или 66кг бяха двубой 300+ кг
08.11.11
20:29
тея по евроспорта са бахти изрудите. Снощи ги гледах до 60 или 66кг бяха двубой 300+ кг
Тъжното е, че навремето българите бяха изрудите ... и излизаха за първи опити, като другите приключваха третите.
08.11.11
20:46
Е Турчина не можа да бие рекорда на Георги Марков :)
Тъжното е, че навремето българите бяха изрудите ... и излизаха за първи опити, като другите приключваха третите.
Наистина... Гледах последно Иван Стоицов- тва момче ква физика и ква сила има ... незнам сега състезава ли се активно обаче...
п.с- Някой знае ли ако отворят борба в нашия град в смис няква екипировка ще ми трябва ли? Трико, обувки ???
ЕДИТ: Бръснатата глава си е по дефоулт ;)
Мнението беше редактирано от Абазаба на 08.11.11 20:57.
08.11.11
21:48
Ебати якото писъмце, кат има поща : )
Сега ли го видя? :D
08.11.11
22:12
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 08.11.11 22:14.
08.11.11
22:15
Ако стероидите не бяха вредни за здравето, бихте ли вземали? Какво спира натуралните атлети да кажат не на химията, ако се изключат здравните рискове? До къде бихте стигнали и бихте ли прекрачили границата? Защо я има тази граница? В какво се състои тя?
Тъй като съм сигурен, че всички тук са против ААС и са натурални атлети, биха ли отговорили на тези въпроси? Това не е тема за ААС, а въпрос, с отговора на който да обясним на начинаещите защо е хубаво да си натурален. Ако отговорът е против правилата на форума, то може да изтриете поста ми.
Ебати якото писъмце, кат има поща : )
Сега ли го видя? :D
Аз съм асоциален да не мислиш, че някой ми пише :D
08.11.11
22:40
Ако стероидите не бяха вредни за здравето, бихте ли вземали? ...
Имаше една такава тема навремето, за съжаление не успях да я изровя. Честно казано, ако стероидите не носеха със себе си купища рискове и странични ефекти (особено за незапознатите с материята, които си мислят, че е “просто едно боцкане”), то тогава не виждам какво би ме спряло да ги използвам.
Аз лично бих използвал медикамент, който би ми позволил по-бързо, но абсолютно безвредно да постигна визията, която искам и същевременно да подобря силовите си постижения. В крайна сметка това са в момента добавките - малки ускорители към един добър хранително-тренировъчен режим. А пък тренировките и прочее - те си остават.
За съжаление, такъв медикамент не съществува, защото в самото му описание е налично противоречие - не можем да променим скоростно и качествено телата си без това да даде купища негативни ефекти.
Ако стероидите не бяха вредни за здравето, бихте ли вземали? Какво спира натуралните атлети да кажат не на химията, ако се изключат здравните рискове.
По първия въпрос бих казал 2 неща- Риск печели риск губи и безплатен обяд няма, така де боцкане без последствия. Втория неможах да го разбера ама, до колкото разбирам питаш какво спира натуралните атлети от химията- ми може би желанието да постигат всичко с много труд и това, че искат трайни резултати.
Ако стероидите не бяха вредни за здравето, бихте ли вземали?
Мен това не ме спира, аз ако почна, ще знам какво и как да го правя ;)
Просто не ми трябват, поне за момента.
Мнението беше редактирано от Петко К на 08.11.11 23:03.
Баси като те викнат в залата да подадеш дъмбел 90 кила за пуловър и се сетиш какви са твоите работни кила и ти стане тъпо.