Колко гр. е едно пиле на грил?

Въпросът ми е колко горе-долу тежи месото от 1 пиле на грил. Говорим без костите и разните боклуци. Само това, което ядем колко грама е?

17.06.05
19:13

ами според това колко точно ядеш е му 400-500 грама мисля
защо не си купиш кантарче има такива дет стават за около 15 лева

17.06.05
19:18

повечко е 500 е мисля,абе от общото тегло на пилето махни 200гр кости и 50гр лед и ще получих месцето

Е няма за едно пиле кантар да си купувам, къде да го туря после  :shock:  Пък и тоз форум за какво е, ако не да питаш колко тежи пилето ХАХАХА  :P

[quote author=“freakster”]50гр лед и ще получих месцето

Лед ?! Говоря за готовите пилета на грил  :?

17.06.05
19:24

няма далавера да си го купиш готово,по-добре си ги вземи едно кашонче замразени

17.06.05
22:23

[quote author=“freakster”]няма далавера да си го купиш готово,по-добре си ги вземи едно кашонче замразени

Точно така. Грила много го оскъпяват лешоядите... направо се чудя как може толкова пари да взимат...

ИСтината е в големите количества/във камерата/фризера/ и суровите съдържания!  :D

Май изчерпахме темата. Изводът ми е че пилето е средно 400 гр. чисто месо. Правех НВД и смятах колко гр. ми е пилешкото на ден, та тъй  :lol:

18.06.05
19:07

Абе едно пиле според мене е повече от 1кг с костите а иначе без костите не знам колко е.Щот 1кг пиле струва 3лв(такова за грил).А ако едно пиле тежи 1кг(с кокалите) значи струва 3лв.Не ви ли се струва мноо малко.Според мен 1 пиле е кило и 500 некъде.

18.06.05
19:09

как да ти кажа,не всички пилета са еднакви,виждал съм и такива по 700-800гр и такива по 1,5кг.и къде ги намираш тия пилета по 3лв килото?да не са живи

18.06.05
19:25

Ми продават.Те пилешките гърди ги има по 4лв(с кокали).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1