17.06.05
18:14
Въпросът ми е колко горе-долу тежи месото от 1 пиле на грил. Говорим без костите и разните боклуци. Само това, което ядем колко грама е?
ами според това колко точно ядеш е му 400-500 грама мисля
защо не си купиш кантарче има такива дет стават за около 15 лева
повечко е 500 е мисля,абе от общото тегло на пилето махни 200гр кости и 50гр лед и ще получих месцето
17.06.05
19:18
Е няма за едно пиле кантар да си купувам, къде да го туря после :shock: Пък и тоз форум за какво е, ако не да питаш колко тежи пилето ХАХАХА :P
[quote author=“freakster”]50гр лед и ще получих месцето
Лед ?! Говоря за готовите пилета на грил :?
няма далавера да си го купиш готово,по-добре си ги вземи едно кашонче замразени
[quote author=“freakster”]няма далавера да си го купиш готово,по-добре си ги вземи едно кашонче замразени
Точно така. Грила много го оскъпяват лешоядите... направо се чудя как може толкова пари да взимат...
ИСтината е в големите количества/във камерата/фризера/ и суровите съдържания! :D
18.06.05
09:55
Май изчерпахме темата. Изводът ми е че пилето е средно 400 гр. чисто месо. Правех НВД и смятах колко гр. ми е пилешкото на ден, та тъй :lol:
Абе едно пиле според мене е повече от 1кг с костите а иначе без костите не знам колко е.Щот 1кг пиле струва 3лв(такова за грил).А ако едно пиле тежи 1кг(с кокалите) значи струва 3лв.Не ви ли се струва мноо малко.Според мен 1 пиле е кило и 500 некъде.
как да ти кажа,не всички пилета са еднакви,виждал съм и такива по 700-800гр и такива по 1,5кг.и къде ги намираш тия пилета по 3лв килото?да не са живи