Пулоувър - правилна ли ми е техниката?

09.11.11
17:10

днес правих за първи път изобщо това упражнение и се чудя дали е правилно .. надявам се където бъркам да ме поправите и така :) Ето и видеото :)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 09.11.11 17:13.

09.11.11
17:25

Амни много е зле брат. Стувами се, че дарпаш с трицепсите. Трябва да го усещаш в гърдите и перките.

Мнението беше редактирано от cchapo на 09.11.11 17:29.

Това което правиш незнам дали мога да го нарека полуоувър.При твоето изпълнение повече ми прилича на упражнение за трицепс.
Полуоувър се прави със леко сгънати лакти през цялата амплитуда на движението и се стараеш да дърпаш тежеста с гърдите  а не с трицепса

Мнението беше редактирано от Христо Веселинов на 09.11.11 17:27.

Ръцете колкото се може по-прави и задника колкото се може по-надоло :)

09.11.11
18:29

Благодаря ви :) следващата седмица ще се опитам да следвам указанията ви и да го изпълня правилно.Ако се получи добре, ако ли не ... но и в 2 случая ще поставя ново видео :)

10.11.11
17:23

Днес отново се опитах да изпълня упражнението, но не съм сигурен дали е правилно или отново съм сгрешил .. направих 2 видеа и се надявам да са правилни ...
Първото видео ми се струва малко по-грешно ... ето го  и него:

и направих още 1, което е мисля, по сполучливо, но не съм сигурен .. ето го и него:

Кажете мнение и за 2 видеа и споделете дали има подобрение или върви към по-зле :) благодаря предварително.

http://www.youtube.com/watch?v=jw_Oy6fJT2c - сравни това с твоето изпълнение.

PH

10.11.11
18:39

Стреми се да изпълняваш ВСИЧКИ упражнения бавно и контролирано :) Опитай се да усетиш напрежението в мускула който трябва да работи :]

10.11.11
20:17

Пулоувър съм правил 2-3 пъти. За да не правя нова тема искам да попитам, както се случва при лягане на цялата пейка, а не по този начин на видеата?

10.11.11
20:20

Легни си хубаво на пейката, обратно на начина, който е за лег.

16.11.11
22:34

Миналата седмица го правех, и без да искам съм акцентирал върху трицепсите и имах мускулна треска, тази седмица го правих и мисля, че вече е правилно .. както и да е.
Та въпросчето ми е нормално ли е ръцете да са ми като в мъртвата тяга т.е да са като куки и да чувствам напрежение, но не натоварване?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1