Как се качва маса без протеини

18.06.05
23:12

Значи мерките ми са:
183 сантиметра
72 килограма
97 гръдна обиколка
34,5 ръка
на 15 години
Хода на фитнес от септември месец може да се каже редовно.Тренировките не ги броя на седмица а хода през ден без значение дали стават 3 или 4 пъти седмично.От септември съм качил 20 кила на лежанката и 4 см ръка.Но не ми достига маса,а протеини и други такива не искам и няма да пия.С приятелите които хода,те имат достатъчно маса(по85 кила са)и от септември са качили на лежанката по 40-50 кила без Химия.А аз изпоставам защото нямам достатъчно маса.Та вапросът ми е-Кажете ми някаква диета с която се качва голямо количество маса(без протеини и такива работи).Знам че трябва да се редуват белтъчини,въглехидрати и мазнини,обаче ако може да ми кажете в кои хране се съдържат по-голямо количество от тях,и някакв хранителен режим ако ми драснете-перфект

18.06.05
23:40

здравей,добре дошъл във форума!
напълно е възможно да се качва маса без добавки примерни хран. режими ще откриеш тук , а хранителните стойности на най важните продукти тук препоръчвам ти да разгледаш обстойно сайта има много полезна и интересна информация
по-здрави!

18.06.05
23:55

Няма да е зле да прочетеш дадените в горния пост неща, а само като насока - трябва ти много месо, яйца, мляко и млечни продукти. Те съдържат доста голям процент белтъчини, от които всъщност се строят мускулите. С една дума, трябва ти доста ядене. Конкретна диета няма - трябва сам да си съставиш режима на хранене и да си подбереш храната, на базата на твоите възможности. Но не го мисли толкова - просто яж стабилно и наблягай на посочените от мен продукти.

19.06.05
01:06

Като здраво ядене на значи тъпчене,а добре подреден хранителен режим.Здравото ядене най-добрия приятел на билдера,а тъпченето най-големия враг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1