11.11.11
13:44
Здравейте,
Нямах намерение да пускам тема, тъй като бях сигурен, че продуктът е многократно обсъждан във форума, затова първоначално му драснах наименованието в търсачката. Но след кратък преглед на някои теми, срещнах името му единствено като препоръка и предимно в стак с oxyelite, като следователно коментарите обхващаха двата продукта приемани заедно. Е... добре обаче на мен ми се струват грешни пари да комбинирам два продукта с еднакво действие, затова определено не обмислям комбинация на OEP с Recreate, а по-скоро Recreate+ Modern Bcaa+ някакъв протеин.
Въпросът ми е (като първо естествено се извинявам ако съм пропуснал отговорът, който търся, в някоя от темите) какви впечатления имате от Recreate, струва ли си парите, ползвали ли сте го, останахте ли доволни, конкурентен ли е на OEP, или с две думи - струва ли си парите? Ревюто му в сайтовете, откъдето можеш да го поръчаш, е определено доста заинтригуващо, та оправдани ли са суперлативите или да се целя към OEP?
Мерси предварително на отзовалите се, поздрави!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 11.11.11 13:57.
Ако беше толкова добър щеще да се чуе, след като не се е чуло прави си изводите сам/а. Окси елит също не е това, което беше, така че на този етап едва ли е най-добрия избор.
Има логика в това което казваш, но тотално ми разби фантазиите, аз само между тези двата се колебаех :) Единствено ревюто на recreate ме накара да се колебая между него и oxy :)
Ако беше толкова добър щеще да се чуе, след като не се е чуло прави си изводите сам/а. Окси елит също не е това, което беше, така че на този етап едва ли е най-добрия избор.
Какво имаш предвид с това, че Окси не е това, което беше?
Да не би да е с променен състав?
Дочух, че са му променили състава, но мислех, че са само спекулации.
Може ли да дадеш по-точно обяснение?
АМи като цяло ,май продукта остана в сянката на Окси-то и няма много ревю-та в нета... поне като отделен продукт , а не стакнат.
Иначе гледам оксито- поевтиня , а този продукт държи твърда цена (ок 90лева)... та нямам идея , но се записвам да следя темата :)
@Jewelz то май май състава си му е същия просто е намален 1/2 или нещо подобно. Но според ревю-тата от около 9-12 месеца насам оксито вече не струва ;)
Мнението беше редактирано от Абазаба на 11.11.11 18:08.
@Ramon Dekkers, мерси за отговора.
Значи оксито вече е пълен боклук. Жалко, беше много добро... и силата му беше в концентрацията на съставките.
До автора на темата, според мен не е лошо да разгледаш други утвърдени бърнъри.
Мнението беше редактирано от Jewelz на 11.11.11 18:29.
@Ramon Dekkers, мерси за отговора.
Значи оксито вече е пълен боклук. Жалко, беше много добро... и силата му беше в концентрацията на съставките.
До автора на темата, според мен не е лошо да разгледаш други утвърдени бърнъри.
Окей, ще се поразровя из форума, но все пак бих се радвал и някой, който е ползвал продукта, да се включи в темата...
Ето тази част от ревюто му ме грабна най- много “➡ Качвате мускули, докато губите мазнини! За първи път в света такъв продукт! “
Не мисля че срещнах подобно твърдение в някой от другите фетбърнъри, които съм разглеждал, а и нямам идея кои се считат за “утвърдени”, почитател съм на usplabs и се втурнах направо към тях :)
Мнението беше редактирано от Pleasure на 11.11.11 18:41.