Дали е удачно за сваляне

15.06.05
10:27

Моя приятел,който идва с мен на фитнес тренира по моята програма и след това тича на патеката дали е удачно???175 80 килограма от някаде месец-два тренира!!!

Програмата е
Понеделник-Гръб,Задно Рано,Трапец
Вторник-Крака
Сряда-почивка
Четвъртак-Гърди,Предно и Средно рано
Петък-почивка
Събота-Бицепс,Трицепс,Предмишница

15.06.05
11:35

Защо да не е? Щом прави кардио, остава и диетата да му е за сваляне и ще се получи.

15.06.05
15:18

[quote author=“SMURFcho”]Моя приятел,който идва с мен на фитнес тренира по моята програма и след това тича на патеката дали е удачно???175 80 килограма от някаде месец-два тренира!!!

Програмата е
Понеделник-Гръб,Задно Рано,Трапец
Вторник-Крака
Сряда-почивка
Четвъртак-Гърди,Предно и Средно рано
Петък-почивка
Събота-Бицепс,Трицепс,Предмишница

Боб ли да хвърлям, че да ти кажа. :wink:

Ако прави добри серии и повторения, всичко е ок. Но ако прави такива, че претренира... лиошо. :)

17.06.05
12:14

Абе добре е но според мен не трябва да правиш вав един и същи ден БИЦЕПС и ТРИЦЕПС.Много натоварваш ръцете.
Значи мойта програма е следната:
Рамо ,Трапец.
Гръб,Трицепс.
Два дена почивка :)
Гърди,Бицепс.
Крака.
И пак 2 дена почивка и всичко се повтаря отначало и + това при всяка тренировка правя Кардио 30 мин. и 3x30 коремни.

17.06.05
12:51

@SMURFcho Сплита който си предложил определено е удачен. Така че просто дерзай..

@SteeL Тренировката бицепс-трицепс в един ден е удачна комбинация и обикновено дава доста добри резултати.

17.06.05
15:45

как може да ти кажем само по сплита !?

17.06.05
17:21

[quote author=”^MaD^”]как може да ти кажем само по сплита !?

И аз това се чудя? Нещо са ми се скапали екстрасенските възможности.  :lol:

17.06.05
23:57

Калоянчо.Всичко е строго индивидуално!!!Никога не сам чувал в един ден да се тренират бицепс и трицепс но както и да е.Все пак момчето не е написал какви упражнения  прави сас колко повторения и сас какви кг.Всичко е строго идивидуално.

18.06.05
01:13

Разбира се че всичко е строго индивидуално - тук коментираме по принцип. Разбира се че от огромно значение са упражненията които прави - но той тук е постнал само комбинирането на муск групи и само тях можем да коментираме.

18.06.05
01:34

[quote author=“SteeL”]Калоянчо.Всичко е строго индивидуално!!!Никога не сам чувал в един ден да се тренират бицепс и трицепс но както и да е.Все пак момчето не е написал какви упражнения  прави сас колко повторения и сас какви кг.Всичко е строго идивидуално.

Ръцете е перфектно да се тренират заедно. Това си е стандартна схема - бицепс и трицепс в една тренировка.

18.06.05
21:56

Честно да ви кажа момчета за първи път чувам за такова нещо в един ден да се тренират ръцете.Но просто хората от различните градове тренират различно :lol: .Но аз сам от Бургас и в повечето зали в които сам ходил и хората които познавам,винаги са избягвали да тренират ръцете в един и същи ден.

18.06.05
21:58

[quote author=“SteeL”]Честно да ви кажа момчета за първи път чувам за такова нещо в един ден да се тренират ръцете.Но просто хората от различните градове тренират различно :lol: .Но аз сам от Бургас и в повечето зали в които сам ходил и хората които познавам,винаги са избягвали да тренират ръцете в един и същи ден.

Въпреки, че не го практикувам не виждам какво пречи. Мускулите са антагонисти и не участват един с друг в упражненията. Можеш спокойно да тренираш бицепс и трицепс.

18.06.05
22:10

Момчета не се излагайте - така тренират хора не само от СФ или БГ а от цял свят.. стига плс..

19.06.05
10:10

пообърнахме темата а за тичането аз имам усещане че губя ефекта от трена ако тичам след това или ако тренирам корема... (тои за тва е в такова състояние в момента  :lol: ) въпреки че това не е вярно така си го усещам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1