Мнения за добавки и хранителен режим

12.11.11
02:37

Здравейте! Тренирам сериозно от около 2 месеца (5 пъти седмично и 5 пъти кардио по 20мин въртя колело преди тренировка) и целта ми е да стопя мазнините до лятото и евентуално да изкарам пресата :D В момента съм 86кг и съм висок 174см, след месец ставам на 25години.
От около 1 седмица пия добавки:
протеин - gold standard 100% whey на ON (~1кг)
глутамин - 1000мг 240 таблетки на ON
л-карнитин - 500мг 180 таблетки на NOW
креатин con-cret - 750мг 48 таблетки pro mera
омега 3-6-9 - 1000мг  100таблетки на NOW
екстракт от зелен чай - 400мг 100 таблетки на NOW

В същото време гледам да се храня по около 5-6 пъти на ден:
около 9-10ч: 6 яйца (само белтъците)
около 12-13ч: макарони със сирене
около 14ч тренировка и протеин преди и след това (смятам го за 2 хранения)
около 15-16ч: пилешки гърди с ориз (без грам мазнина)
около 18-19ч: пак пиле с ориз
евентуално ако съм гладен - 1-2 препечени филийки пълнозърнест хляб с фъстъчено масло или мед

Засега имам чувството,че съм на правилния път, свалил съм около 2кг за месец. Някой може ли да каже дали хранителния режим е добре и дали трябва да го пооправя малко?

Протеинът ми е на свършване и ще правя пак поръчка, затова искам да попитам какви добавки да си купя с него. Мисля си за Jack3d и да сменя протеина, понеже четох, че е добре да се сменят марките. Моля да ми дадете някакъв съвет за добавки, които ще ми помогнат да топя мазното и в същото време да се помпя :D Парите не са проблем, правя поръчки от bodybuilding.com

Благодаря предварително на всички!

12.11.11
09:55

Въглехидрати с 1вото хранене.
След 18:30 гледай да нямаш въглехидрати.
Кардиото ти е малко. Прави за загрявка 5-10мин. и след тренировка 20тина примерно.
Аз бих ти предложил ВМ-НВД, с която ще се изчистиш повече от колкото мислиш. И да знаеш, че мазнините хич не ти вредят :)

12.11.11
10:41

казано от Калоян Цонев на 12.11.11, 09:55:

Въглехидрати с 1вото хранене.
След 18:30 гледай да нямаш въглехидрати.
Кардиото ти е малко. Прави за загрявка 5-10мин. и след тренировка 20тина примерно.
Аз бих ти предложил ВМ-НВД, с която ще се изчистиш повече от колкото мислиш. И да знаеш, че мазнините хич не ти вредят :)

Е и зависи от мазнините де! Ето прочети за ВМ-НВД

12.11.11
10:53

Калоян много добре ти го е казал махаш бъглехидратите вечер слагаш ги сутрин и какъв е тоя мед след 19 часа нали искаш да сваляш не ти трябва точно тогава тоя мед . Виж статиите ВМ-НВД ; НВД  или дори и РБД.Трябва да си в отрицателен калориен баланс за да сваляш ето ти една много добре обяснена статия започни първо от ния http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744 .
Айде успех ти желая

12.11.11
10:54

Калоян много добре ти го е казал махаш бъглехидратите вечер слагаш ги сутрин и какъв е тоя мед след 19 часа нали искаш да сваляш не ти трябва точно тогава тоя мед . Виж статиите ВМ-НВД ; НВД  или дори и РБД.Трябва да си в отрицателен калориен баланс за да сваляш ето ти една много добре обяснена статия започни първо от ния http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744 .
Айде успех ти желая

12.11.11
12:21

Мерси за отговорите, а нещо за добавките да кажете, които взимам ? И какво да си поръчам още?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1