Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.11.11
13:43

ше избухваме ли на клека неска? 3 5-тици на 70?

11.11.11
13:50

казано от head_hunter на 11.11.11, 13:23:

казано от kristiancho на 11.11.11, 13:18:

казано от Димитър Иванов на 11.11.11, 07:47:

Днес е 11.11.11 :) :D

Едно специално за мен момиче има днес Рожден ден :)

Да не забравиш да си вържеш червена панделка на ... , та да й поднесеш подаръка подобаващо :D :D :D
Това всъщност е единствения подарък, който можеш да й подариш няколко пъти последователно и все ще му се радва :P

казано от Ramon Dekkers на 11.11.11, 13:43:

ше избухваме ли на клека неска? 3 5-тици на 70?

Хухух хахаха.... пробвай Пет 3-ки на 170кг... обема е еднакъв интензивноста е различна :D

11.11.11
14:55

Какво мислите за twister mixer на body atack ?

11.11.11
16:30

Ancient Aliens гледа ли някой?

11.11.11
16:54

И аз имам рожден ден днес.
u mad? u jelly?

11.11.11
19:24

Честит ти рожден ден , виж и здрав ! (nod)

11.11.11
19:25

Вече съм канадски борец , нищо че ръката ми сигурно няма 20 санта :D :D

PI

11.11.11
21:33

Според правилата на еволюцията успява не този, който постигне определен брой точки, а този, който има повече точки от конкурентите си. Защо тогава млади момчета дават съвети на тоя и на оня как да тренират, какво да ядат, какво да вземат, като по този начин правят повече конкуренция за себе си за “оная мацка на плажот”, която вместо да ги гледа тях, гледа някой с по-добра преса, направена по техен съвет. А кажете сега какво мислите? Не трябва ли всеки да се оправя както може, а съветите да се дават от възрастни и съответно излезли от “играта” индивиди? Я да видим какво мислите по този въпрос.;)
Пи Ес : не отразявам непременно мое мнение.

1. Каки и мацки има много... жените в България са повече от мъжете така че споко... а и голям процент от българките са красиви така, че за всеки ще има хубавица... да не се бутаме :)
2. Стойностните момичета/жени не гледат само яката преса а стойностните момчета/мъже не разчитат само на яката преса
3. Много егоистично гледаш на нещата... ако всички следваха този принцип нямаше да знаеш нищо от това което знаеш в момента... аз лично помагам с удоволствие на някого на когото мога да помогна... и във фитнеса също се е случвало да поправям някого а и мен да поправят така, че... обмяната на опит създава приятелства и една по-добра атмосфера :)

11.11.11
22:16

PI

12.11.11
07:47

Подкрепям повечето от това, което казваш, кристианчо. Особено за състезатели обаче това с помагането ми се струва двуличие. Все едно да идеш на война и да стреляш по врага с прашка, за да не го нараниш или да го предупреждаваш за десантите и другите движения на армията ти, за да е информиран и той все пак.
И браво за друго. От датата, когато си се включил във форума до днешна дата, имаш средно по 13,96 мнения на ден, всеки ден. Което си е една супер активност. Бих казал ако ми позволят от шефовете на форума, че си един от “най-потентните” потребители във форума. Може да се сравняваш само с В И Ленин по продуктивност. Супер тяло между другото и продължавай все така.

Хах при състезателите... не вярвам Рони Колмън да е ходил да иска съвет от Джей Кътлър или Фил Хийт да каже на Кай че не прави някое упражнение правилно... ;) Състезателите в България си знаят работата имат си и по един помощник...тези в Америка си имат цял екип зад гърба... тренировъчните програми и методи са измислени отдавна и работят индивидуално на всеки така, че всеки експериментира и прави това което му действа... с храненето нещата стоят още по индивидуално... на кой коя храна не му понася ама бързо ли се омазнява бавно ли... Така, че при състезателите няма съвети освен някоя приятелска закачка... а пък някой културист да седне да съветва мене... не виждам нищо лошо в това :) ние сме от различни планети с него, че да се чувства застрашен от мен.

казано от kristiancho на 11.11.11, 21:58:

1. Каки и мацки има много... жените в България са повече от мъжете така че споко... а и голям процент от българките са красиви така, че за всеки ще има хубавица... да не се бутаме :)
2. Стойностните момичета/жени не гледат само яката преса а стойностните момчета/мъже не разчитат само на яката преса
3. Много егоистично гледаш на нещата... ако всички следваха този принцип нямаше да знаеш нищо от това което знаеш в момента... аз лично помагам с удоволствие на някого на когото мога да помогна... и във фитнеса също се е случвало да поправям някого а и мен да поправят така, че... обмяната на опит създава приятелства и една по-добра атмосфера :)

Пресата е в джоба, колата, банковата сметка... ;)

12.11.11
14:06

http://www.youtube.com/watch?v=i4Gr2TVLWnw&feature=player_embedded#!

12.11.11
15:59

Като стана милиардер, смятам да си купя една такава машинка и да си джъткам из града:

Само на светофара не спирайте зад мен :D:D:D

Колко ли харчат тези... автомобили :D

12.11.11
16:09

12.11.11
16:29

скам да мога да ям само вафлички бонбони и пастички и да пия алкохол и да съм 5% бф хехе

Хах файда че ще си 5% като ще си кокал с полепнали мускулни влакна по него.... ;) по-хубаво е да ядеш пиле и ориз и да си на 5% ;)

KY

12.11.11
17:14

казано от kristiancho на 12.11.11, 16:07:

Лукойл:
-Достатъчно.

12.11.11
17:57

казано от Krasimir Yolov на 12.11.11, 17:14:

казано от kristiancho на 12.11.11, 16:07:

Лукойл:
-Достатъчно.

Greenpeace:
- Твърде много.

12.11.11
18:18

казано от kristiancho на 12.11.11, 17:01:

Хах файда че ще си 5% като ще си кокал с полепнали мускулни влакна по него.... ;) по-хубаво е да ядеш пиле и ориз и да си на 5% ;)

друга ми беше мисълта, ама няма знчение.

Kаква ти беше мисълта... ?! :P

12.11.11
19:09

Да имам ей такава преса и да я подържам с бонбони сладки алкохол и мезета

Идеята да ограничаваш тези “храни” не е в това, че ще имаш такава преса, а че ще имаш по-здраво тяло и организъм в дългосрочен план:) което в крайна сметка е по-важното

казано от Ramon Dekkers на 12.11.11, 19:09:

Имай си и си я подържай с това,ама да не си така космат... :D :D

PI

12.11.11
20:24

Мога да се хвана на бас с теб, че ако за да поддържаш такава преса, трябва да ядеш бонбони, сладки и мезета, то те ще престанат да бъдат толкова вкусни, а тяхното място ще бъде заето от други храни, които ще ти се струват “бонбони, сладки, алкохол и мезета”.

12.11.11
20:35

казано от Димитър Иванов на 12.11.11, 19:59:

е то тва е признак ,че тестостерона си върши работата. По-мъжкарско е 8-)

12.11.11
21:00

казано от Ramon Dekkers на 12.11.11, 20:35:

казано от Димитър Иванов на 12.11.11, 19:59:

е то тва е признак ,че тестостерона си върши работата. По-мъжкарско е 8-)

И аз съм на т’ва мнение! Щом си изцепен ти е позволено и да си като маймуна :D Много добре стои козината на гърдите и на пресата като на маниака от транспортер.

Пък на мен ми излегжда супер НЕестествено това да имаш преса и косми по нея.. то не е ли шкембе ... космите си губят чара така като са на плочки :D

12.11.11
23:21

http://www.chudesa.net/супер-супер-хапче-за-супер-здраве/

12.11.11
23:46

Абе как може сайта да няма емотиконка фейспалм ?????????? Как може такова нещо, какъв форум е това :Х

13.11.11
10:29

13.11.11
11:31

Penko - ROFL. Винаги ги изнамираш едни клипове... :D

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.11.11 12:05.

Ъъъъ...някой може ли да ми обясни какво точно се случва на клипа...освен очевидното, че колата се изстудява за секунди?!? (shake)

13.11.11
12:56

Не се изстудява а е изстудена до момент, в който почват да се образуват ледени кристалчета, в момента когато се отвори тези кристалчета спонтанно увеличават размера си и се случва това, което се вижда.

13.11.11
12:59

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2jaguiubSIo

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 13.11.11 13:01.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1