Дайте съвет кое да избера.

Темата е заключена.

12.11.11
19:08

SYNTRAX MATRIX 5.0 + BSN CELLMASS 50 servings
или
OPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS 2.7kg + UNIVERSAL 100% Beef Aminos 400 Tabs. + OPTIMUM NUTRITION Pre-Load Creatine Complex

Искам да кача ММ на 20 години съм 186 см 82 кг. Храня се 3 пъти дневно в 7 в 13:30 и в 18:30 . Разполагам със 150-160 лв ако имате по добри предложения моля дайте съвет.

Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.11.11 12:48.

12.11.11
19:24

Наблегай на храна-та никое, не ти върши рабора , при лош хр.режим , а 3 храненета са малко. Иначе по-добре моно , отколкото пре-лоад според мен. И замени сироус маса с суроватка, а бееф амино съм ги ползвал и не са кои знае какво , има и по добро. :)

Мнението беше редактирано от Offence! на 12.11.11 19:26.

12.11.11
20:26

Според мен момчето гледайки по снимката е войник във В.Търново и може би ядът само по 3 пъти на ден и няма как да яде по повече.

13.11.11
16:18

Живко позна няма как да ям повеЧе така че ако може даите някои съвет

Модерация: Заместването на букви с цифри е против правилата на форума. Моля, съобразявайте се!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.11.11 16:22.

13.11.11
16:26

казано от hristo popov на 13.11.11, 16:18:

Живко позна няма как да ям повеЧе така че ако може даите някои съвет

Модерация: Заместването на букви с цифри е против правилата на форума. Моля, съобразявайте се!

Аха , извинявам се тогава , значи гейнера е добър вариант , въпреки че не съм им фен и аз бих ги избрал при такива обстоятелства.Бих заложил на Serious mass(ON) или PHD pharma Gain + creatine powder(ON) + amino 2200(mega pro)

Мнението беше редактирано от Offence! на 13.11.11 16:31.

HE

13.11.11
16:38

Още някой, който “разбира материята” да даде “съвети”, как се замества хранене с аминокиселини да речем?
Чудя се, когато някой изръси подобно нещо не се ли чувства неудобно? Не е ли по-лесно да се подмине дадена тема, когато на някой не му е ясно за какво става въпрос?

По темата: Има си хранителни заместители, но пак не могат да заместят успешно едно хранене! Щом ти е толкова мерак - пробвай, но да не се размине ефекта с очакванията?
Чудно, как можеш да се храниш три пъти, а не можеш да вмъкнеш още две хранения? В този спорт има три основни елемента - хранене, тренировка, възстановяване. Ако едно от трите ти куца, добавките няма да го попълнят и ще трябва да се задоволиш с това, което имаш. Ако пък имаш желание за развитие и не ти харесва отражението в огледалото, ще намериш начин да спазваш хранителен режим, като всички останали.

13.11.11
16:48

Кой е дал мнение да се замества храна с амино ?

HE

13.11.11
17:08

казано от Янислав Тенев на 13.11.11, 16:48:

Аааа да виждам, че си му препоръчал и гейнър и креатин, освен аминото :D
Да, съгласен съм, че точно тази комбинация, ще допълни липсата на хранителен режим /най-вече креатина/ (fubar)
Хайде препоръчай му сега и тренировъчен режим, като си тръгнал така с добавките :D :D :D

13.11.11
17:19

казано от head_hunter на 13.11.11, 17:08:

Да, съгласен съм, че точно тази комбинация, ще допълни липсата на хранителен режим /най-вече креатина/ (fubar)
Хайде препоръчай му сега и тренировъчен режим, като си тръгнал така с добавките :D :D :D

Ама той не пита за заместител на хранене , а за добавки.

HE

13.11.11
17:28

казано от Янислав Тенев на 13.11.11, 17:19:

казано от head_hunter на 13.11.11, 17:08:

Ама той не пита за заместител на хранене , а за добавки.

И при три пъти дневно, храна от стола /т.е., каквото е менюто днес/ смяташ, че подобна препоръка е на мястото си?
Един елементарен въпрос “Какво се случва в момента в, който спре да пие препоръчаното от теб и се върне на храненето в столовата?” /или ще ги пие, докато се занимава с фитнес :D/. Напират и други въпроси, но нито имам време, нито нерви да се занимавам с глупости и да разяснявам основни неща.

13.11.11
19:23

Някои ще ми даде ли савет или само ще ми развивате теории че не ставало с три хранения само

13.11.11
20:47

Вземи си някакъв протеин за между храненията (преди обед и след) най-добре е матричен но той е по скъп, става и суроватка SYNTRAX MATRIX който си посочил не е лош. Би било хубаво да вкараш и нещо преди лягане ако имаш мерак 200грама извара са идеални. От другите добавки можеш да пробваш 1 монохидрат и друго не ти трябва според мен.

HE

13.11.11
20:51

казано от Янислав Тенев на 13.11.11, 16:26:

Аха , извинявам се тогава , значи гейнера е добър вариант , въпреки че не съм им фен и аз бих ги избрал при такива обстоятелства.Бих заложил на Serious mass(ON) или PHD pharma Gain + creatine powder(ON) + amino 2200(mega pro)

Ето човека ти е дал съвет! Сега е момента да ме опровергаеш, че нещата стават с три хранения тип “Кво’т дал Господ” и един куп хранителни добавки. :D Вносителите на добавки, ще са ти много благодарни, а летните билдъри, ще ти издигнат паметник! Не се ли замисли, че нещата ако ставаха така по улиците, ще се разхождат само нацепени момченца със средно тегло 100 кг. и моми с перфектни мерки? “За да получиш - трябва да дадеш”, а това важи с пълна сила и тук. Защо според теб хората спазват режими?

PI

13.11.11
21:00

Надали момчето може да напусне армията и да лежи и спи и да се храни и тренира както му казваш хед хънтъре. Наистина може да се храни по-честичко и според мен. Щом иска да даде 150 лева за добавки - добре, аз го подкрепям и бих избрал втория вариант от тези, които е дал в началото на темата. Пожелавам му успех и съм сигурен, че ще има напредък с тях.

13.11.11
21:24

казано от Petar Iliev на 13.11.11, 21:00:

Надали момчето може да напусне армията и да лежи и спи и да се храни и тренира както му казваш хед хънтъре. Наистина може да се храни по-честичко и според мен. Щом иска да даде 150 лева за добавки - добре, аз го подкрепям и бих избрал втория вариант от тези, които е дал в началото на темата. Пожелавам му успех и съм сигурен, че ще има напредък с тях.

В армия не съм ходил , щото наборниците ги махнаха, ама според мене ако ще дава 150 лева за добавки (даже ми се струват малко за това което мисли да купува) , по-добре да ги дава за храна, не вярвам там  наоколо да няма магазин в който да не продават месо/яйца/сирене/кашкавал/извара и овес/макарони/ориз/боб. Вярно е че храната в армията (както и в болниците за съжаление) е основно въглехидрати и бобови , ама както каза head_hunter , ако караш на “квото дал Господ” и за 30 години с добавки нищо няма да стане!

PI

13.11.11
21:32

Ша стане, човеко. Аз ако бях на неговото място бих си взел само четири продукта - мултивитамини, глутамин, креатин и бцаа. Трябва да стане. Няма нужда от хиперболик-макс-масъл-турбо-дренхидрокси-бол матрикс и тем подобни маркетингови гаври.

HE

13.11.11
21:38

казано от Petar Iliev на 13.11.11, 21:00:

Ти някъде да ме видя да съм казвал да напуска армията или това ти се роди в главата, докато се чешаше по задника? Какво значи “не мога да се храня повече от по три пъти на ден”, обискират го на входа и за внесена храна го вкарват за седмица в карцера? Хайде да не си говорим глупости а? Човека е решил, че има shortcut :D Я понеже даваш такива мнения, ме светни, какъв ще е напредъка му? Горе съм задал въпросче “Какво се случва, като свърши въпросния “стак” и се върне на храненето три пъти дневно?” и още чакам отговор.

п.п. Сега видях, че и глутамин си препоръчал - темата става все по-голяма комедия!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.11.11 21:46.

PI

13.11.11
22:32

Задника не ме сърби, но ще го почеша в твоя чест, а можеше и ........ да си ударя, ако бях гей.
Напредъка му ще е 4,589 кг мускулна маса, а добавките съм ги изписал по рецепта на доктор ливайн, която ме поддържа 95 кг със 160 кг серии на лежанка. Аз заставам с тяло и постижения зад думите си, а ти като заклеймяваш за търсенето на правия път с какво заставаш зад думите си?
Ами като спре добавките, ще се получи това, което се получава с всички, които престават да приемат определен суплемент или престават да вършат нещо, което им е помагало в постигането на определен ефект. Ако спреш да се храниш - отслабваш, ако спреш азотното бустерче - не се помпиш, ако спреш инжекциите - спадаш (питай данаил драганички - сега изглежда като десетокласник), ако спреш да учиш и практикуваш - забравяш.
Много се палиш, бе майна. Защо те е яд на хората, които търсят пряк път? Ми то всеки го прави. Това може да те направи социопат. Понякога преки пътища има. Медитирай над това, докато пишеш следващата си критика.
Момчето поиска съвет и ние му даваме съвет. Всеки изказва свое мнение. Ти се ядосваш, може би защото има мнения, които се различават от твоето? Това е присъщо за диктаторите, но те са големи хора. В твоя случай е просто начин да канализираш натрупаната злоба от ежедневието. Ако си обиден, че не те е попитал само теб какво да взема на лично съобщение, може да му го кажеш. Ще ти помогне.
Самата практика да се дават съвети от форума, без да е проведен разговор очи в очи с желаещия промяна, е погрешна. Трябва да се отчетат доста фактори и да се поговори по-обстоятелствено. Ако наистина иска да качи маса, трябва да поговори с фитнес инструктор, който след едночасов разговор, да му изготви план за постигане на целта му. Ако не иска да задълбава толкова, това означава, че съвети от рода на “яж по-често” “вземай еди какво си”(какъвто беше и моя), би трябвало да му стигат и той да реши в кой от тях да се вслуша. Няма повод да се обиждаме. Да знаеш, че задникът ми ти се обиди, задето го почесах в твоя чест. Каза ми, да не го дрзня вече. Ама той си е задник все пак, какво да очакваш друго... ;)

Мнението беше редактирано от Petar Iliev на 13.11.11 22:59.

PI

13.11.11
22:59

Лека.

Мнението беше редактирано от Petar Iliev на 13.11.11 23:00.

14.11.11
08:14

Аз пък ще ти препоръчам нещо друго и практично :)

Gold standart 10lbs (4.4kg) и после когато събереш някой друг допълнителен лев си вземи така желания креатинов продукт ;)

Успех

HE

14.11.11
10:35

казано от Petar Iliev на 13.11.11, 22:32:

Задника не ме сърби, но ще го почеша в твоя чест, а можеше и ........ да си ударя, ако бях гей.

Не те знам какъв си, но е факт, че си се замислил по въпроса, което доказва теорията, че хомосексуализма може да бъде и латентен ;) Все пак съм толерантен човек и няма да те съдя, кое ти идва отръки, но да предупредя, че съм обвързан /с жена :D/. Та се замисли за себе си преди да тръгнеш, да анализираш /последното не го свързвай по никакъв начин със собствените си фантазии/ поведението на някой друг ;)

Напредъка му ще е 4,589 кг мускулна маса, а добавките съм ги изписал по рецепта на доктор ливайн, която ме поддържа 95 кг със 160 кг серии на лежанка. Аз заставам с тяло и постижения зад думите си, а ти като заклеймяваш за търсенето на правия път с какво заставаш зад думите си?

Уоу невероятните 95 кг. и 160 кг. на лежанката - пропуснал си само да кажеш колко ти е ръката, че да припадна от възторг. За тези невероятни цифрички, защо не пробваш да кандидатстваш в “Рекордите на Гинес”, сигурно си единствен по рода си :D Това ли беше мястото, където трябваше да се впечатля /щеше да е по-впечатляващо, ако можеше да си мърдаш ушите/?
Няма нужда да подкрепям мнението си с, каквото и да било, защото хората отдавна са стигнали до извода /и е доказано/, че хранителните добавки се прибавят, към вече изградени режими /тук такива липсват/. За глутамина можеш да прочетеш един куп изследвания /нищо, че хората, които са ги правили не са по 95 кг. и не вдигат 160 от лег :D/.

Момчето поиска съвет и ние му даваме съвет. Всеки изказва свое мнение. Ти се ядосваш, може би защото има мнения, които се различават от твоето? Това е присъщо за диктаторите, но те са големи хора. В твоя случай е просто начин да канализираш натрупаната злоба от ежедневието. Ако си обиден, че не те е попитал само теб какво да взема на лично съобщение, може да му го кажеш. Ще ти помогне.

Момчето е крайно незапознато с, каквото и да било и, когато се дава правилен съвет /дори чрез форум/ е необходимо да се посочат, къде са грешките му, че да извлече максималното от това, което прави или в случая взима. Мненията, като диарията, която си изсипал по-горе, ще се прочетат от някой във времето и той ще остане с впечатлението, че големия капацитет /95 кг. със 160 кг. лег./ е казал, че нещата стават и без режим. Това ще остави неприятни впечатления във форума, когато светлата ти и могъща личност отдавна няма да се е вясвала тук.
Диктаторите били големи хора, а наричаш мен социопат?
Изобщо не се чувствам такъв капацитет, че да давам препоръки, като твоите, но претендирам, че имам изградено име в този форум много от преди времето, ти да подозираш за съществуването му и, ще съм тук дълго време след изчезването ти от тук. Изграденото впечатление не е на база “Взимай това, защото съм еди колко си кг. и вдигам не знам колко си и така съм казал, щото се мисля за мого здрав”, а на база знания. А ти кой беше?

14.11.11
10:47

Благодаря за саветите а колкото до head_hunter може да доиде да види как е тука и после да ми опява да ям повече . Пална пародия си пич

Моля участниците в дискусията да се придържат към темата в рамките на Добрия тон.

hristo popov, моля уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.11.11 11:04.

PI

14.11.11
12:08

Извинявам се за помията, която се изля в тази тема. Искам да кажа на който я чете, че аз не предписвам хранителен или суплементен план. Ако погледнете мненията ми по-горе, в тях съм казал какво бих направил АЗ, като не твърдя, че съм капацитет, чието мнение е закон.
Искам да кажа на Георги (head-hunter), че тренирам от 1995 година и тази година започнах моята 16 те година тренировки. На 29 години съм. За това време съм видял доста, тренирайки в градове като Плевен, Ловеч, Стара Загора, Варна, Букурещ, Линкълн (Англия) и т.н., за да зная, че “постижения” като моите 95 кг и 160 на лежанка, не са нещо специално и далеч не мисля, че правя нещо за книгата на Гинес. Има много, ама много по-силни от мен и по-добре изглеждащи и по-знаещи във всяка зала, в която съм влизал и далеч не летя в облаците, както може би ти се струва.
Не искам да се заяждам с никого, но като си почнал - аз (както и много други, които са във форума - пак казвам, че не съм специален) съм тренирал и чел културистична литература много преди да е съществувал форумът в съзнанието на Димитър Михайлов (човек, който много уважавам след като прочетох интервюто му, за разлика от твоето), а до кога ще се занимавам със спорта и пиша тук - никой не знае.И не твърдя, че форумът ще загуби от това, че в даден момент ще спра да пиша. Имам си други начини да дам нещо на спорта, които не смятам да споделям с теб.
На въпроса на момчето отново и за последно: Хубаво е да се храниш правилно и е важно, но ако аз бях на твоето място и решах да взема добавки като гейнър, протеин, глутамин, креатин, бцаа или друг продукт, който се използва за покачване и запазване на мускулната маса, знаейки моето тяло бих могъл да кажа, че бих имал успех, тъй като променям нещо в положителна посока в своя хранителен режим - допълнителни калории, протеин/ аминокиселини и т.н., идващи от добавката, която приемам. Съответно макари да нямам чак такъв прогрес, какъвто бих имал ако ядях по 1кг месо, 10 яйца, 200 гр сирене, 200 гр ориз и/или спагети и 1 литър мляко дневно + добавките, то пак ще имам известен напредък с тях.
Извинявам се на head-hunter, че съм го подразнил и обещавам да си държа на мнението, дори да си строши клавиатурата в офиса от яд, защото не може да ме заплюе лично.
Извинявам се на модераторите, които трябва да четат подобни помии.
Желая успех на момчето с армията и добавките.

HE

14.11.11
12:16

казано от hristo popov на 14.11.11, 10:47:

Благодаря за саветите а колкото до head_hunter може да доиде да види как е тука и после да ми опява да ям повече . Пална пародия си пич

Бил съм на места, които ще ти се сторят много, ама много неприятно място в сравнение с девическия пансион на, който са свикнали сегашните профи войници ;) По една случайност съм ходил с едни хора на проверки по местата, които наричаш тук и не случайно съм ги нарекъл “девически пансион” ;) Имаш ли желание, ще намериш начин, а всичко останало са оправдания. Опявам ли? Ми нали ти казах - пробвай и ела след това да ми кажеш, колко си задържал резултатите? Като не ти влиза нищо в главата, аз не мога да направя нищо по въпроса. Само да добавя, че дори в секретни секции, където се изисква сертификат от НАТО за достъп - може да се внесе храна.
Това за пълната пародия, ще го пропусна, защото не смятам, че ще се получи интересен разговор, а и ще се съобразя с предупреждението на Кольо, защото от друга страна няма да е спазен добрия тон, “пич”.

14.11.11
12:32

Всеки гледа от своята си камбанария. Убедена съм, че превръщането на проблема в личен не носи никакви ползи.
Всички тук имате своите постижения - сравнявайте ги само с предишните си постижения. Има базови общи неща, които няма как да се избегнат. Едно от тях е, че добавките не могат да заместят храненето. И това е факт, ако ще да си най-великия генетичен фрийк, талант и чудо на природата.

Аз бих му казала на момчето да обмисли хубаво нещата и да не слага покрива преди основите. Виж си възможностите (обективни и субективни) и тогава поставяй целите.

15.11.11
03:06

казано от head_hunter на 14.11.11, 12:16:

казано от hristo popov на 14.11.11, 10:47:

Бил съм на места, които ще ти се сторят много, ама много неприятно място в сравнение с девическия пансион на, който са свикнали сегашните профи войници ;) По една случайност съм ходил с едни хора на проверки по местата, които наричаш тук и не случайно съм ги нарекъл “девически пансион” ;) Имаш ли желание, ще намериш начин, а всичко останало са оправдания. Опявам ли? Ми нали ти казах - пробвай и ела след това да ми кажеш, колко си задържал резултатите? Като не ти влиза нищо в главата, аз не мога да направя нищо по въпроса. Само да добавя, че дори в секретни секции, където се изисква сертификат от НАТО за достъп - може да се внесе храна.
Това за пълната пародия, ще го пропусна, защото не смятам, че ще се получи интересен разговор, а и ще се съобразя с предупреждението на Кольо, защото от друга страна няма да е спазен добрия тон, “пич”.

Аз не мога да разбера защо продължаваш всяка тема в същия дух - нападки , недомлъвки и безсмислени откровения. Момчето пита много конкретно и вместо да му дадеш конкретен отговор или да замълчиш ти пак с твоето ” Важен е хранителния режим! Добавки няма да помогнат! ... Стаж в залата! ...” Едно си баба знае едно си баба бае... Само едни и същи негативни коментари! В повечето случай критикуваш чуждото мнение вместо да дадеш своето собствено. Толкова ли е трудно да отговориш като нормален човек? Като си казал, че има добавки заместители на хранене защо  не му ги посочиш?  И как реши колко време има за ядене и какво прави. Като нямаш какво да кажеш по темата мълчи по-добре. И в случая нямаш какво да кажеш явно, защото това, че е нужно повече хранене дори не е по темата... Той си е казал 3 ПЪТИ ДНЕВНО яде и точка. Питал е за добавки, а не за хранителен режим.
От доста време не бях чел този форум, но преди няколко месеца почнах да чета пак и се отчаях... Всяко второ мнение е нападка и гола критика без ясно обосновани съвети. Всеки втори обяснява със снизходителен тон колко са важни диетата и тренировките само и само да трупа мнения и репутация. Тези съвети не са нищо ново и в 99% от случаите хората питат за 1 нещо, а им се отговаря съвсем друго, което само по себе си е вярно, но не е на място. Така си градиш и ти твоето име. Аз също мога да почна във ВСЯКА тема да праскам по 1 критика и по 1 мнение за важността на хранителния режим и ще си изградя и аз добро име предполагам? По принцип вече твоите мнения не ги чета и ги прескачам, но този път не се сдържах като видях тия романи. Аз може да съм никой, но пък казвам мнението на доста хора според мен. Замисли се над това, което съм написал и се опитай да бъдеш по-малко критичен и да даваш повече подходящи съвети.

Мнението беше редактирано от NesTea на 15.11.11 03:17.

15.11.11
10:43

до войника - пич тоя матрикс дето си го взел е идеален да заместиш някое хранене , просто си вземи един шеикър и си го носи с тебе

HE

15.11.11
12:47

казано от NesTea на 15.11.11, 03:06:

Като си казал, че има добавки заместители на хранене защо  не му ги посочиш?  И как реши колко време има за ядене и какво прави. Като нямаш какво да кажеш по темата мълчи по-добре.

Да ходя и да му купя заместител на хранене, а? То понеже в сайтовете няма специални раздели, та е нужно и да му посочвам? Да взема и да му сравня етикетите и вместо него да реша, какво е подходящо за него, а? Ти пък какъв си, че да ми даваш наклон на ... и да ми казваш как и какво да пиша?

казано от NesTea на 15.11.11, 03:06:

По принцип вече твоите мнения не ги чета и ги прескачам, но този път не се сдържах като видях тия романи. Аз може да съм никой, но пък казвам мнението на доста хора според мен. Замисли се над това, което съм написал и се опитай да бъдеш по-малко критичен и да даваш повече подходящи съвети.

Продължавай да ми прескачаш мненията - това много ме радва! В интерес на истината до днешния ден не подозирах за съществуването ти и няма причина да взимам предвид, че сам каза - ти си никой, а такъв си и в моите очи. Съвети давам, когато аз преценя и, каквото аз преценя! Само не разбрах, защо се набута тук, да ме поучаваш - я пътувай!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1