27.05.05
15:15
какво ще кажете за тази комбинация ?
аз си взех гейнер на Universal, mega mass 3000 изпих по почти половината и сам качил 3 кг.
сега добавям и креатин на Optimum
ще ви информирам като изпия всичко колко кг. сам качил и колко сам си качил силата :)
аиде стига сте чели! марш в залата 8)
27.05.05
17:26
mega mass 3000 колко струва това.. ? :?: :shock:
30 лв. за килограм и половина.
много парички ми се струва тоя геймър,може да е добър,
аз за 30 лева занеш ли що чудо вафли ще си взема :wink:
29.05.05
20:41
30 лв. за килограм и половина.
http://www.redis.ro/Images/Products/m%20mass.JPG
много пари е тва ... :evil: ама кат кажеш какъв е бил ефекта може и да се навиеме да си го земем и ние 8)
та.. гейнера свърши :lol:
към тея двете преди няколко дни добавих и VitaMax (витамини)
значи преди да изпия гейнера бях. 74 кг. сега сам 81 кг. :lol: :lol:
като гледам и креатина почна да дава сила :lol:
03.06.05
21:29
за две седмици 7 килограма си качил? по 0.5кг на ден мускулна маса? Така ли?
Сигурно половината е вода, вследствие на задържане заради креатина..
[quote author=“bobtosh”]за две седмици 7 килограма си качил? по 0.5кг на ден мускулна маса? Така ли?
Сигурно половината е вода, вследствие на задържане заради креатина..
Ами не мисля че е от креатина! защото го почнах почти когато свърши гейнера. може би 3-4 дни сам пил и двете после гейнера свърши
незнам по колко на ден но килограмите са на лице :lol:
17.06.05
20:02
а по колко грама на ден си пил и от къде си го взе аз май ще си купя същия
така хора извинявам се за вапроса но все още сам ламерче и искам да ви питам геинера каква работа то4но варши доколкот знам подсилва и костите но все пак вие го зимате плс кажете
между закуската и обяда по три супени лъжици с връх и след тренировка пак :wink:
ами гейнера това са въглехидрати повечко . но и подсилва и костите защото има и хрощял от акула :lol:
е може от гейнера и малко коремче да направиш но не е фатално
24.06.05
11:50
значи аз съм пл този геинер и изведнъж за около 1-2 месеца качих близо 10 кила.Супер малко мазнинки/няма как/ и мускулна маса.Много е добър този геинер като за старт в фитнеса - за покачване на мускулна маса.Това е продукт които съдържа повечко % въглехидрати и да ви кажа че не е скъп за ефекта които дава - 1.5 кг - 27.50 .Вземете си го няма да збъркате!След това като изпиите 2 кутии - го сменете с суроватъчен протеин:) ТОзи геинер се пие преди и след тренировка по 50 гр в 200 мл вода или мляко/с мляко е по вкусно/ а когато не тренираш-30 гр между основните хранения...
8)
а от къде да си го зема на пиротска има ли го и тва 1.5 за колко време стига?