14.11.11
23:18
Кое зло харесвате повече ?
Лактозата от 200мл мляко или глюкозата и фруктозата от 1 с.л. мед
Темата беше редактирана от emzo на 15.11.11 09:15.
Лично аз само с кисело мляко. А когато си пасирам извара с кисело мляко ,става уникалната закуска с мюсли. ;)
Много просто и двете. :D
Аз лично предпочитам млякото, много обичам млечни продукти и не се ограничавам особено с тях, особено с обезмаслените, но дори с пълномаслените. Нямам проблем със изгарянето на мазнини или стомашни проблеми.
15.11.11
00:59
Не включвам мюсли в хранителния си режим, или ако се случи - веднъж на няколко месеца :0)
Ако трябва да избирам едно от двете - вариант с мед. И по-скоро овесени ядки + сушени и избрани от мен плодове
Аз лично съм млекопитаещо и предпочитам мляко, не ми пречат млечните и при чистене. От друга страна сутрин не е проблем и лъжичка мед. Но наистина, ако не искаш лактоза: накисвай от предната вечер в кисело мляко.
Когато ям мюсли го ям без нищо. Даже вода не слагам.
Иначе, ако трябва да избирам май мляко ще сложа.
Аз си го правя с ядки и сушени плодове по избор с кисело мляко, като накисвам всичко с малко водичка или кисело мляко за около половин час, така че да се размекнат и да станат по-лесни за хапване :)
15.11.11
09:04
Аз имам проблем с лактозата и усвояването й, та от тази гледна точка мляко не бих ползвал. Ако обаче нямах проблем с лактозата, бих заложил на млякото, тъй като има бонус и протеин. :)
лактозата, но не ям мюсли , а чисти овесени ядки. Те са за истински билдери. :D
Muesli ist fur sissies ;) :D
Мнението беше редактирано от Абазаба на 15.11.11 16:33.
Айде сега, за сисис било. Мюслито в България не е нищо различно от овесени ядки, с някоя друга истинска ядка и плодче за аромат...
А защо според тебе ядат мюсли , а не чисти овесени ядки? Щото им било “гадно” и “невкусно” ... а ако се гледат макро-нутриентите едни захари в по-малко си е + както и да го гледаш. Та такааа
Ми примерно дали ще ям овес или мюсли за мен е все тая, свалям тегло еднавко бавно :D
Ял съм само овес с вода, та се чудя що да се мъча, като и с мюсли пак става номера.
Оня ден пък с прясно мляко като ги пробвах, малииииииииии вкусотия, повече ми харесват само с мляко, отколкото с вода и мед.
Ама ми беше любопитно, кой как мисли :)