казано от Dique на 14.11.11, 00:21:
Я дайте някви надъхващи клек/тяга картинки, дет стават за щампа на тениска ? Зарибих се да си правя една за специални тренировки :Д
едит: по-скоро текст, че картинката ше падне бързо.
Shut the fuck up and squat
14.11.11
10:10
Squat till you puke!
14.11.11
13:28
Е тва е...
Ъъъъ
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.11.11 13:33.
Крстияне, таз ако те побара, туй дето ще остане от теб вероятно ще прилича на използван и след това захвърлен презерватив :D :D
ПП Да не говорим, че от тколкова хормони “мадамата” може да се е сдобила със доста сериозни първични мъжки полови белези, които биха могли да те карат с години да се будиш посреднощ с вик на уплаха и отчаяние.
Мнението беше редактирано от Valdis на 14.11.11 13:50.
14.11.11
14:21
Не съм срещал по-суров човек от теб :D
14.11.11
14:27
Бааа...традиционното хранене през няколко часа започва да се превръща в нещо митично! (giggle)
Снощи даваха някакъв екшън филм по Нова ТВ. Пълна пародия беше.. :D Някой да знае как се казва?
14.11.11
16:29
казано от Vintage на 14.11.11, 07:33:
казано от Dique на 14.11.11, 00:21:
Я дайте някви надъхващи клек/тяга картинки, дет стават за щампа на тениска ? Зарибих се да си правя една за специални тренировки :Д
едит: по-скоро текст, че картинката ше падне бързо.Shut the fuck up and squat
§ @димитър
и двете са клиширани :/ май някъв текст ще си пиша :Д
14.11.11
18:55
Който ял мръвка ял.. от утре сме на боб и стероиди :)
14.11.11
19:18
Имате право на 1 клипче ! :D Кое ли ще изберете..
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 14.11.11 19:31.
Ще си правя тениска по поръчка с картинката с лостовете, ама се чудих какво да сложа на гърба... Рових тук-там и има някакви много забавни надписи - споделям :D Надали ще е някой от тях обаче, затова - давайте още идеи, ако се сещате :)
AMRAP SEXY
Get dirty
Happiness runs
Call me 21-15-9
Strong is the new skinny
I am stronger than your girlfriend
Магaрето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям к*р. Гледай къв е
-Ми и аз имам голям к*р - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз е*а много яко и дълго
-Ми и аз е*а яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог.
Еееей такива рамене ми харесват, ама не виждам как ще ги видя върху себе си:
казано от kristiancho на 14.11.11, 18:55:
Който ял мръвка ял.. от утре сме на боб и стероиди :)
Зоб главно :) :D
14.11.11
22:02
казано от TheRunawy на 14.11.11, 16:19:
Снощи даваха някакъв екшън филм по Нова ТВ. Пълна пародия беше.. :D Някой да знае как се казва?
За този филм ли говориш G.I. JOE?
14.11.11
22:08
Колкото пъти видя пост на TheRunawy ми се дослушва тая песен :D
казано от Ramon Dekkers на 14.11.11, 22:26:
баси искам да отворят по-бързо умрелия ММА у наше село майна ...
Е те не го ли отварят всеки петък вечер??? :P Във ваше село откак се помня има ММА :D :D :D
казано от Valdis на 14.11.11, 22:35:
казано от Ramon Dekkers на 14.11.11, 22:26:
баси искам да отворят по-бързо умрелия ММА у наше село майна ...
Е те не го ли отварят всеки петък вечер??? :P Във ваше село откак се помня има ММА :D :D :D
О мани особено там около бар “Палас” що масовки са станали ... :D
Иначе Михо , ако го знаиш прави сега зала за ММА ама досега има само 4 чувала и 1 неразопакован тепих :D
15.11.11
10:35
http://www.facebook.com/event.php?eid=317088128305749
Някой купувал ли си е електроника- по-точно лаптоп от чужбина и дали си струва? Толкова пари не съм давал в онлайн сайт и съм малко на кантар... всъщност той бюджета не е голям и може би идва без особен резон, но да питам... Валдис очаквам да се включиш :D
15.11.11
16:21
(h)
казано от Скота на 15.11.11, 11:06:
Някой купувал ли си е електроника- по-точно лаптоп от чужбина и дали си струва? Толкова пари не съм давал в онлайн сайт и съм малко на кантар... всъщност той бюджета не е голям и може би идва без особен резон, но да питам... Валдис очаквам да се включиш :D
Какво означава дали си струва? За цени ли говориш или нещо друго?
В нашата фирма (в Англия) обикновено техниката я поръчват по интеренет.
Лаптопа, който ми подариха моите приятели по коледа също беше купен по интернет.
15.11.11
17:22
Мисля да спра да ям плодове след 15,16 часа..? Аз през деня почти не ям и след обяд и вечерта , точно когато не е добре..
Какво ще кажете :D
казано от Скота на 15.11.11, 11:06:
Принципно навън трудно можеш да намериш лап-топ без операционна система, но ако успееш това си е един плюс и доста левчета надолу. Препоръчвам ти да следиш http://www.expansys.com/ имат много добри промоции, цените за доставка са много добри и няма да имаш никакви притеснения отностно доставката, ако имаш възможност да го купиш на името на фирма с валидна ДДС регистрация ще имаш възможност да спестиш ДДС, просто при посочване на валиден VAT номер ти продават стоката без да начисляват ДДС демек 20% надолу, с малко заигравка се намират кодове за отстъпка от порядъка на 5-15% което допълнително ще ти свали цена.
15.11.11
17:41
казано от Penko Mladenov на 15.11.11, 17:22:
Мисля да спра да ям плодове след 15,16 часа..? Аз през деня почти не ям и след обяд и вечерта , точно когато не е добре..
Какво ще кажете :D
Бих казал, че е голяма глупост това.. :D
казано от Владимир92 на 15.11.11, 17:51:
И недей да правиш секс след 20 часа, че много АТФ прахосваш!
:D ...и белтъчини, също :)
15.11.11
18:15
Оо конфитюр :D Начи продължавам да си ги ям вечерта :D
казано от Valdis на 15.11.11, 17:35:
Благодаря много- супер полезно ми е това. Трябва да те черпя бира/шейк/свинско : )
15.11.11
18:51
На Валдис не му давай нищо... той първо помага на хората а после ги бъзика с грубия си хумур... аз съм пример за негова жертва :D
15.11.11
18:57
Пък аз само гледам сийййрчи. :D
казано от Скота на 15.11.11, 18:46:
казано от Valdis на 15.11.11, 17:35:
Благодаря много- супер полезно ми е това. Трябва да те черпя бира/шейк/свинско : )
Шейка спокойно можеш да го пропуснеш в полза на повече бира и свинско :D
ПП забравих да добавя нещо полезно, но за целта трябва да се следи сайта доста редовно, пускат върната техника, примерно на някой не му харесал цвета, на друг телефона му тежи, на трети клавиатурата на лаптопа не му харесва, и тази въпросната техника, неразличима от нова, се пуска на цени с 20-50% по-ниски от реалната стойност.
Мнението беше редактирано от Valdis на 15.11.11 19:40.
казано от kristiancho на 15.11.11, 18:51:
На Валдис не му давай нищо... той първо помага на хората а после ги бъзика с грубия си хумур... аз съм пример за негова жертва :D
ХумОр
напрао ти бърка в мозъка... липсва ми само един Бимер 3/5 28 със шпер. Завойте са от мене
15.11.11
20:03
казано от Valdis на 15.11.11, 19:41:
казано от kristiancho на 15.11.11, 18:51:
ХумОр
(blush)