15.11.11
17:00
Здравейте,
Изчел съм доста теми относно бърнерите и карнитина, както и начина им на прием, но сега имам малко по- специфично питане. Тренировките ми са 90% кардио с цел изчистване на мазнини по талията и корема както и да опъна малко кожата след едно ударно отслабване. Помагам си с Aцетил Л карнитин и има ефект ( и някаква гуарана там), но след няколко дни ще се наложи да направя паузата с карнитина. Въпреки, че четох за по- голямата позла от приема на карнитин и бърнър заедно, реших да не ги натрупвам на едно. А сега въпросът ми е, дали в 20ната дни, в който няма да взимам карнитин, да пия ли някакъв фет бърнър (самият прием ме стимулира повече да тренирам) или най- добре нищо и да си чистя. Какво мислите? Знам, че в самия бърнър също има някакъв карнитин и точно затова се колебая, а има ли и друга алтернатива?
Първо- преразгледай начина си на трениране.
Второ- каквото и да пиеш ,трябва да имаш хранителен режим , за да може то да действа
Трето- има различни термогенетици , които не включват в състава си Л-карнитин, а аз малко съмназаде и незнам защо и трябва ли да се прави почивка от л-карнитин, но щом си решил- използвай кофеин/екстракт от зелен чай+ синефрин+ йохимбин ;)
15.11.11
21:08
Производството на йохимбин е забранено. От къде ще го вземеш @Ramon?
казано от Калоян Цонев на 15.11.11, 21:08:
Производството на йохимбин е забранено. От къде ще го вземеш @Ramon?
Ще си платя на наркобосовете да ми вкарат нелегално :D
http://shop.bb-team.org/primaforce-yohimbine-hcl от тук и още няколко други онлайн магазина.
15.11.11
21:31
казано от Ramon Dekkers на 15.11.11, 18:26:
Първо- преразгледай начина си на трениране.
Второ- каквото и да пиеш ,трябва да имаш хранителен режим , за да може то да действа
Трето- има различни термогенетици , които не включват в състава си Л-карнитин, а аз малко съмназаде и незнам защо и трябва ли да се прави почивка от л-карнитин, но щом си решил- използвай кофеин/екстракт от зелен чай+ синефрин+ йохимбин ;)
Първо- няма нужда. Самият процес на отслабване не беше от най- правилните, затова сега само кардиото му е майката, но като не си на мое място, няма как да знаеш.
Второ- Имам си режим :)
Трето- Тука вече си полезен, ще се поразровя по- обстойно
P.S Относно спора за йохимбина, то сигурно и затова на оня линк пише изчерпан :D
Мнението беше редактирано от Петър Петров на 15.11.11 21:33.
Пак ти казвам , с кардио не става. И аз съм дебел, но в момента не целя отслабване, правил съм по 5 пъти кардио на седмица и нищо не става. Е естествено ако искаш да приличаш на това
п.с- то и на половината протеини пише изчерпан, ама не са обявени за допинг все още ;)
15.11.11
22:13
Затова и аз казах, че не си на мое място и няма как да знаеш :)В момента не съм дебел, просто искам да изгоря остатъчни мазнинки малко, проблема е, че отслабнах стресово(1/3 от теглото ми, а беше 100+ за много бързо време, без медикаменти и най- важното (и грешното) без тренировки, само с хранене (или нехранене, зависи как го погледнеш) и мисля, че вече сам се досещаш какво става- малко кожа в излишък, която ме увериха, че може да се стегне, но с доста потене. Като правя упражнения за корем усещам как ми стяга мускула, но толкова. Това над мускула трябва да изчезне просто. Слагам дори и колан (въпреки разноглясията за ползите и вредите от него), но просто като спра да бягам усещам как ми е стегнато и с една идея по- приятно, и това малко по малко се подобрява и започва да личи.
Относно предния въпрос за карнитина, навсякъде където съм чел пише че няма смисъл да се приема повече от три седмици, туй като се натрупва в организма и в един момент просто ставало безсмилено. А паузата от 2-3 седмици била за чистене.
Мнението беше редактирано от Петър Петров на 15.11.11 22:25.