25.06.11
16:41
25 Юни - Day 17
Тъй като днес времето е отвратително, реших да си дам малко почивка. Храненето не е нищо особено. Калориите са надолу разбира се. Чувствам се добре. Няма болки или мускулна треска, няма умора от вчера. Има само сънливост, за която е виновно ниското атмосферно налягане най-вероятно :).
Силно се надявам утре времето да се оправи и да мога да направя една тренировка. Това е за днес. Ако има нещо ново ще ъпдейтвам.
26.06.11
21:17
26 Юни - Day 18
Днес, по стечение на обстоятелсвата, отново е почивен ден. Храната никак не е сред най-добрите. Следобед дори си позволих една почерпка със сладки изкушения, но не ми хареса, сякаш съм привикнал към спазване на норми и режими и не ми доставя такова удоволствие да ” мърсувам “. Малко се притеснявам дали за два почивни дни може да загубя форма. Как мислите ? Вижда ми се малко вероятно, но все пак реших да ви попитам. Утре ще посетя фитнеса за едно разбиване на гърдите и леко раздвижване на краката. Утре заминавам. Повече подробности относно заминаването, целите и т.н ще пиша утре. Лека вечер !
27.06.11
18:21
27 Юни - Day 19
Ето какво правих днес :
Лег 3х5 @ 40кг. ;50кг. ; 60кг.
Полулег с дъмбели 3х8 @ 13кг. ; 16кг. ; 18кг. ;
Кофички 3х8
Прасец от сед 3х12 @ 25кг.
Коремни преси 2х20
Повдигане на краката от стенд 2х20
Последна тренировка във фитнеса преди заминаването. Реших да натоваря гърдите и се получи добре. Понеже почивах два дни, направих и един лек прасец, колкото да го раздвижа.
Впечатления :
Днес заминавам за Добрич, а утре вече ще съм там. Тъй като почивах последните два дни, не знам какво ми е моментното състояние. Утре предполагам, че ще играя волейбол и ще мога да преценя наистина промените, настъпили след продължителната физическа подготовка. На тренировки няма да отида веднага. Първо смятам да се уверя, че се чувствам готов и в една прилична форма и чак тогава ще започна сериозното надграждане. Приоритетите ми изцяло се прехвърлят към волейбола. Тук-там ще вкарвам някой кросфит елемент, а защо не и комплекс ? Физическата подготовка ще я правя заедно със съотборниците, така че освен технически прогрес, ще има и физически :). Съвсем сериозно ще се отнасям към храненето, тъй като е решаващ фактор, имайки предвид натовареното ми ежедневие. Хранителни добавки - само някакви обикновени витамини, тъй като родителите ми толквоа позволяват :). Това е общо взето. След първите дни ще запиша впечатления тук, но ще водя дневника рядко.
30.06.11
12:25
Сега разбирам, че 2 месеца ще правим групова физическа подготовка и то без да пипаме топка ! Супер !
30.06.11
15:27
казано от Михаел Иванов на 30.06.11, 12:25:
Сега разбирам, че 2 месеца ще правим групова физическа подготовка и то без да пипаме топка ! Супер !
К’во !?
11.11.11
21:48
Така...
Отдавна не съм писал тук. Излишно е да разказвам какво се е случвало в последните 3-4 месеца, така че ще говоря в настояще.
От днес 11.11.2011г. :) съм официално картотекиран във ВК ” Септември “. Радвам се страшно много за което. Мога да се обърна назад и гордо да заявя ” АЗ ИЗПЪЛНИХ МЕЧТАТА И ЦЕЛТА СИ “.! С много труд, с много себеотдаване. Неведнъж бях на ръба да се откажа от всичко, но устисках зъби и продължих ! Гордея се.
Минах през всякакви постове, но като гледам как се развиват нещата, тази година май ще се изявявам като диагонал на разпределителя (накратко - диагонал). Малко ми е странно, понеже нямам абсолютно никакъв опит на този пост, а времето е малко. Раздавам се на максимум на всяка тренировка и дай боже да стана добър - такъв, какъвто играя. Кольо, ще се радвам ако ми дадеш някой друг съвет :).
Относно дневника - засега няма да го попълвам редовно, описвайки подробно всеки ден. Ще записвам по-важните неща.
11.11.11
22:38
казано от Михаел Иванов на 11.11.11, 21:48:
От днес 11.11.2011г. :) съм официално картотекиран във ВК ” Септември “.... Кольо, ще се радвам ако ми дадеш някой друг съвет :)
Какъв съвет бре, младежо?! Ние сме противници вече! :P (giggle)
Шегата на страна... браво! Важните цели се постигат не като се бърза към тях, а като не се спира!
Диагонал е... особен пост. (wasntme) Някои казват, че е най-лесно там... но истината е, че ако искаш да си добър диагонал, трябва да знаеш и да можеш много. Ще ти кажа само едно име от модерния волейбол - Иван Милкович (Сърбия). Ето това трябва да бъде един диагонал! Това е малко по-особен пост, защото е натоварен почти само с нападателни функции. Трябва, обаче, да имаш увереността и качествата да изнасяш основната част от нападението на отбора. Тъй като ще си разтоварен от много отговорности на игрището, от теб се иска просто да не грешиш в нападение и блок. Трябва да вадиш отбора от трудни ситуации, трябва да поемаш успешно отговорността да завършваш категорично във важни моменти от мача. Нещата не опират до хамалско блъскане, както си мислят много хора. Отговорността на диагонала в много случаи е по-голяма от тази на другите постове, защото си т.нар. отдушник при лошо посрещане и си длъжен успешно да реализираш лошите топки. Труден пост е това... или ще станеш лидер, или просто няма да се справиш. Надявам се, че ще се случи първото!
Пиши тук нещата, които ти правят впечатление, интересуват или затрудняват. Ще наглеждам и ще помагам с каквото мога.
Всъщност... във Висшата лига ли ще играеш?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.11.11 22:39.
11.11.11
22:51
Осъзнавам отговорността на поста и ще направя всичко възможно да се справям на ниво ! :). Милкович е голямо име и играч, със сигурност трябва да ми е пример. Ще записвам. Благодаря за помощта.
Иначе не, няма да играя за Висша лига (chuckle). Изненадах се като го прочетох дори - играя за младшата възраст на ” Септември ” :)
11.11.11
23:17
Така де, попитах за Висшата лига, но не съобразих възрастта ти... нищо де, до година-две да си там! :)
12.11.11
21:31
12 Ноември
Днес съм най-сетне почивка ! Натовареното ежедневие и трите поредни дни с тренировки ми бяха изцедили силите, а мускулната треска така и не свършва. Кофти е, че е на бедрата и едвам ходя. Цял ден го карам на здрава храна. Доста калории. Искам да се възстановя, че ме чака сериозна седмица ! :). Утре ще направя един лек фитнес за тонус за седмицата. От Понеделник се започва и смятам да съм на 120% :).
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 12.11.11 21:32.
13.11.11
16:11
13 Ноември
Днес, както споменах, направих едно съвсем леко фитнесче с тежести, намалени на половина. Тренировката представляваше обща физическа подготовка с акцент на краката. Предните бедра съвсем леко ги натоварих, тъй като още имаше малко мускулна треска. На коремните мускули също имаше малко и затова ги пощадих и тях.
-3 мин. на вело. за загрявка
- полулег с дъмбели
- лег
- придърпване на горен скрипец
- лека тяга
- раменна преса
- клек
- сгъване за задно бедро
- прасец в 4 серии
- повдигане на краката от стенд
- коремни преси
Всички останали бяха в три серии по осем. Корема в една. Добра тренировка със средна интензивност. Ще видим как ще съм утре.
13.11.11
17:06
Човека предмишница ФаТаВа ! :D
14.11.11
20:27
14 Ноември
Начало на седмицата. През деня се храних обилно и дори преди тренировка не ми се ядеше, а глад и умора не изпитах, интересно. Станаха около 4 хранения за целия ден. Тренировката по волейбол беше интересна. Не се натоварих много. Повече разигравания. Недоволен съм от представянето си. Не знам какво ми стана днес, но или не можем да се намерим с разпределителя, или проблема е в мен. Имам само няколко успешни атаки - крайно незадоволително. Една атака от зона 1 се получи доста добре - над блока, силно на 8-мия метър. Трябва да се тренира. Имах мощност и бях в отлична форма, но някак си не се получаваше. Имам съмнения дали засилката ми не куца. Ще видим.
Утре имаме контролна среща с някакви мъже, не разбрах точно какви. Предполагам ще изпробваме различни варианти на игра. Ще гледам да направя поне три хранения преди мача.
15.11.11
21:57
15 Ноември
Днес бе важен ден. Следобеда имахме контролна среща. Подготовката за мача определено беше успешна. Чувствах се на 100% мощност. Никаква умора, много хъс, с три хранения преди него.
Относно мача :
Играхме срещу мъже (не съм сигурен къде точно се състезават, но все пак са по-възрастни от нас). Мача тръгна много добре за нас. Нещата се получаваха и съответно взехме гейма. С течение на мача съотборниците все повече се отпуснаха и дори започнаха да се изнервят от грешките си. Това естествено доведе до още повече грешки и играта се разкъса. Все пак съм много доволен от себе си. Самооценка не мога да си направя, това е работа на треньорите, но все пак по мое скромно мнение се включих добре. През по-голямата част от мача водех атаката на отбора. Противниците разбраха това и след втория гейм срещу мен винаги имаше добре построен двоен, а дори на моменти и троен блок. Не срещнах някакви свръх трудности да преодолея блокадата, но се случи и да ми събуят маратонките :). Изиграх пет гейма и към края съвсем изгубих мощност. Усетих силна умора в бедрата и отскока отиде надолу. Радвам се, че психически издържах. Направих каквото можах и каквото се искаше от мен. Чака ме още много работа и се надявам да се справям все по-добре. В Четвъртък имам важен мач и също ще трябва да планирам добре нещата.
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 15.11.11 21:58.
казано от Михаел Иванов на 15.11.11, 21:57:
15 Ноември
Днес бе важен ден. Следобеда имахме контролна среща.Относно мача :
Играхме срещу мъже ....В Четвъртък имам важен мач и също ще трябва да планирам добре нещата.
Успех! Мислех,че ще загубите позорно от мъжете. :D Волейболът е готин спорт. И за игра,и за зяпане. :)
16.11.11
20:47
казано от Миро на 16.11.11, 17:44:
казано от Михаел Иванов на 15.11.11, 21:57:
15 Ноември
Днес бе важен ден. Следобеда имахме контролна среща.Относно мача :
Играхме срещу мъже ....В Четвъртък имам важен мач и също ще трябва да планирам добре нещата.Успех! Мислех,че ще загубите позорно от мъжете. :D Волейболът е готин спорт. И за игра,и за зяпане. :)
Че то ние си паднахме :)
16.11.11
20:55
16 Ноември
Такаа...
Днес определено се усещаше сериозна умора от вчерашния мач. Очаквах и мускулна треска, но уви - избегнах я :). Смятах, че няма да имам проблеми на тренировката. За жалост обаче имах. Чувствах се силно уморен и бях на около 70% от силите си, но все пак се получи добре. Аз съм доволен от себе си.
Относно утре :
Утре имаме важен мач срещу ВК “Хектор”. Никога не съм виждал как играят и не знам как ще мине мача. Надявам се да се справим. За да съм напълно сигурен, че утре умората няма да е ограничаващ фактор, ще планирам добре храненията и почивките си. Искам да съм в топ форма за мача, тъй като съотборниците ми разчитат на мен. Нещата за утре стоят така :
8.30 - ставане
8.45 - закуска ( 2 яйца, 2 препечени филии с маргарин, кашкавал и сирене, 200гр. кисело мляко)
10.00 - тренировка
11.45 - вкъщи
12.00 - обяд (...)
12.20 - 13.10 - почивка
15.00 - следобедна закуска (може би) (...)
16.00 - мач
Нуждая се от помощ. Обяда не съм го измислил още, тъй като не знам какво ще има, но много се чудя за следобедната закуска. Евентуално може да ми се отвори един свободен час преди мача и ще е добре да хапна нещо хранително, но и леко за да не ми е тежко на мача. Някакви идеи ??? Кольо, ще се радвам ако драснеш някой съвет :).
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 16.11.11 20:55.
казано от Михаел Иванов на 16.11.11, 20:47:
Че то ние си паднахме :)
Аааа,не съм разбрал добре прочетеното. Помислих,че сте спечелили първия гейм след което те са започнали да нервничат и са объркали играта си. А вие сте победили. Абе случва се. Все пак има полза от такива срещи. Да премерите сили и опитате някои финтове,както казват във футбола. :) Така трупате опит за официалните срещи. :)
17.11.11
12:05
17 Ноември
Тъкмо се връщам от тренировка. Беше лека и тонизираща. Повече посрещане и сервиси. Малко нападение. Започвам лека полека да си връщам старата форма. Нападението ми се подобрява. Тонуса определено е отличен. Ще хапна и ще почина малко, след това тръгвам. Довечера ще напиша инфо относно мача.
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 17.11.11 12:06.
17.11.11
13:15
казано от Михаел Иванов на 16.11.11, 20:55:
8.30 - ставане
8.45 - закуска ( 2 яйца, 2 препечени филии с маргарин, кашкавал и сирене, 200гр. кисело мляко)
10.00 - тренировка
11.45 - вкъщи
12.00 - обяд (...)
12.20 - 13.10 - почивка
15.00 - следобедна закуска (може би) (...)
16.00 - мачНуждая се от помощ. Обяда не съм го измислил още, тъй като не знам какво ще има, но много се чудя за следобедната закуска. Евентуално може да ми се отвори един свободен час преди мача и ще е добре да хапна нещо хранително, но и леко за да не ми е тежко на мача. Някакви идеи ??? Кольо, ще се радвам ако драснеш някой съвет :).
При мач от 16:00 не те съветвам да ядеш каквото и да било в 15:00. Предполагам, че загрявката ви започва около 15:15-15:20, твърде късно е за ядене. В такъв случай аз просто бих подсилил обяда (достатъчно белтъчини, хубави бавни въглехидрати и порядъчно количество мазнини) и бих го изместил ле-е-еко напред във времето (да приключа с него не по-късно от 13:00). Така ще имам достатъчно време (повече от 2 часа) до началото на загрявката и над 3 часа до началото на мача. При един качествен обяд можеш да разчиташ, че трудно ще останеш без сили.
17.11.11
13:24
Много добър съвет от Кольо. Играя футбол, не волейбол, но и аз гледам да оставям поне 3 часа м/у хранене и спорт.
17.11.11
20:05
Относно мача :
Паднахме позорно с 3:0 от отбор, който не се води от лидерите. Мноооооого слаба играя от моя страна. Съотборниците ми направиха страшно много индивидуални грешки, което доведе до изнервяне и домакините постоянно командваха играта. Не знам какво ми стана. Може малко да съм се поуплашил, но все едно не бях себе си. Нямахме атака, нямахме защита, нямахме блок. Трябват още много тренировки. Трудно пиша всичко това, понеже още съм афектиран. Утре и в Събота ще почивам. Ще ближа рани :).
18.11.11
12:35
Трупаш опит с тези мачове. Нещата на тренировка са едни, а на мач - често съвсем различни. Във всички случаи обърни внимание на психологическия фактор. Правилната мотивация и поддържането на върхова концентрация са водещите параметри. Да си сляпо “насъскан” на границата на озлоблението е точно толкова погрешна и губеща стратегия, колкото предварителното отказване от битка. Контролирай нервите, насочвай емоциите, превръщай ги в игрови действия, не в странични разправии. Забрави кой стои около игрището - те няма да ти помогнат докато ти си вътре в онези 81 квадратни метра площ. Те, обаче, няма и как да ти попречат, имай ми доверие. Спокойствието и концентрацията са тънките моменти... дори не подозираш колко много технически и физически недостатъци могат да се компенсират с концентрация по време на мач. ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.11.11 12:42.
21.11.11
21:26
21 Ноември
Такаа.....
Какви са новостите ? Почивах два дни, а третия отидох на тонизиращо фитнесче. Днес кондицията беше добра. Правихме упражнения с повече бягане, посрещане и приземяване и се уморих. Издръжливостта малко куца :). Като се появих на тренировка се оказа, че вече ще играя като посрещач (с други думи - четворка). Не бях изненадан. Бяха ми споменали нещо подобно, а и такива резки смени са нормални за нов отбор. Ще наблегна сериозно на посрещането като не оставам назад атаката и другите важни елементи за един посрещач. Разпределителя също е друг и за момента не всичко е както трябва. Предишния вдигаше малко колебливо, но пък беше тактически по-добър. Ще видим. Дано се получат нещата и с новия :).
21.11.11
21:46
казано от Михаел Иванов на 21.11.11, 21:26:
...вече ще играя като посрещач (с други думи - четворка)...
Приготви се да вършиш много мръсна работа на игрището тогава... 8-)
21.11.11
22:01
Имам го предвид :). Имам съвсем малко повече опит на този пост, отколкото на другите и знам колко е специфичен и труден. Предполагам, че тепърва ще разбирам де... :)
23.11.11
21:28
23 Ноември
Я да драсна малко в дневника :).
Така... вече съм четворка (посрещач), както споменах в предния пост. С всяка следваща тренировка се подобрявам. Реално не съм играл на този пост от повече от 2 месеца, което си е доста. Посрещането още куца, оправям го. Добро нападение днес. В събота имаме някаква контрола. Отново ще съм ангажиран да играя. Да видим какво ще стане :).
23.11.11
23:48
В събота ще се борим с твоите “батковци”... ;)
24.11.11
15:48
Дано ги набиете ! :)
26.11.11
23:49
Днеска имахме една кратка контролна среща отново с някакви мъже (аматьори). Кратка поради това, че веднага след нея имаше мач на “големите” и трябваше да присъстваме. Какво мисля за мача ни :
Играхме сравнително зле. Посрещането ни куцаше.Имам съмнения, че либерото ни демонстративно играеше слабо в посрещане и защита. Различни хора, различни представи... С лошо посрещане има и лошо вдигане, нали.. :). Та общо взето свършихме 1:2. Последния гейм го завърших с 3 поредни аса. В първите две части бях се стреснал нещо. Не играех със самочувствие и това оказа ефект. При една извадена топка, високо на третия метър, някак си ме дострашава да я натисна и затова търсех блока по пръстите, но за жалост той често липсваше и изкарах доста аутове :). Ще го имам предвид. Чак в третия гейм ми тръгна играта, но пък свършихме. Като оставим настрана отбора, трябва да потренирам и себе си в някой елементи. Защитата ще я усъвършенствам, атака при лошо вдигната топка. Горе-долу за момента това куца най-много. Често пренебрегвам и атаката по правата, което е кофти. И върху това ще се работи !
27.11.11
08:46
Щом 3 поредни аса прайш брат, трябва да направят изключение и да те вземат във висшата :D
27.11.11
21:39
27 Ноември
Днеска най-сетне почивка !!! Не помня от кога не ми се бяха събирали 6 поредни тренировъчни дни... Определено повече няма да правя тази грешка. Рано ми е за толкова много тренировки. Ще видим утре как ще се чувствам :).
28.11.11
20:02
28 Ноември
Добре... Почивния ден вчера ми се е отразил перфектно. Днес много мощ и енергия, никаква умора. Добра тренировка. Като извод си поставям, че е по-добре да вкарам почивката между тренировъчните дни, а не да ги направя наведнъж и после да почивам два поредни дни например. Отразява ми се по-добре този метод. Ще правя така вече.
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 28.11.11 20:02.
29.11.11
21:15
29 Ноември
Хубав ден. Спах около 9 часа, което е супер. Днес тренирахме в голямата зала на ” Септември ” (попринцип тренираме в по-малка). Получи се хубава тренировка, но не ми беше комфортно. Чорапите ми нещо се.. “хлъзгаха” в маратонките и това ми създаваше адски дискомфорт.. Посрещането ми значително се е подобрило, определено съм доволен. Атаката не вървеше. Дали заради проблема с чорапите или заради друго, не знам... Странно е, още като започнах да тренирам атаката ми беше най-силния елемент, а сега някак бледнее. Работя върху това.
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 29.11.11 21:15.
30.11.11
10:04
Предполагам, че дискомфортът с чорапите е проблем, идващ от... самите чорапи. Аз избягвам да тренирам с тънки чорапи и/или чорапи с преобладаваща изкуствена материя. Такива редовно ми се хлъзгат... ако говорим за “цивилна” обувка, тогава няма толкова голямо значение, но за спорт и маратонки е определено важен момент. Губи се контролът и усещането за стабилност, знам за какво говориш. При движение като във волейбола това е важно. Ако можеш - предпочитай по-дебелички чорапи на спортни марки. Аз дори си купувам по един чифт (ако е възможно), пробвам и едва след това (когато се уверя, че са ОК) купувам повече. Което ми напомни да мина през Карфур и да си взема още от едни фантастични чорапки на Head (комплект от 3 чифта)... :)
С посрещането... не бързай. Коварен елемент е, твърде малко време е минало от момента, в който си заел този пост, за да има съществена промяна. Предполагам, че не посрещаш за първи път, но все пак. От друга страна посрещането до голяма степен се определя от концентрацията и увереността ти. Атаката не я мисли... за един посрещач има много друга работа да върши, преди да мисли за нападението. Ето реална ситуация - в даден мач дай 70% перфектно посрещане, направи 5-6 блока, извади 5-6 топки в защита и редовно затруднявай противника със сервис - ако направиш това, спокойно можеш да минеш без нападение в мача и ще имаш основни заслуги за добрата игра на отбора (предполагам и за победата).
30.11.11
13:16
Хубави думи Кольо, мерси :). Определено повече няма да правя грешката с чорапите. Относно посрещането - съвсем не е перфектно :). Отбелязах, че се е подобрило значително, понеже преди беше доста зле. За атаката си напълно прав. От самото начало трябваше да си знам, че посрещачите в редки случаи правят най-много точки на мач и тяхната задача съвсем не опира до това да забият топката :). Е, има си и изключения (Ти например) във всеки един мач, който съм гледал от този сезон си бил от точкоправещите :) заедно с Вито. Благодаря, че ми разкри тайните на четворките и техните задължения. Успех !
30.11.11
17:21
Чак пък тайни... ;)
Всичко зависи от качествата на състезателите, с които разполага един отбор. Давам примери от европейското тази година - атаката на националният отбор на Полша се изнасяше основно от двамата посрещачи (Курек и Кубек), а сърбите пък действаха най-активно с центровете и (естествено) Милкович. Идеята, която имах предвид е, че тъй като отговорностите на посрещача са твърде разнообразни, относително по-слабата игра в нападение може да бъде компенсирана с ефективност в другите игрови елементи. Разбира се, да играеш успешно и в нападение е само в твоя полза. На практика ефективността на посрещането определя цялостния стил на играта. Стабилното добро посрещане дава възможност да се играе бързо и разнообразно в нападение, което да затрудни максимално противника. Разхвърляното посрещане значи бавна и проста игра в нападение, което улеснява блока и защитата на противника. Затова казах, че ако дадеш едно много добро посрещане и сравнително слаба атака е по-добре за отбора, от колкото безобразно посрещане и блестяща атака (а при лошо посрещане, вярвай ми, няма начин да ти е силна атаката). Ако посрещачите си вършат работата добре, това директно се отразява на цялата организация на играта и ефективността на отбора.
За да посрещаш добре (освен тренировките) ще ти трябват бързи крака, спокойствие и увереност. Нещата не се свеждат просто до насочване на топката към средата на мрежата, а до много по-висока прецизност. Знаеш, че една добре посрещната топка трябва да пада точно между зоните 3 и 2, на не повече от 40-50 cm от мрежата и с достатъчно височина, за да има време за атака на центровете.
Колкото до мен и Вито... ще се радвам, ако си по-наблюдателен. Волейболът не е само нападение. ;)
30.11.11
21:09
Ха-ха, прав си. При мен отговорността определено е голяма, тъй като разчитат на добро посрещане, а и ми се доверяват в нападение. Имам още много работа :). Относно последното ти изречение - не знам как е прозвучало. Ако съм те засегнал по някакъв начин не е било целенасочено. Забелязах, че разчитат доста на теб и на Вито в нападение, но в никакъв случай не казвам, че това е най-важното в играта ви. Другите отбори често насочват сервисите си към Вито, който по мое лично мнение има относително по-слабо посрещане от теб, но пък компенсира посрещането си с други качества. Много може да се говори по тази тема и няма смисъл да навлизам по-дълбоко. Несъмнено си опитен играч и в трудните ситуации знаеш как да отиграеш, това ми харесва !
30.11.11
23:28
Всичко е точно, няма проблеми. Знам, че не ме разбра точно, но не е много коректно да говорим за друг (освен мен) тук. :) Вито изостава с другите елементи и се опитва да наваксва с нападението. Това не е ефективно като помощ за отбора. Моят съвет е да се опитваш да правиш обратното (това е и моят стремеж). Останалото идва с опита... израстнал съм с треньор, който ми казваше: “Няма лоши топки, има лоши нападатели”. Освен това в повечето трудни ситуации все има и печеливши варианти, поне един.
Всъщност... я ела на форумната среща да побъбрим, вместо да чешем клавиатурите. :)
01.12.11
20:38
Всичко е ОК. В случая не говорим нищо лошо за него, реших да обсъдя :). Относно срещата - да не би да говориш за кросфит събиранията, които се водят като среща, или има нещо друго замислено ? И кога е тя ?
П.П Ако не стане за срещата - имате още домакински мачове за гледане ;)