Търся нещо за блокиране на NCoR1 :)

ВИ

15.11.11
23:47

http://hicomm.bg/news/ucheni-syzdadoha-super-silna-mishka.html
А кой знае, според мен това технологично е приложимо още днес, сега и веднага, на живи хора, единственото ограничение са разните законови изисквания. А може вече да се тества тайно някъде върху живи хора. Всъщност съм убеден, че военните в някои държави няма как да не посегнат към забранения плод и вече го правят, просто защото могат да си го позволят и финансово, и законно, т.е. да заобикалят закона без последствия, а дивидентите са изключително примамливи и изгодни.
Винаги съм мислел, че разните смешни супер-нови-мега-модерни стероиди са чиста проба първобитна глупост, по една проста причина - третират завареното положение, някакви хормони и прочие, вече създадено от гените, а не самите причини, т.е. самите гени. А третирането на самите гени, да си поиграем на създателя на Херкулус и Аполон - това е бъдещето на професионалния спорт, така си мисля.

П.С. Ако темата не е точно за този раздел, моля да бъде преместена.

Темата беше редактирана от Васил Иванов на 15.11.11 23:48.

16.11.11
08:09

Мисля, че ще си останеш с търсенето, осен ако нямаш на разположение екип от генни инжинери. Иначе съм съгласен, че генното инжинерство ще прекрати ерата на стероидитие много скоро (имам предвид до 20-30 години). :)

Лошото е, че освен помощ в борбата с някои много тежки заболявания, тази “работа от бъдещето” може (и ще) попадне и в неподходящи ръце и ще стане грозно. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.11.11 11:26.

16.11.11
23:54

казано от Васил Иванов на 15.11.11, 23:47:

...според мен това технологично е приложимо още днес, сега и веднага, на живи хора, единственото ограничение са разните законови изисквания. А може вече да се тества тайно някъде върху живи хора. Всъщност съм убеден, че военните в някои държави няма как да не посегнат към забранения плод и вече го правят...

Нали знаеш че “Универсален войник” е правен по истински случай?
Почти всяка година излиза по някоя такава новина, която да размъти главите на лековерните (обикновено писани от полуграмотен журналист). За генно модифицирани мишоци имаше бум от материали още през 1998 г. след една стаия в Science News за изследванията на проф. Лии Суини, който намира начин да вкара IGF в мускулните клетки; или пък когато един друг екип в Сан Диего (Салк) произведе мишок-маратонец (цър-цър), който не знаел що е умора след като му разбъзикали гените, свързани с произвеждането на протеина PPAR-delta (който подобрява процесите, които превръщат мазнините в енергия). Имаше и мишоци с подсилено производство на еритропоетин, и мишоци третирани с репоксиген и с други експериментални лекарства като gv1516 и aicar.
Дано само някой мутирал мишок да не се измъкне, че ще стане страшно - представяш ли си какви работи ще трябва да бием на котките?

17.11.11
17:51

абе 2012 може да не мреме от Астероиди , ама от Стероиди е напълно възможно.
@Василе- такова нещо ме съмнява да има, а и да има то 100% ще е в допинг-листата, което означава малко “по-трудно” за намиране и респективно пълно с голям брой ментета на пазара.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1