Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.11.11
18:22

Радиопредаване, обажда се слушател в ефир:
- Добър ден! Искам да съобщя, че днес намерих в центъра портфейл, притежание на Иван Иванов, с $5000 и две златни кредитни карти в него.
- Сигурно искате да ви се обади, за да му ги върнете? - предположил водещият.
- Не, искам да го поздравя с някоя тъжна песен

19.11.11
18:27

рофляк :D :D :D

KY

19.11.11
19:20

Ей това ме разби направо - Акащ футболист за КоледаROFL :D

19.11.11
19:42

Някой да знае сусама колко струва :?

19.11.11
19:49

Съдят гинеколог за убийството на една циганка. Съдията го пита:
- Добре, моля, обяснете защо убихте циганката?
- Ще ви обясня. Та значи, беше ужасен ден. Бях затрупан от работа. Направил сьм 10 аборта, излекувал сьм над 30 трипера, 40 сифилиса. Махнал сьм 35 спирали, а колко пьк сьм сложил…!
Накрая, смазан от умора, прибирам се вкьщи и жена ми ми вика: “Скьпи, старичка сьм вече, да ми махнеш спиралата?”, и аз какво да правя, жена ми е, махнах й спиралата.
Идва след малко голямата дьщеря: “Татко, аз се ожених и искам да имам деца. Да ми махнеш спиралата?”, и аз какво да правя, дьщеря ми е! След малко идва малката дьщеря и ми вика: “Тате, тате, вече сьм на 16 години! Слагай спиралата!”. И аз я слагам, какво да правя, дьщеря ми е.
И накрая, смазан от умора, излизам навьн да изпуша една цигара на спокойствие, идва при мене една циганка и ми вика: “Бате, дай 5 лева да видиш к”во е *****,бе!”

аз не разбрах нещо тоя виц... по-точно какво казва тая циганка ?! ясно, че там е смешното ама...

19.11.11
20:15

Кристианчо, ***** = бутка с “П”, но не “павилион”, а другото :).

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 19.11.11 20:43.

19.11.11
20:24

Кристиянчо, знаеш ли какво е Маждрамуняк? Доколкото знам иде от вашия край.

19.11.11
20:29

казано от Valdis на 19.11.11, 20:24:

означава тиквеник ;D

19.11.11
20:33

Не, друга е историята, сега се сетих, че навремето това го чух от един русенец.

19.11.11
21:19

казано от kristiancho на 19.11.11, 20:01:

аз не разбрах нещо тоя виц... по-точно какво казва тая циганка ?! ясно, че там е смешното ама...

омръзнало му е на човека от ...
тъпичък е вица, случайно попаднах на него и викам да го споделя :))

Защо блондинките,като влязат в някой магазин почват да палзят по пода.Защото търсят по-ниските цени.

19.11.11
21:56

И през зимата се крият по ъглите щот там е 90 градуса

S!

19.11.11
22:11

Да бе, и като има гръмотевици, се усмихват, защото мислят, че ги снимат.

KY

19.11.11
22:25

A когато питат в магазин за компютри:
- Извинете, имате ли гениална мишка шофьор за малки меки прозорци?
имат предвид “Genius mouse driver for Microsoft Windows”?

Какво е нахалство? - Да ритнеш баба си надолу по стълбите и да кажеш “Що бързаш ?? :D
———————————————————————————————————————————————————————
Кандидат за общ работник.
Шефът:
- Какви претенции имате?
Кандидатът:
- 3000 лв. заплата и спазване на кодекса на труда.
... - Ще ви дам 10 000 лв, секретарка и автомобил.
- Вие се шегувате !
- Вие започнахте пръв
———————————————————————————————-
Български национал влиза в спортен магазин:
- Имате ли футболни обувки 43-ти номер?
- Да, заповядайте!
- Две леви, ако обичате.
———————————————————————————-
Пожар в небостъргач... на последния етаж детска градина... възпитателките пускат децата през прозореца а от долу пожарникари ги поемат с разпънати одеяла.....пускат 2-3 бели и след тях едно черно дете....хоп и пожарникарите дърпат одеялото и негърчето се разбива в тротоара....хоп пак 2-3 бели и след тях пак негърче....пожарникарите пак същата процедура.... няколко пъти така и единия пожарникар неиздържал и се провикнал нагоре....
—АЛОООО ТИЯ ИЗГОРЕЛИТЕ МОЖЕ И ДА НЕ ГИ ПУСКАТЕ
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Вие и друг път сте посещавали нашия бръснарски салон?
- О не, тези белези по лицето ми са от войната!

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 19.11.11 23:49.

19.11.11
23:25

ахахаха децка градина.. бахти вица :D

Не знам бат Валдис ама Гацо Бацов вика Мандрамуняк... което може би е близко по смисъл :D Тея диалектни форми не са ми познати.... имам предвид странните думи :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.11.11 23:50.

казано от Rasengan94 на 19.11.11, 23:25:

ахахаха децка градина.. бахти вица :D

Направо съм го копирал и не съм гледал нищо...

20.11.11
00:00

Да бе,мен ми е ясно ,че е копирано . Точно за това ! ^^

До преди 5 мин. ми се спеше много,едвам гледах,а сега не ми се спи изобщо...
Ама все пак лека от мен :)

20.11.11
01:33

казано от kristiancho на 19.11.11, 23:48:

Не знам бат Валдис ама Гацо Бацов вика Мандрамуняк... което може би е близко по смисъл :D Тея диалектни форми не са ми познати.... имам предвид странните думи :D

Туй било дживотно, дето одело нощем по керемидите, еде на ората щипките от простора и вика джугръц, джугръц :D

HE

20.11.11
08:59

Някой има ли наблюдение върху бойлерите на Gorenje, Ariston или да заложа на някой Български производител?

20.11.11
09:08

:):)

П.п. Head, това не беше конкретен отговор за бойлерите.. но вероятно може и там да се приложи :D

20.11.11
09:29

В бар, мъж заговаря жена:
- За 100лв. ще спиш ли с мен ??
- НЕ!! Луд ли си не те е срам!!
- Аре ма, че много ми трябват!!

20.11.11
10:03

У Трънава на баира има една фъмилиа-Темните-гулеми майтапчии и сичките истории,къде съ распраат зъ тех съ лааса верни.удавна било и праиле свадбъ нъ некуй ут родъ си.биле пузъпийнъле и съгледъле,че минува една циганкя.пущиле съ тиа,фанале гя и ин ги натръкале срамутиите с юто чушле.ръзревала съ женицатъ,оти гя щипалу млогу и уттичълъ праву при кметъ нъ селоту.ръзвикалъ съ тя прет тех и куту съ пудал чувекъ из къщи,му распраилъ кфо ин ги съ а случилу,куту прес тава време наедно съ дръгналъ утдоле.Кметъ пучнал а съ смее,пъ циганкятъ си пумислилъ,че ин ги не верва тъ му рекла-Те,кмете,ку мислиш,че тъ лъжа,лизни ми пущинята а вииш къ юти.

20.11.11
10:24

казано от head_hunter на 20.11.11, 08:59:

Някой има ли наблюдение върху бойлерите на Gorenje, Ariston или да заложа на някой Български производител?

Преди 6 години взех Аристон като уж по-здрав, а  беше и доста по-скъп от останалите, и точно един месец преди да  изтече гаранцията от 5 години протече. За щастие в последствие ми изпратиха нов бойлер с титаниево покритие и незнам си още какви защити (дрън-дрън-та пляс) защото моя модел вече не се произвеждал, но мисълта ми като цяло е да не се лъжеш с Аристон.

Ечи... на далавера си бе Валд... работил 5 години бойлера, протекъл накрая и оп.. нов бойлер без пари ... тва ако не е далавера :D :D :D

20.11.11
10:58

20.11.11
12:08

Някой на ТИ с математиката да има свободно време да ми обясни малко производните ?

20.11.11
12:22

Колко малко :)? Пиши да видим.
Как си с английския ?

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 20.11.11 12:25.

20.11.11
12:50

намерете ми един тепих , борци :D
втора ръка или чисто нов няма значение :)

Какъвто и да си вземеш внимавай кой го монтира защото:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=811304

20.11.11
14:44

Неръждавейка от “Светльо Шишков’ до моста Чавдар!

20.11.11
16:00

Я да видим Федя к’во ще направи срещу Монсон ^^

20.11.11
17:17

-Пиеш ли? -Не.
-Пушиш ли? -Не.
-Изневеряваш ли ? -Не.
-Нима нямаш нито един порок? -Само един...
-Какъв е той? -Много лъжа.
epic

20.11.11
18:03

казано от Rasengan94 на 20.11.11, 16:00:

Я да видим Федя к’во ще направи срещу Монсон ^^

в колко часа ще е ?

вандерлей - чунг
http://sport-rewind.blogspot.com/2011/11/ufc-139-wanderlei-silva-vs-cung-le.html

20.11.11
18:07

Свърши то :D Федор победи ! Бая ритници му вкара в десния крак , някой и друг добър десен прав .. доста кървеше Монсон . Още накрая на първия рунд накуцваше , а след мача 2-ма човека му помагаха да излезе . Бая безпомощен изглеждаше , а Федор даже не беше задъхан като даваше интервюто след мача :D

20.11.11
18:08

искам видео :Д

20.11.11
18:26

Неска били финалите на световното за класици о.О .. Тути в момента е на финал !

20.11.11
18:28

По време на сухия режим един мъж седи в бараката и вари ракия. Отишъл да донесе още вода за казана и като се връща, вижда, че в бараката седят двама полицаи, които му се усмихват иронично и казват:
- Хайде сядай и пиши обяснения!
- Какво да пиша? - прави се на неразбрал мъжът.
- Всичко, както си е било, така го пиши!
Сяда човекът, пише и дава листа на полицаите.
- Какво си написал тука бе, идиот?
- Както си беше, така го написах: “Отивам за вода да кладенеца, връщам се, а в бараката двама полицаи, седят и варят ракия”.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1