21.11.11
20:12
Искам да ви попитам за тази програма какво мислите ходя вече 1 месец по 1 друга и сега почнах по тази
1ден Гърди предно рамо
Лег 4х8
Полулег 4х8
Полулег с дъмбели 4х8
Наклонен лег 4х8
Кофички 3х6
1Раменни преси зад врат
Изнасяне на дъмбели от пред
2ден Ръце
с прав лост 3х8
френско 3х8
на скрипеца с въже 3х8
Прав лост бицепс 3х8
с дъмбели 3х8
скотово с дъмбел 3х8
3ден почивка
4ден
Гръб задно рамо трапец
1Набирания 4х колкото мога
2гребане с щанга 4х8
3мечка 4х8
4Мъртва тяга 4х8
разтваряне с дъмбели за задно рамо 4х8
5ден крака
6ден почивка
7ден почивка
Искам да постигна големи гърди и канала да си оправя моля кажете нещо
и Пак почвам от гърди тази програма добре ли е за качване на мускулна маса ? коментирайте по ТЕМАТА
Темата беше редактирана от nqmam на 21.11.11 20:20.
казано от Krasen Georgiev на 21.11.11, 20:12:
Искам да ви попитам за тази програма какво мислите ходя вече 1 месец по 1 друга и сега почнах по тази
1ден Гърди предно рамо
Лег 4х8
Полулег 4х8
Полулег с дъмбели 4х8
Наклонен лег 4х8
Кофички 3х61Раменни преси зад врат
Изнасяне на дъмбели от пред2ден Ръце
с прав лост 3х8
френско 3х8
на скрипеца с въже 3х8Прав лост бицепс 3х8
с дъмбели 3х8
скотово с дъмбел 3х83ден почивка
4ден
Гръб задно рамо трапец
1Набирания 4х колкото мога
2гребане с щанга 4х8
3мечка 4х8
4Мъртва тяга 4х8разтваряне с дъмбели за задно рамо 4х8
5ден крака
6ден почивка
7ден почивкаИскам да постигна големи гърди и канала да си оправя моля кажете нещо
и Пак почвам от гърди тази програма добре ли е за качване на мускулна маса ? коментирайте по ТЕМАТА
Един месец стаж и започваш програма като включваш пет упражнения за гърди + две за рамо в един ден ... = огромна грешка.(не повече от 3 упражнения за теб във 3 серии.)
Ръцете не повече от 2 упражнения за бицепс и толкова за трицепс , като можеш да свалиш сериите до 2.
Гърба също можеш да го намалиш до 3 упражнения или ако , ще правиш 4 поне намали сериите на 3.
Краката гледам , не си писал за тях - предполагам каквото дойде за тях.
П.с. такъв сплит определено ще те затрудни ... 5 дена - без почивка , толкова упражнения , 1 месец стаж ... едвали храната ти е на максимум , суплементацията също за да се пробваш ... Дадох ти горе-долу примерна корекция.
Добре дай ми някъв сплит със упражнения ако не те затруднявам де но искам за мускулна маса и мах 4 дена в седмицата
Искам да спомена че ходих преди това година но сас прекъсвания много и така почвам на ново пак.
Мнението беше редактирано от nqmam на 21.11.11 20:36.
казано от Krasen Georgiev на 21.11.11, 20:35:
Добре дай ми някъв сплит със упражнения ако не те затруднявам де но искам за мускулна маса и мах 4 дена в седмицата
Искам да спомена че ходих преди това година но сас прекъсвания много и така почвам на ново пак.
Показал съм ти кое да коригираш и как , като ти се дава възможност всяка седмица да си разменяш упражненията за да не привиква мускула.
Мнението беше редактирано от Dominic на 21.11.11 20:40.
казано от Dominic на 21.11.11, 20:40:
Показал съм ти кое да коригираш и как , като ти се дава възможност всяка седмица да си разменяш упражненията за да не привиква мускула.
Да е човек разбрахте но ме интерисува за гърди какви упражнения да правя и за канал и по колко серии това искам да ми отговориш
и дните които ходя в седмицата са добре нали 2на1 2на2 и така ?
А да и не е 5 дневен а 2ходя 1 почивам 2 ходя 2 почивам ... объркал сам се горе
Мнението беше редактирано от nqmam на 21.11.11 20:45.
казано от Krasen Georgiev на 21.11.11, 20:43:
казано от Dominic на 21.11.11, 20:40:
Да е човек разбрахте но ме интерисува за гърди какви упражнения да правя и за канал и по колко серии това искам да ми отговориш
и дните които ходя в седмицата са добре нали 2на1 2на2 и така ?
Добре “човек” , една седмица правиш за гърди примерно : наклонен лег , нормален лег , флайс ... другата седмица : наклонен лег със гири , нормален лег със гири , кофички ... варианти за разменяне на упражненията имаш много , трябва сам да си намериш подходящите.Колкото до т.н. канал , не искам да ти убивам желанието , но там при огромен процент от хората си е до ген.Ако тренираш като хората,храниш се добре и качествено и почиваш пълноценно ще си дръпнат навсякъде и както трябва било то гърди , ръце , гръб и всичко останало.Два дена - един почивка ; Два дена - два почивка - въртиш ги така.
Мнението беше редактирано от Dominic на 21.11.11 20:48.
ахам добре благодаря ти а относно рамото там са си добре както и гърба а за крака знам какво да прая и ръцете мисля че са достатачно а относо сас тази програма ще имам прогрес във качването на мускулна маса нали ?
казано от Krasen Georgiev на 21.11.11, 20:50:
ахам добре благодаря ти а относно рамото там са си добре както и гърба а за крака знам какво да прая и ръцете мисля че са достатачно а относо сас тази програма ще имам прогрес във качването на мускулна маса нали ?
Ще ти отговоря така : “винаги може по-добре” ;) Колкото до прогреса във качването на мускулна маса , да ще имаш но ако освен тренировката се храниш достатъчно,качествено и правилно.Също така и ако почиваш пълноценно.
П.с. Успех ;)
казано от Dominic на 21.11.11, 20:52:
казано от Krasen Georgiev на 21.11.11, 20:50:
Ще ти отговоря така : “винаги може по-добре” ;) Колкото до прогреса във качването на мускулна маса , да ще имаш но ако освен тренировката се храниш достатъчно,качествено и правилно.Също така и ако почиваш пълноценно.
П.с. Успех ;)
Да добре храня се добре и ходя така 2 ходя 1 почивам 2 ходя 2 почивам и пак отначало
Благодаря ти за отделеното време.
Мнението беше редактирано от nqmam на 21.11.11 20:56.
Бихте ли си казали мнението за програмата ми за качване на мускулна маса е
Програма за фитнес:
Неделя: Гърди + Бицепс
Гърди:
Повдигане на хоризонтална лежанка 3 серии х 5-8 повторения
Повдигане на наклонена лежанка 3 серии х 5-8 повторения
Флайс 3 серии х 10-12 повторения
Бицепс:
Бицепсово сгъване сас щанга 3-4 серии х 5-8 повторения
Кръстосано чуково сгъван с дъмбели 3 серии х 8-10 повторения
Бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж 3 серии х 8-10 повторения
Понеделник: ПОЧИВКА
Вторник: Гръб+Трицепс
Гръб:
Набирания 3 серии х 5-8 повторения
Гребане с щанга 3 серии х 5-8 повторения
Мечка 3 серии х 8-10 повторения
Мъртва тяга 3 серии х 8-10 повторения
Трицепс:
Изтласкване на щанга от лег с тесех хват 3-4 серии х 5-8 повторения
Френско 3 серии х 8-10 повторения
Трицепсово разгъване с въже 3 серии х 8-10 повторения
Сряда: Почивка
Четвъртк:
Рамо + Трапец
Рамо:
Раменни преси с дъмбели от седеж 4 серии х 8-10 повторения
Повдигане на ръце напред с диск 4 серии х 8-10 повторения
Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред 4 серии х 8-10 повторения
Трапец:
Трапецовидно повдигане на рамене с лост 4 серии х 8-10 повторения
Петък:Крака+Корем
Клекове 4 серии 8-10 повторения
Разгъване на бедра 4серии 15-20 повторения
Повдигане на прасци 4 серии 10-12 повторения
Напади 4 серии 8-10 повторения
Събота почивам
И пак отначало!!
или се чудя да я направя 2 ходя 1 почивам , 2 ходя 2 почивам и пак отначало кажете мнение ходих по друга месец и нещо сас сички упражнения в един ден и почнах тази.
24.11.11
20:21
Според мен така на “око” трудно може да се прецени да ли ти е добра програмата.Дай малко мерки ръст, тегло, китка-важно е за да се определи изходното ниво.
24.11.11
21:00
Моето мнение е, че първо трябва да направиш една базова програма за тегло, направи ги тези 69кг. поне с 7-8 килограма повече и после мисли за спилитове, с които да оформиш теглото.При китка 19 см.,смятам ,че тия килограми може да ги качиш за 6-8 седмици.Трябва ти само базова програма с много клекове и още 4-5 други тежки упражнения,здраво хранене, достатъчно почивка и сън.