Чаша червено вино с вечерята при НВД - "за" и "против"

Здравейте,

Въпросът ми е - Пречи ли чашата червено вино (200-250мл) с вечерята при положение, че запазвам калориен дефицит? Тренировката ми е час и половина преди вечеря. Целта на НВД-то е да сваля теглото.

15.11.11
16:41

Лично аз не виждам нещо лошо до колкото знам чаша вино вечерно време е полезна за кръвообращението а и в сайта има статия за виното и там пише че  стимулира метаболизма и подпомага процеса на отслабване също така разлага мастните отлагания. Наскоро едно момиче идва във фитнес залата , в която тренирам и треньора и каза че щом иска да свали килограми е хубаво да пие по чаша две вечерно време :)

Поздрави !!!

Марлон,говориш за бялото вино нали ? :)

15.11.11
17:56

Всъщност не , говоря за червеното вино :)

Поздрави !!!

15.11.11
22:13

От 1 чаша вино нищо негативно няма да се случи.

15.11.11
23:30

Всяка вечер ли искаш да го пиеш ?

Ами зимно време в 90% от случаите.

17.11.11
17:55

Освен ако не се готвиш за “Мистър Олимпия”, предполагам абсолютно нищо негативно няма да се случи.
“Всичко е отрова, зависи от дозата.” ;)

17.11.11
18:46

Как успявате да минете само с 1 чаша :D ...
Иначе по-темата едва ли , но калориите в алкохола могат да забавят разграждането на мазнини до 70% , което всяка вечер си е доста негативно :)

17.11.11
19:14

И аз не бих пила всяка вечер ако искам да свалям. Ако се стремиш само към здравословно хранене е ОК, но ако имаш да чистиш: няма да стане.

Аз съм ЗА е освен, ако не се готвиш за Олимпията.
По скоро внимавай с мезето :)

23.11.11
20:17

250мл са две чаши :) Иначе и аз трудно минавам с една ;)

23.11.11
20:20

казано от Flask на 23.11.11, 20:17:

250мл са две чаши :) Иначе и аз трудно минавам с една ;)

М дааа, но кой ли би пил вино в кафена чашка? Стандартна водна чаша си е точно 250мл., аз лично уважавам чаши от 330мл. нагоре :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 23.11.11 20:20.

23.11.11
21:38

Аз пия в огромна чаша, ама това не е вода, не е нужно да ги пълните до ръба. Като пиете вино, трябва финес ;)

23.11.11
22:31

казано от Flask на 23.11.11, 21:38:

Аз пия в огромна чаша, ама това не е вода, не е нужно да ги пълните до ръба. Като пиете вино, трябва финес ;)

Ако го изпия без финес дали ще изпитам нещо по различно от теб? Що трябва да спазвам подобен етикет измислен от някой си лольо обесен на папионката си, който за мен е пълна глупост, а не правя нещата така както аз искам и както на мен ми е кеф.

ПП Принципно съм ценител на хубавите вина, но по-голямо удоволствие ми прави да пия виното от пръстена кана и пръстени чаши от колкото в кристал ;)

23.11.11
23:25

Няма да изпиташ нищо от това, което ще изпитам аз. Етикетите са за пред хората, а не за да ти е приятно на теб. Не е случайно това, че някои неща се правят с финес. Разбира се, всеки си има право да си прави каквото иска, ако искаш може да си го сипваш и в халби за бира ;)

13.12.11
14:31

2-3 пъти седмично няма да е проблем.
То зависи от количеството сланина, която искаш да стопиш.

Ако си тежък и по 2 чаши да пиеш, като си на ОКБ ще сваляш яко.

13.12.11
17:00

Тови ми беше най-големият проблем, преди да реша да тренирам, пиех по бутилка водка всеки петък, бира след това, в събота до обяд ме боли глава, продължавам да пия, за да ми мине и се осъзнавах в неделя.
Сега си позволявам по 2-3 чаши вино, но само в петък или само в събота, не всяка вечер, Рамон е много прав, че алкохолът адкси много забавя процесите в тялото и едно бутилка вино може да ти коства цяла седмица потене в залата. Зависи, дали искаш да си го позволиш, аз лично - Не, благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1