20.06.05
22:41
Какво мислите за тези аминокиселини добри ли са и някой от вас пробвал ли ги е ?
20.06.05
23:11
Аз лично съм изпил 2-3 кутий от тях и съм доволен.Особено когато нямам много са добре дошли :)
21.06.05
11:17
абсолютно същите като на Юнивърсал , можеш сам да се увериш сам.По-добре амино 2700 на Юниверсъл
21.06.05
13:04
[quote author=“art_of_pain”]абсолютно същите като на Юнивърсал , можеш сам да се увериш сам.По-добре амино 2700 на Юниверсъл
нали казваш че са същите , защо по-добре да взимам юнивърсал ? щом са едни и същи има ли значение името на фирмата ? или има и нещо друго заради което да си взема юнивърсал ?
21.06.05
13:08
мисълта ми беше следната , жалко че не си се сетил :lol:
Българските продукти не отговарят на никакви стандарти , т.е. може да пише едно на кутийката , ама да няма нищо общо , докато Американските продукти покриват някакви стандарти - затова не е необходимо да се съмняваш в тях.От това изхождам , то случая с тези аминота е същия , като с креатина , креатина като субстанция е една и същя , не би следвало да има разлика между креатина на Нутрим , Биогейм , Оптимум , Мусаши..ма има нали :wink:
по-здрави 8)
21.06.05
13:10
абе , а интересно ми е като цена как са...има ли разлика м/у бг и американските...?
21.06.05
13:36
ясно.... щото гледам кутията на юнивърсал и тая на JK и много много разлика няма в съдържанието.... да не кажа че са почти еднакви....
А тия на JK не отговарят на тва написаниото на кутията ли ? ц ц ц :roll: срам и резил за фирмата :lol: само подвеждат клиентите 8)