амино 2700 на JK

20.06.05
22:41

Какво мислите за тези аминокиселини добри ли са и някой от вас пробвал ли ги е ?

SU

20.06.05
23:11

Аз лично съм изпил 2-3 кутий от тях и съм доволен.Особено когато нямам много са добре дошли :)

MI

21.06.05
11:17

абсолютно същите като на Юнивърсал , можеш сам да се увериш сам.По-добре амино 2700 на Юниверсъл

21.06.05
13:04

[quote author=“art_of_pain”]абсолютно същите като на Юнивърсал , можеш сам да се увериш сам.По-добре амино 2700 на Юниверсъл

нали казваш че са същите , защо по-добре да взимам юнивърсал ? щом са едни и същи има ли значение името на фирмата ? или има и нещо друго заради което да си взема юнивърсал ?

MI

21.06.05
13:08

мисълта ми беше следната , жалко че не си се сетил :lol:
Българските продукти не отговарят на никакви стандарти , т.е. може да пише едно на кутийката , ама да няма нищо общо , докато Американските продукти покриват някакви стандарти - затова не е необходимо да се съмняваш в тях.От това изхождам , то случая с тези аминота е същия , като с креатина , креатина като субстанция е една и същя , не би следвало да има разлика между креатина на Нутрим , Биогейм , Оптимум , Мусаши..ма има нали :wink:
по-здрави 8)

WO

21.06.05
13:10

абе , а интересно ми е като цена как са...има ли разлика м/у бг и американските...?

21.06.05
13:19

е има как, тоя на Дж.К. е с бионабол вътре ахаха

хахаха именно:D
art_of_pain

21.06.05
13:36

ясно.... щото гледам кутията на юнивърсал и тая на JK и много много разлика няма в съдържанието.... да не кажа че са почти еднакви....
А тия на JK не отговарят на тва написаниото на кутията ли ? ц ц ц  :roll:  срам и резил за фирмата :lol:  само подвеждат клиентите  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1