Бицепс проблем !

21.06.05
01:43

Значи 96-та година си счупих много зверски лявата ръка, няма да навлизам в подробности. Проблемът ми се корени в това, че от тогава до ден днешен, мускула на лявата ръка толкова изостава спрямо дясната, че все едно го няма хич  :(  Пробвах да тренирам с повече серии и по-често само нея, но уви нищо не се получи, ефект нулев  :(
Дали бихте могли да ми помогнете ?
Предварително ви благодаря !

21.06.05
10:37

Здравей! Мога да ти предложа да си тренираш нормално, но само с щанги. Така лявата ръка ще лимитира работната тежест. След известен период (не малък) би трябвало разликата да бъде почти заличена.

Поздрави

21.06.05
10:47

Мерси много, още с днешната тренировка ще започна така както ти казваш пък дано да има ефект :roll:

21.06.05
13:37

Равновесни упражнения със собствено тегло също ще ти помогнат за балансиране: кофички, набирания, коремно възлизане.

Но ако при фрактурата си понакъсал връзки, сухожилия, кръвоносни съдове, да не говорим за стави, ситуацията ще е доста трудна за оправяне.

Успех от мен.

21.06.05
17:42

[quote author=“tpd”]Но ако при фрактурата си понакъсал връзки, сухожилия, кръвоносни съдове, да не говорим за стави, ситуацията ще е доста трудна за оправяне.

Не това не съм успял да направя според доктора  :wink: Двете кости ми бяха излезнали с 5 см. навън, беше зверско счупване. 75 дни бях в гипс от китката до над лакътя. Най-интересното беше, че веднага след като ми свалиха гипса, лекаря ми хвана ръката за лакътя и китката и я раздвижи набързо. След 5 минути си я движих все едно нищо не е било. Казаха ми месец да я пазя, да не я товаря. След като изтече този период от време, записах Таекуондо. Там правихме яко лицеви опори и да наистина имаше прогрес от страна на мускула, естествено беше нужно малко време.

Мисля да опитам и по твоя съвет, пък да видим  :wink:

P.S.
съжалявам за подробностите, но отговора изискваше да обясния каква е била ситуацията.
Спокойно  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1