Правилно ли е?

27.11.11
20:41

Имам няколко въпроса,на които ако ми отговорите ще съм благодарен!
1.Правилно ли е да се прави всеки ден кардио (велоаргумерър*)? И ако не е правилно,по колко пъти най-много и е най-хубаво да се прави кардио?
2.Правилно ли е да се правят коремни преси по 6 пъти седмично?  И ако не е правилно,по колко пъти най-много и е най-хубаво да се правят коремни преси ?

Ще съм благодарен ако повече хора изкажат своето мнение!
И се извинявам ако има такава тема!

1. Според мен е излишен времеразход преди всичко. Пък и “велоаргумерър” не знам какво е. :)
2. За мен коремният мускул е като всеки друг такъв - повече от 1 до 2 тренировки седмично не знам защо биха се правили.

Смени “правилно” с “добре” в долния линк и сам ще си отговориш, че няма как да ти отговорим :)
Цък.

27.11.11
21:05

казано от borimi4o на 27.11.11, 20:41:

2.Правилно ли е да се правят коремни преси по 6 пъти седмично?  И ако не е правилно,по колко пъти най-много и е най-хубаво да се правят коремни преси ?

Мен ако питаш - по нула, т.е., изобщо не трябва да се правят коремни преси ;)

27.11.11
21:11

Нищо не можах да разбера :X

27.11.11
21:12

казано от Димитър Михайлов на 27.11.11, 20:45:

1. Според мен е излишен времеразход преди всичко. Пък и “велоаргумерър” не знам какво е. :)
2. За мен коремният мускул е като всеки друг такъв - повече от 1 до 2 тренировки седмично не знам защо биха се правили.

Относно т.2
Питах защото говорих с един от най-добрите в България по ,,стриит фитнес’’ и той каза,че коремните мускули се възстановявали за 12 часа това вярно ли е ?

казано от borimi4o на 27.11.11, 21:11:

Нищо не можах да разбера :X

Е как искаш отговор на въпроси, които никой не разбира.
Правилно ли е според кого, за какво и т.н.
По принцип правилно е само нещо, за което има Правилник. Като пресичането на улицата или кой да мине пръв на кръстовище. Да си чул за Правилник за коремните преси?

казано от borimi4o на 27.11.11, 21:12:

Относно т.2
Питах защото говорих с един от най-добрите в България по ,,стриит фитнес’’ и той каза,че коремните мускули се възстановявали за 12 часа това вярно ли е ?

Замислял ли си се, че има значение дали правиш само 2 серии или цели 2 часа преси? Според този най-добър лостаджия няма значение колко и как си тренирал корема, или нещо ОТНОВО не си разбрал :)

27.11.11
22:30

Ми каза ми да правя
първите 2 седмици 50х7
следващите две седмици 60х7
и т.н

И аиде стиха си философствал и ако можеш да ми помогнеш ми помогни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1