27.11.11
20:41
Имам няколко въпроса,на които ако ми отговорите ще съм благодарен!
1.Правилно ли е да се прави всеки ден кардио (велоаргумерър*)? И ако не е правилно,по колко пъти най-много и е най-хубаво да се прави кардио?
2.Правилно ли е да се правят коремни преси по 6 пъти седмично? И ако не е правилно,по колко пъти най-много и е най-хубаво да се правят коремни преси ?
Ще съм благодарен ако повече хора изкажат своето мнение!
И се извинявам ако има такава тема!
27.11.11
20:45
1. Според мен е излишен времеразход преди всичко. Пък и “велоаргумерър” не знам какво е. :)
2. За мен коремният мускул е като всеки друг такъв - повече от 1 до 2 тренировки седмично не знам защо биха се правили.
27.11.11
20:46
Смени “правилно” с “добре” в долния линк и сам ще си отговориш, че няма как да ти отговорим :)
Цък.
казано от borimi4o на 27.11.11, 20:41:
2.Правилно ли е да се правят коремни преси по 6 пъти седмично? И ако не е правилно,по колко пъти най-много и е най-хубаво да се правят коремни преси ?
Мен ако питаш - по нула, т.е., изобщо не трябва да се правят коремни преси ;)
казано от Димитър Михайлов на 27.11.11, 20:45:
1. Според мен е излишен времеразход преди всичко. Пък и “велоаргумерър” не знам какво е. :)
2. За мен коремният мускул е като всеки друг такъв - повече от 1 до 2 тренировки седмично не знам защо биха се правили.
Относно т.2
Питах защото говорих с един от най-добрите в България по ,,стриит фитнес’’ и той каза,че коремните мускули се възстановявали за 12 часа това вярно ли е ?
27.11.11
21:13
казано от borimi4o на 27.11.11, 21:11:
Нищо не можах да разбера :X
Е как искаш отговор на въпроси, които никой не разбира.
Правилно ли е според кого, за какво и т.н.
По принцип правилно е само нещо, за което има Правилник. Като пресичането на улицата или кой да мине пръв на кръстовище. Да си чул за Правилник за коремните преси?
27.11.11
21:16
казано от borimi4o на 27.11.11, 21:12:
Относно т.2
Питах защото говорих с един от най-добрите в България по ,,стриит фитнес’’ и той каза,че коремните мускули се възстановявали за 12 часа това вярно ли е ?
Замислял ли си се, че има значение дали правиш само 2 серии или цели 2 часа преси? Според този най-добър лостаджия няма значение колко и как си тренирал корема, или нещо ОТНОВО не си разбрал :)