Помощ за програма

27.11.11
19:52

Скоро ще добавя мъртва тяга към тренировката за гръб и изникна проблем в подредбата на тренировките . Целя максимално да раздалеча крака(клекове) И гръб(тяга) и същевременно ръце и рамене от гръб и гърди . Малко сложна задача като се има в предвид ,че имам възможност да тренирам само от понеделник до петък.
След известно умуване стигнах до тук :

Понеделник - гръб
Вторник - гърди
Сряда - рамене
Четвъртък - ръце
Петък - крака

Притесняват ме раменете след гърдите , но инчае не виждам друг начин , иначе ръцете трябва да са след тях (трицепс) и изобщо бутна ли нещо става мазало . Има ли проблем след гърди да правя рамо и като цяло има ли по удачен вариант едното да не пречи на другото , третото etc..

27.11.11
19:55

Размени гърдите с гърба и готово.

27.11.11
20:07

Достатъчно ли ще е времето за възтановяване ?Храненето ми е сравнително добре.

10

27.11.11
20:25

опитай така:
1 гърди + предно и средно рамо
2 гръб със задно и трапец
3 почивка
4 ръце
5 крака
?

27.11.11
20:35

Искаше ми се да имам отделен ден за всяка група , но май много почвам да искам :) . Ще пробвам раменете с гърба и гърдите . Мерси .

27.11.11
20:55

1.Гърди+бицепс
2. Крака
3.
4. Рамене
5. Гръб+трицепс

1. Гърди
2. Гръб
3. Рамене
4. Ръце
5. Крака

1. Гръб
2. гърди
3. ръце
4. Крака
5. Рамене

една класика от мен:
понеделник: Крака+корем
вторник: Почивка
сряда: Гърди+Рамо+Трицепс
четвъртък: Почивка
Петък: Гръб+трапец+бицепс
събота:Почивка
неделя: Почивка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1