Упражнения само за маса

20.06.05
22:22

Здравейте отдавна чета във форума но чак сега се осмелих да пиша ,
незнам дали темата ми е за тука ...
Та питането ми е кои са упражненията само за натрупване на маса а не за релеф тъй като съм много слаб и искам да знам кой упражнения да правя за да натрупам малко мускули , начинаещ съм и ходя на фитнес от 3 седмици.
Благодаря на отзовалите се !

20.06.05
22:25

Всички упражнения са за маса. Но ти препоръчвам да наблегнеш на основните, базовите. Те са най - ефективни.

20.06.05
22:54

[quote author=”Петко К”]Всички упражнения са за маса. Но ти препоръчвам да наблегнеш на основните, базовите. Те са най - ефективни.

Така е всичко е за маса и всичко е за релеф.:D

Зависи от това как ще направиш храненето си.  :D

20.06.05
23:54

принципно базовите са за маса наистина с по голяма тежест(съобразена разбира се с твойте възможности) и по малко повторения но винаги преди това загрявай добре и щом си начинаещ не се изхвърляй с тежестите запомни не вдигаш заради некой дрруг а заради себе си да не стане некоя инфекция тва е общо взето

21.06.05
11:23

[quote author=“tpd”]Зависи от това как ще направиш храненето си.  :D

точмо,маса се прави на маса,и все пак - по-големи тежести>по-големи мускули(или по-голяма контузия :wink: )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1