29.11.11
02:43
Здравейте,
тренирам вече 2 месеца без да спирам. Преди също съм тренирал доста но имах прекъсване от около 2,3 години може и повече. На 22 съм 193см висок около 115кг в момента.
През тези два месеца тренирам кръгово, т.е през ден ходя на силова тренировка, ето как протича тя:
1 упражнение за крака, 2 за гърди, 2 за гръб, 2 за рамо, 2 за бицепс, 2 за трицепс общо ми се събират що горе 11 упражнение по 3 серии всекя от които межди 8-15 повторения в зависимост от упражнението и какво тренирам.
В почивните дни когато не правя силова тренировка, правя около 40мин колело и корем.
Да продължавам ли с този начин на тренировка, макар и доста изморителен или да премина към разделно трениране на мускулните групи. Примерно: Гърди с бицепс, Гръб с трицепс, Рамо с крака?
Имам възможност да ходя всеки ден на зала, може би без събота или неделя, но не винаги.
Целта ми е сваляне на излишни мазнини и отслабване.
В момента вземам Muscle marinade и нещо, с Л-карнитин, но не се сещам точно сега името, а ме мързи да стана в този час.
Muscle marinade-a ми изпадна много изгодно и затова го взех и определено се чувствам много добре от него по време на тренировка :)
Къжете как да продължа тренировките си? :)
Поздрави!
Според мене вече почвай сплита
Гръб и бицепс
Гърди и трицепс
Краката с рамото
И може да правиш едно леко кардио след тренировката
А дали така ще продължа да изгарям мазнини, тъй като досега от кръговите съм много доволен.