Какво ще направите, ако спечелите 1 милион лева от ТОТО-то?

29.10.11
23:53

Това е един любим въпрос :) Лично аз нямам отговор, но на прима виста винаги ми идва намерението за вложение в недвижимо имущество и/или злато.  Изобщо пускате ли фишове? Ако не ТОТО, правите ли други залагания?

Темата беше редактирана от Стоянчо на 29.10.11 23:54.

30.10.11
00:20

Ще си изплатя заемите, ще си купя нова кола+апартамент, ще инвестирам в собствен бизнес. :)

30.10.11
00:35

Ще отворя фитнес зала :D
И ще се постарая да инвестирам останалото, така че да не ми се налага да мисля за пари до края на живота си ;)

30.10.11
09:36

Да, това с фитнес залата е много добра идея. Колко ли ще глътне една по-намазана, средно голяма?

Според мен доста парички ще отидат... ами да купиш помещението също отиват доста пари... иначе 1 милион ще стигнат за да купиш терен и да я обзаведеш... амааа трябва да е с голям капацитет за да има повече клиенти респективно да им искаш по-малко месечна такса от човек... и важно също е да си наемеш кадърни инструктури за да може хората да не идват за по един път  :)

В момента стои един фиш над мене на шкафчето... ебаси може да съм милионер :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.10.11 09:48.

Ще напусна Чалгария ааа България де.
Един милион не е чак толкова много, някои фитнес зали в България струват доста  повече.

30.10.11
10:16

казано от Иван Шишманов на 30.10.11, 09:53:

Ще напусна Чалгария ааа България де.
Един милион не е чак толкова много, някои фитнес зали в България струват доста  повече.

Именно защото 1 млн не е чак толкова много, затова ми е любопитно кой в какво би инвестирал :)

Просто коментирах това, че някои казват, че ще отворят фитнес зала, което не са достатъчно пари за хубава луксозна фитнес зала, но напълно достатъчни за нормален масов фитнес пълен с железо :).

30.10.11
11:02

ще купя една г-класа на наще.с останалите пари ще се издържам докато уча в Германия...сигурно ще отида на някоя друга екскурзия около света :)

Луксозната зала за да е успешна изисква: голяма реклама ( евентуално договори със фирми и прочие ) и още по-голям капацитет. Иначе няма да си на печалба ако в залата ти идват манекенки и тук таме някой нашумял нашенски културист :) А и то не е казано от рас да направиш всичко Тип-Топ... ще поработи малко така пък после ще купиш някоя пътека още и още 3-4 лоста и 10-12 дъмбела и така :)

Така или няма да се случи, тъй като тото не пускам, но...а каквото мислиме сега сигурно ще е противоположно на това, което ще направи всеки като спечели.

Все пак, аз бих платил дългове, бих си купил каквото ми е необходимо, за да продължа сегашния си начин на живот, а останалото бих инвестирал в недвижимо имущество. 1-2 по-луксозни апартамента, които да пусна под наем и да ми носят постоянни приходи. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.10.11 11:17.

30.10.11
11:26

1,2 апартамента, които да давам под наем и отваряне на  хранителни магазини :) ! Да си подредя живота от сега постоянно да имам приходи от апартаментите и от магазина/ите

В подобни лотарии не участвам, но ако по непредвидими причини се случи и спечеля, ще даря наградата под формата на спортни площадки и места за игра за подрастващи.

Такава сума наведнъж е по-вероятно да поразвали начина ми на живот и мира, който имам с близките ми и себе си. Бързите печалби не са помогнали никому.

Ако спечеля 1 милион, ще понакупя малко инвентар за да ползваме в бургаската група и с останлото ще си купя акции на бб-теам :).

30.10.11
11:35

Ще сбъдна мечтата на баща ми да живее в луксозна каравана и да развие собствен автомонтьорски бизнес. С останалите навярно ще се опитам да отворя фитнес зала.

30.10.11
11:52

в нещо доходоносно.

30.10.11
12:05

Спечеля ли до 10 години се виждам IFBB pro!!! Спирам работа ,средния за университета и само трениране, ядене и спане.

30.10.11
17:55

Ще си направя таратор

DO

30.10.11
18:30

Ще докажа,че не е нагласено ;Д

Мнението беше редактирано от donsir на 07.12.12 22:20.

30.10.11
18:52

Може да прозвуча много банално, но ... предпочитам да си изкарам един милион. Пред 4-5 месеца започнах да работя и ценя всяко левче стотици пъти повече, когато сам го изкарвам, отколкото когато родителите ми го дават. Иначе най-вероятно бих подсигурил родителите и сестра ми до живот, а останалото ще използвам за развитието на собствен бизнес.

30.10.11
19:20

С 1млн. лева? - ще ги изхарча.
Някой и друг имот и то няма да останат много. Така де, това са 500к Евро.
Не пускам фишове, избягвам хазарта. За последно съм играл покер на символични залози.

Така като гледам тука всички са милионери, щом 1 милион “не е чак толкова много”. Така де, 500к евро. Та по темата - едва ли мога да кажа какво точно ще направя с парите, защото тук говорим чисто хипотетично. Разбира се въображението ми може да стигне доста далеч, точно по тази причина (че всъщност парите реално не съществуват). Но при всички случай ще се опитам да ги направя повече. Както казват всички милионери - най-труден е първият милион :)

30.10.11
20:11

500 000 Евро, наистина не са голяма сума, ако не успееш да ги завъртиш и направиш повече или поне да постигнеш солидна доходност, без да ги закачаш. В противен случай, бързо би могъл и ще ги изхарчиш, а още по-бързо да ги загубиш, при неуспешни бизнес начинания.
И това е и една от причините, банките да не дават пари на всеки, който си е помислил, че от 1млн. лева ще се напъне и ще изкара...много.
И пак - дали са на достатъчно. :D

Мнението беше редактирано от 6th на 30.10.11 20:11.

31.10.11
12:28

не пускам фишове, но ако ми изпаднат отнякъде, ще си оправя жилището както го искам и останалото ще инвестирам в много спомени ;) :)

Ще си ги сложа в банката и ще живея с лихвата.

02.11.11
20:18

Ако ми паднат ей така, може би няколко стабилни екскурзийки с любим човек :) Като за начална дестинация бих избрал Ибиса :)

02.11.11
21:10

Ще си купя мотор, 125 кубиков като за начало, даже съм си харесал Aprilia Rs 125. Другите ще ги пазя и част от тях ще даря, предпочитам да си живея нормален живот в настоящето ни жилище, с моите си обикновени родители. Не бих искал да променя нищо, може би малко повече пари за спорта или по-точно за храната :)

29.11.11
15:13

Ще започна експедиция в търсене на корените на Древните Българи и ще докажа на ‘историците’ в България, че нито сме тюрки, нито хуни, нито арийци, а съвсем друг народ, съществувал паралелно с изброените, но с много по силна власт, култове и вярвания.
Писна ми от глупостите, които бълват учебниците и телевизията и ако имах пари, щях да се занимавам с това.

29.11.11
15:32

Ще купя 2-3 апартамента,които ще давам под наем.С останалите ще купя още някаква площ и ще инвестирам в някакъв бизнес. Трябва да съм много зле да ги профукам за глезотии...

29.11.11
15:49

Материалисти - колкото искаш, малко сме идеалистите :)

10

29.11.11
17:02

1. Ще си купя 4-5 скромни апартамента за около 20 бона парчето, които ще давам под наем.
2. Ще се преместя с наще в Англия.
3. Ще си обзаведа лична зала, скромничка, тясна, с 2-3 уреда, скуат рак и лежанка.
4. Ще си купя едно скромно Медржанче за около 15 бона.
5. Всичко останало - инвестиция в бизнес :).

10

29.11.11
17:05

казано от dr jack на 30.10.11, 12:05:

Спечеля ли до 10 години се виждам IFBB pro!!! Спирам работа ,средния за университета и само трениране, ядене и спане.

1 милион сигурно няма да ти стигнат да излезнеш от България (като културист).

Мнението беше редактирано от 100il на 29.11.11 17:05.

29.11.11
17:11

казано от Skoge на 29.11.11, 15:49:

Материалисти - колкото искаш, малко сме идеалистите :)

Идеализма също има нужда от материални средства ;)

казано от Dique на 29.11.11, 17:02:

1. Ще си купя 4-5 скромни апартамента за около 20 бона парчето, които ще давам под наем.

Къде са тия апартаменти по 20 бона, веднага си купувам един :D

29.11.11
17:32

Петко К точно затова казвам, че с тези пари ще се постарая да остана в историята и то не с ‘10-те най-бързо купени мезонета в София” :), а с пътеписи за поколенията. Толкова съм афектирана от учебниците по история... на собственото си дете не бих позволила да зубри тези глупости.

11.01.12
16:05

взимам си кола за 20хил, че карам един форд от 2004-та дето ми изяде душата, другите 980 инвестирам само в производство, не напразно турция за 2011 е в топа по БВП.. знам фирми в бг с 15ч персонал, които правят по 1млн оборот на година, само защото изнасят :)

Мнението беше редактирано от valent1n 458 на 11.01.12 16:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1