дневник на Даниел - покачване на ММ и сила

Темата е заключена.
DX

30.11.11
21:23

Здравейте приятели
на 17 години съм 174 висок и тежа 62кг
пушил съм 3 години но ги спрях и след това започнах да ходя на лостове и да бягам (общо 6 месеца активно)
нов съм в този сайт както и във фитнеса никога преди не съм ходил и съм абсолютен новак
целите ми са да кача 5-10кг и да стана по-силен (мисля че засега е само това)
трябват ми някакви насоки за упражненията(колко серии с какви тежести как да дишам и такива неща) за храненето и каквото още трябва.
Записах се на фитнес преди 3 дни и ми казаха да правя 2 месеца всякакви упражнения каквото ми харесва ... но на мен това не ми се нрави... навит съм да правя максимум 2 седмици кръгови и да започна някаква програма... засега се справям добре поне според мен на повечето уреди с по 30-35-40кг и бягам 2 пъти по 1.5км

Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете с каквото и да е от горе посочените неща

поздрави Даниел :)

Темата беше редактирана от Daniel Xristoforov на 30.11.11 21:48.

01.12.11
00:34

прави с големи тежести и по малко повторения (5-6), дишането взимаш въздух и като изтласкваш издишаш, програми за начинаещи има много в този сайт поразрови се и недей да бягаш ако искаш ММ

Мнението беше редактирано от UTF! на 01.12.11 00:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1