@6th шега беше т’ва. Лаф да става
казано от Димитър Михайлов на 04.12.11, 14:56:
gips-e, освен и той да си качи снимка на бицепса в профила, да го познаеш? :)
(хумор от дясната маса снощи)
1 към 1 а ? :D
пп: чакам извинение за сарказма!
Мнението беше редактирано от Fallen на 04.12.11 16:04.
Срещата беше супер. Аз бях супер притеснена, защото не познавах никой за това се и извинявам на тези с които не успях да се запозная и общувам. Предполагам, че това няма да остане единствената такава инициатива :)
Аз също не можах да позная доста хора. Запознавайки се, почти всеки си казваше истинското име, а не потребителското.
04.12.11
16:29
Освен да предприемем деликатно запознаване с посочване - кажете на коя снимка кого не познавате и да наместваме. :)
04.12.11
16:35
Я, много яко :) Аз май разпознах всички :D
Това май е първата официална форумна среща :) Добре се е получило :)
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 04.12.11 16:36.
04.12.11
16:47
Аз като един от хората които имаха желание, но не успяха да присъстват се надявам тези срещи да се превърнат в традиция.
казано от Димитър Михайлов на 04.12.11, 16:29:
Освен да предприемем деликатно запознаване с посочване - кажете на коя снимка кого не познавате и да наместваме. :)
По-скоро всеки да си каже на коя снимка къде седи. :) Аз развявам менюто на 8-ма снимка от албума на Ралица Цолова и давам наздравицата на снимката на Пияницата :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.12.11 17:11.
Това всеки да се посочи на снимките не е никак лоша идея. :)
Признавам си без (много) бой. Аз съм маймунякът с фотоапарата отзад:
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.12.11 17:53.
04.12.11
17:58
Уоу Boby по голям си отколкото предполагах.
Теб не бих те познал, но Стоян, Олег и Силвия бих :), още повече, че Олег и Силвия познавам лично.
Хубави хора, хубави снимки :-) Аз не успях да се класирам...въпреки, че организаторът ме подготвяше сума ти време преди това.. само дето в уречения ден ме изстреляха от къщи още от сутринта, цял ден се търча из града, а чак като се прибрах в къщи (в Люлин) към 18:30 и включих за пръв път от 10 дена моя си нормален, ремонтиран компютър.. осъзнах коя дата е.
Е, се ла ви. Следващия път белким съм по-внимателна към детайлите.
Мен защо ме няма на снимките? ;(
Изненадана бях колко хора ме разпознаха и “помнеха”. Не бях влизала тук може би 3 месеца.
А аз разконспирирах “обичайните заподозрени”. (giggle) :P
04.12.11
21:10
Има те на снимките, които са от линка на Рали:)
Аз съм с бяла блуза с дълъг ръкав с еленче, и голяма коса :))))))))
Боби е наистина внушаващ и мен много ме впечатли. Жалко, че не ми се падна да съм на лявата маса:Р
Като цяло адски КРАСИВИ хора, и в двата смисъла, т.е външно и вътрешно (поне такива впечатления оставате:))
04.12.11
21:26
казано от Ралица Цолова на 04.12.11, 00:20:
ето малко снимки и от мен :)
https://profiles.google.com/rallitora/photos/5682027500897782145/5682027501034749490
на снимка 23 от публикуваната фотосесия на Ралица само големи баници братче... Петко, Митко, Боби... тва’ да не е баничарница бе хора.. тва’ е Хепи :D Хах аз много ви се радвам впрочем... яко сте си прекарали :)
ПП: Сигурно от персонала на Хепи като са ви видели са си помислили, че пак ще има Европейско по културизъм в София :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.12.11 21:27.
Леле, какви сте Буцита всички, за следващата среща и аз ще се понапомпам, първо ще мина през залата за един бърз бицепс и после - на среща :)
04.12.11
22:21
Като ще се самоиздаваме...аз съм онзи с кривата усмивка и белия пуловер. :)
Умело се опитвах да се прикрия от фотоапаратите, но уви снимачите са били по-умели...а и съдбата ме настани до единия фотограф.
Пак е добре, че са излезнали снимките, на които присъствам. Обикновено излизам като сляпо петно. :D
Бобка, много си голям, човече! И аз не те познах, а ме хвана страх да те питам. :D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.12.11 22:22.
04.12.11
22:23
Хах аз шефчето го познах веднага.. в профила му само снимки от разни събития.. аз тебе в зала не съм те виждал... само сред алкохол и ядене :D :D :D
04.12.11
22:32
А бе няма да си вадим кирливите ризи, че другият път може и 4 човека да не съберем!
Всички тренират и не ядат сладко, какво остава да пият алкохол!
Сериозни хора със стриктини протоколи и в тренировки, и в хранене, и в добавки!
:)
04.12.11
22:41
казано от veronique на 04.12.11, 22:32:
А бе няма да си вадим кирливите ризи, че другият път може и 4 човека да не съберем!
Такъв вариант няма. Толкова сте готини, че ще ви търся по домовете!
04.12.11
22:46
Е, щом трябва да излезем от анонимността... 8-)
Пиянде (ляво) и Деско (дясно)
казано от Кольо Пияндето на 04.12.11, 22:46:
Засрамете се! Ще излезе крива ЦЕЛТА на срещата :D :D :D
04.12.11
22:51
Сладури..... Тъй-прекрасни
Особено Десо, ще ме прощаваш г-н Домакин, и ти си страхотен, обаче Десооооо е изтъкан !!!
Ще се насиля да не пиша повече в темата, но едвам се сдържам.
Кога ще ни е следващата форумна среща? Само да кажа, че на 17ти не става...
Май ще остане за догодина...
А що пък не и някоя неделя? :)
04.12.11
22:57
казано от Кольо Пияндето на 04.12.11, 22:46:
Eх, сещам се за една подобна снимка, но и с присъствието на розово чадърче.
04.12.11
23:15
казано от veronique на 04.12.11, 22:51:
Сладури..... Тъй-прекрасни
Особено Десо, ще ме прощаваш г-н Домакин, и ти си страхотен, обаче Десооооо е изтъкан !!!
Десо беше повече от впечатляващ - El Magnifico! Аз по-скоро си бях casual… от скромност 8-)
Ще се насиля да не пиша повече в темата, но едвам се сдържам.
Пуцай, куме-е-е! :P
Кога ще ни е следващата форумна среща? Само да кажа, че на 17ти не става...
Май ще остане за догодина...
А що пък не и някоя неделя? :)
На 17-ти декември и аз не мога... От друга страна не мисля, че боулингът и билярдът са отменени, те са само малко отложени. ;)
казано от Кристиян Иванов на 04.12.11, 22:57:
Eх, сещам се за една подобна снимка, но и с присъствието на розово чадърче.
Крис... лошо момче! :D
казано от Кольо Пияндето на 04.12.11, 23:15:
Крис... лошо момче! :D
С тия снимки...на следващата sреща нищо чудно да чукнем реkордна посещаемост...като “мъжете” ще имате сериозно надмощие :D Ти само продължавай да постваш ... снимчици :D :D :D :D
04.12.11
23:44
ама вие си имате стари историйки
ха ха хаааааааааааааааааааааааааааа
билярд не искам...щя повредя топките :)))))))))
05.12.11
00:42
Ебаси резачките сте :D :)
Боби не ви ли прилича на оня Ники “Китаеца” от Биг Брадър ?????? О.О Само дето е по-голям, аххахаах
Тия от ресторанта не ви ли правят забележка като мятате ракетки ??
казано от Dique на 05.12.11, 00:42:
Тия от ресторанта не ви ли правят забележка като мятате ракетки ??
А ти как мислиш, дали смеят? ;)
05.12.11
00:56
Всъщност едната ракетка падна до крака на сервитьорка... Тя я взе и я занесе на някъде... След което Десо хвана друга - в този момент се обърна една от служителките и според Десо му хвърлила доста уплашен поглед...
Иначе да - толкова яки хора, как да им кажеш нещо на въпреки.
Петко, а теб те има на една от снимките - умееш ги лошите погледи:)
И разкажете за момичетата, които рекламираха марка цигари и дойдоха на нашите маси:) Олег ги отпрати на бързо ...
05.12.11
07:26
Ах, страхотно е било :) Другият път ще дойда на всяка цена!!!
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 05.12.11 07:29.
Ето затова обикновено се опитвам да се скрия от фотографите. :) Я бързо се разконспирирайте и останалите, че да не говорят само за мен и подвизите на Кольо и Деско всички! :)
Е, хайде, да продължим с представянето - Nora B в ляво и Moonray вдясно (sun)
Аз Боби не посмях да го заговоря - след кратката схватка в дневника на Илюжън и като го видях колко е голям.. (giggle) Шегувам се, разбира се! Посто чак накрая някой ми каза кой е и не успях да се класирам и с него да се видя. Другия път ;)
05.12.11
10:29
Доста хора сте били. И ако съдя по снимките е било много яко. Жалко, че сте ми далеч ;( Дано за някоя от следващите срещи да имам възможност да се присъединя.
Баси и готината среща...
Адмирации за Пияндето...скоро трябва да повторим:))))
Аз ще осигуря по-стабилно плевенско участие от трибойци, кросфитъри и инженери:)
05.12.11
13:15
Много добре стана - добри хора, добър разговор, хубава бира. Благодарности на организатора!
И разбрах също, че Соломон Кейн е опитвал да кросфитва...как се зарадвах само:))))
Да кажа и аз, че беше много приятна и спокойна среща :) Културни, възпитани хора - следващият път хапваме и пийваме набързо, и после предлагам пейнтбол, картинг, катерене, пързаляне или нещо от сорта - за десерт :)
06.12.11
09:06
казано от Atom на 05.12.11, 19:58:
Културни, възпитани хора - следващият път хапваме и пийваме набързо, и после предлагам ... картинг... :)
С две ръце! Може да скокнете до Варна - знаете ли каква хубава писта си имаме тук :P :P :P Ако можех щях да я докарам и до София
06.12.11
14:43
казано от Absolut Illusion на 06.12.11, 09:06:
Може да скокнете до Варна - знаете ли каква хубава писта си имаме тук :P
Така-а-а-аммм... ето как виждам нещата аз - лятото правим сбирка във Варна с всички екстри:
- както се пее в песента: “Варна, морето, сините вълни, вятърът в косите и...” т.н. (плажни мероприятия)
- стабилна тренировка (не вярвам Вик да откаже да ни стопи лагерите)
- стабилна маса в заведение (за стимулация на анаболизма, изгаряне на телесни мазнини, възстановяване на минерално-солевия баланс и гликогеновите депа, и т.н.)
- тихи и забавни игри (картинг, боулинг и т.н.)
- нощна творческа вариете програма (в бар на плажа звучи добре, м?)
Абе нещо такова... (party) (giggle)
казано от Кольо Пияндето на 06.12.11, 14:43:
...
- стабилна тренировка (не вярвам Вик да откаже да ни стопи лагерите)
...
Внимавай какво си пожелаваш... (grin)