Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.11.11
20:09

Идеалният момент да напиша някой хейтърски коментар, а не ми идва нищо... Явно т’ва е нещо като дарба.

... щом те е зарязала, значи не те заслужава. Move on!

Мнението беше редактирано от Fallen на 20.11.11 20:10.

20.11.11
20:21

казано от gips на 20.11.11, 20:09:

... щом те е зарязала, значи не те заслужава.

Това е малко несериозно изказване...бих го перефразирала: щом те е зарязала, значи не си открил подходящата и тепърва ти предстои да я срещнеш. :) До тогава се наслаждавай на търсенето, след това се наслаждавай на Нея :)

Горе главата !
Абсолютно си прав, жените са си малко гаднички създания по природа и го твърдя на 1000000000000000000%.

Не съм мъж, но в ежедневието си съм заобиколена с голям процент мъже и голям процент жени. Виждам разликата.

Сега не искам да те надъхвам да си “женомразец”, да ги изоставяш, да ги лъжеш или да им се подиграваш.
В никакъв случай. Това не е начинът и никога няма да бъде. В крайна сметка в един момент трябва да срещнеш точната, да създадете семейство и тн - е, с лъжи ли ще го градиш :)
Бъди себе си ВИНАГИ и прави нещата така, както ги чувстваш на момента.

Въпросното момиче не е била ТЯ. Продължаваш напред и гледаш да не пренасяш в бъдеща връзка емоции, свързани с последната.

Брой я за бройка, брат ;)
Време е да осъзнаеш, че ВИНАГИ трябва да си твърд!
Ще я прежалиш, знам как се чувстваш :) (hug)

Бе, не искам да я прежалвам, все си викам, че ще ме поиска пак...

20.11.11
23:09

Какъв Дон Жуан си , да се впрягаш за една мацка :D ;)
  До колкото си го представям , от скоро сте се нафилмирали - ти си бил искрен и естествен...угаждал си от сърце , да речем . Но момичето не го е оценило и май от това те е заболяло повече . Ми всеки с обърквациите си - в случая тя . Което не и прави чест , да ти дава надежди , при все че е далеч от това  да знае , какво и се иска .  Миналите работи , за които не си уточнил , доста влияят на дадени действия/решения в настоящето . ..и не съм наясно със ситуацията , но при всички положения няма смисъл да го мислиш толкоз :) Една от многото , към този момент . И по-арни ще има , а и на “истинската” ще и дойде времето .
  По повод да си грубян и т.н. ...за сваляне понякога върши работа , но за връзка/любов...
Като цяло хората са “шитави”(повечето) , но има тенденция женските да стават “брутални”...Та то си се усеща/преценява към кой , как да се отнасяш . Всъщност нямам право да коментирам . Мен пичОве са ми е****и сърчицето и аз съм се замисляла , че е по-добре да съм манипулативна кучка , ама не бих постигнала , това което искам - да ме приемат и обичат , каквато съм . А не ме и бива...
  Ако мислиш , че момичето е свястно/има “нещо” , но разни обстоятелсва пречат и/или я объркат - бори се . Но ако е от суета , да те пожелае пак там...няма смисъл да се тормозиш/занимаваш излишно...
  Усмивки (sun) И ме извини , за безмозъчния спам (blush) (yawn)

Feels like hammered shit! (sun)

Дами и господа, днес ми разкриха тежката диагноза “хроничен нарцисизъм с тежко биполярно надуване на егото”. Демек Ай ем бек енд ай ем ес осъм ес оулейс!
8:15 - конски суджук, шепа ядки, 5 грама рибено, ябълка
15:00 - конски суджук, салата
20:30 - свинска кайма, салата, 5 грама рибено
Нещо се натрових преди 2 дни с някакво пилешко... Повече няма да се купува май... Отвратително беше... Няма да описвам фекалната ми маса каква беше...
Лек дилоад за горна част днес, в четвъртък преди чийт храненето - долница.
Петък, събота и неделя - лагерче с Ефо и да започва ученето за Final Exams…
:*

22.11.11
23:53

Такива диагнози се лекуват изключително лесно просто не си попаднал на правилния човек :D

22.11.11
23:53

ай ем ес осъм ес оулейс

Тедо,
може ли да ми го преведеш това?

Демек - същият самовлюбен си e:)

Забравих
I am as awesome as always

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 22.11.11 23:58.

23.11.11
10:16

Не бе, той е попаднал, просто не мога да съм повече време с него, ще видиш как ще омекне:)
Големо ти е егото брат и си мислиш, че всяка жена трябва да ти лежи в краката...е няма да стане...затова не тръгвай с големите очаквания бе лапе...нали каза “let it flow”, а не го правиш...втеляваш се много за нула време, без да си опознал човека...
Старите драми ще ги теглят жените, както котвата тегли кораба!!!
И другият път, когато някой заблуден електрон те използва за да наказва някой бивш, проекто-настоящ и бъдещ приятел, ги хващаш и ги биеш и двамата и казваш : Славко така ми каза!...има и един вариант да ги убиеш с безразличие...

Аман от същества, дето си играят с чувствата на хората!

Проблемът на Теодор е, че се смята за хубав, а всъщност е грозен тип и никоя жена не го харесва. :D :D :D

Чувства показвай само на този който го залужава. За всички останали прави така, че те да се “влюбват” и да немогат без теб, така е много по-лесно. Тези неща с влюбването за една седмица са някак смешни. Всичко е едно изживяване, емоции, тръпка.... Повечето мислят, че точно това е любов, но изобщо не е така. Както се казва “Душата иска романтика, а гъза приключения”

Успех ;)

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 23.11.11 13:05.

Дами и господа, слабото ми присъствие тази седмица се дължи на факта, че нищо не правих интересно. Заслужен делоад след убийствените интервали. Утре заминавам на лагерче, нещо като Еко-туризъм ще е с по 2 тренировки на ден и минерални бани.

Буут-кемпа много дава!!!

8:10 - 150 грама кайма, 2 яйца, 100 грама бадеми, 5 грама рибено масло, доста вода, трънки
13:30 - 200 грама суджук, салата
15:40 - 100 грама кашу, трънки
18:30-19:30 тренировка долна част, 30 грама бцаа+5-6 грама бета-аланин интра-трейн
19:35 - много мощен шейк от 35 грама изолат, 20 грама глутамин, 10 грама креатин, 400 милиграма магнезий и 60 грама малтодекстрин
21:00 - малко картофи, салата от спанак и моркови, 150 грама кайма

8:00 - 6 яйца, 100 грама бадеми, трънки, 5 грама рибено
13:00 - 250 грама бекон, салата
15:40 - 100 грама кашу, трънки
18:30- 19:30 тренировка, горна част, 30 грама бцаа+5 грама бета-аланин интра-трейн
19:35 - отново много мощен следтренировъчен шейк от 400 мг магнезий, 40 грама изолат, 80 грама малтодекстрин, 20 грама глутамин, 10 грама креатин
21:00 - агнешко, салата от зеле, спанак и моркови, 5 грама рибено

8:30 - 2 яйца, конски суджук, 100 грама фъстъци, 5 грама рибено
12:30 - агнешко, салата
15:30 - 100 грама кашу
18:00 - 19:00 тренировка долна част, в момента не си чувствам гъза. 5 грама бета-аланин+30 грама бцаа интра-трейн
19:05 - мощния следтренировъчен шейк + 400 мг магнезий.
20:45 - картофки на тиган+конски суджук, 5 грама рибено.

9:30 - 50 грама бадеми, 50 грама бразилски орех, 6 цели яйца, 5 грама рибено, трънки
13:30 - 200-250 грама печена риба, салата
16:00 - 100 грама кашу, 2 мандарини
18:30 -19:30 тренировка, горна част, 30 грама бцаа+5 грама бета-аланин интра-трейн.
19:35 - 40 грама изолат, 20 грама глутамин, 80 грама малтодекстрин, 10 грама креатин, 400 мг магнезий
21:10 - 250 грама кайма, салата от спанак, зеле и моркови, 5 грама рибено

Храната ме мързи да я описвам днес, късно е...
Тренировката ме смачка днес, замалко да крампирам единия прасец накрая. За пръв път ми се случва. Винаги втората седмица от цикъла е най-тежка...

Хорица, я кажете някое готино местенце за интернационален блог.

9:00 - 250 грама кайма, 50 грама сирене, 5 грама рибено, 100 грама сурови бадеми, 2-3 мандарини
12:40 - 250 грама кайма, 50 грама сирене, салата, 100 грама фъстъци.
18:30 - 19:30 тренировка горна част, 30 грама бцаа интра-трейн
19:35 - 40 грама изолат, 20 грама глутамин, 80 грама малтодекстрин, 10 грама монохидрат, 400мг магнезий
21:00 - 250 грама кайма, салата от спанак, зеле и моркови, 5 грама рибено, 2 яйца
Усещам как ще си легна след 30 минути някъде...

8:30 - 100 грама орехи, 200 грама кайма, 2 яйца, 5 грама рибено, мандарини
12:30 - 350 грама бекон, салата
15:40 - 100 грама бразилски орех, мандарини
18:30-19:30 тренировка, долна част,
19:35 - стандартния шейк+магнезия
21:10 - 250 грама кайма, картофи на тиган с масло, 5 грама рибено, салата от спанак, моркови, зеле.
Живи и здрави, за 3 месеца работа с Ефо съм качил най-малко 5 килограма активно тегло, като и съм позачистил също.

08.12.11
22:35

Ама и яко манджа пада. :))
Браво!

Да ти кажа - преди ядох повече, но нямах особени резултати като покачване на тегло. Но откакто смених състава и си оправих хидрохлоридната киселина в стомаха всичко е на шест. А и следтренировъчния ми шейк е гигантичен... Добре, че пия добавки само след тренировка... А да, и по 30 грама БЦАА интра-трейн - забравих да вкарам.

Някой да знае откъде мога да си купя Vibram Five Fingers в България? И да не са 180 лева като в магазин Стената...

09.12.11
15:12

Звънни ми, че ти затрих номера, да ти кажа...моите са 70лв.

9:30 - 250 грама кайма, 2 яйца, 100 грама фъстъци, 5 грама рибено, 3 мандарини
13:10 - 200 грама кайма, 2 яйца, салата
16:00 - 100 грама лешници, 3 мандарини
20:30 - 300 грама агнешко, 5 грама рибено, салата от зеле, спанак, моркови
Почивен...

9:00 - 5 цели яйца, малко сирене, 5 грама рибено, помело, 100 грама бадеми
13:00 - 300 грама агнешко, салата
15:50 - 100 грама фъстъци, 3 мандарини
18:30-19:30 тренировка, горна част, 30 грама бцаа интра-трейн
19:35 - след-тренировъчния шейк + 400мг магнезий
21:10 - 300 грама риба, варено броколи, 5 грама рибено

Титаничен чийт хранене - 300 грама черен шоколад, голям пакет бисквити Бел Вита, 300 грама пълнозърнести макарони! Да умра от глутен, захар и чревоугодство!

11.12.11
21:04

казано от Тедо на 11.12.11, 20:55:

Титаничен чийт хранене - 300 грама черен шоколад, голям пакет бисквити Бел Вита, 300 грама пълнозърнести макарони! Да умра от глутен, захар и чревоугодство!

То ако се умираше от толкова нямаше населението да е 7-8 милиарда ...

Бате, не знам за другите, ама на мен сърцето ще ми се пръсне сега. Добре че вкарах голяма доза рибено масло, та притъпява инсулина... иначе комоцио... Нека ми е зле, бе!!! :)

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 11.12.11 21:08.

11.12.11
21:11

Глъмотии...и за какво чийтваш така...до “припадък”...аз не разбирам.

11.12.11
21:12

И аз съм така Теодорка, кат прасна много шеколад и други такива работи и затвора с сладолед, а преди това съм ял яйца и дробчета, сърцето малко играе, но това е......Нали не трябва да мислим за сантиметри и дали ще ни замине пресата, така че буай! :)
Regards,
Valeri
ПС. Слави аз не чийтвам нарочно...ама някой път така ми се получава като съм на циклично, мисля че знаеш как е :Д

Мнението беше редактирано от Valleri на 11.12.11 21:13.

12.12.11
11:14

Теодор не е на циклично...ама то преяждането със въглени, разбираш ли, било свързано с ЦНС и т.н....ала-бали некви:)

DO

12.12.11
11:23

Славко,аз като бавачка обикалям из форума да му обяснявам,че това с чийт храненето някой ги е излъгал :D
Да не говорим,че ако от малко шоколад и макарони му се разхлопвало сърцето сигурно е диабетик завалийката,пък не го знае.

12.12.11
11:33

Не бе, то е ясно...ти ако бъхташ цяла седмица, защото разбираш ли в неделя да се набумтиш на боклучийска кофа...нещо не ми звучи:)

То пък неговото сърце е едно особено...:)))

И аз едно време ги правих тия работи, докато не попрочетох и сега мисля, че не е наложително...

12.12.11
11:47

Без да разбирам толкова много-чийт храненето го правя за собствен кеф, а не защото е нужно :D.

Еретици, не знаете ли, че Поликин го казва!!!!!!!!!!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1