80 кг. ! Колко калории?

03.06.05
18:47

Чудя се при тегло 80 / 176 см колко / около 15/20 % мазнини .. Колко калории ми трябват за покачване на теглото!? Белтаци колко..ваглехидрати -  колко мазнини .

NE

03.06.05
21:11

От тук можеш да определиш калорийния си баланс. :wink:

PI

22.06.05
13:50

OFFTOPIC !!!

а между другото .. от каде или по какъв начин мога да изчисля процента на мазнини в тялото си..??? гледам наляво надясно секи пише..14%....20%....
:?:  :?:  :?:

Ще ви бъда много благодарен!

22.06.05
13:57

[quote author=“Pitt_Bull”]OFFTOPIC !!!

а между другото .. от каде или по какъв начин мога да изчисля процента на мазнини в тялото си..??? гледам наляво надясно секи пише..14%....20%....

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=6581&highlight=%EA%E0%EB%EA%F3%EB%E0%F2%EE%F0+%EC%E0%E7%ED%E8%ED%E8

23.06.05
10:34

[quote author=“Pitt_Bull”]OFFTOPIC !!!

Има едни “клещи” - калипер им викат и мерят по кожните гънки
Ето как изглежда
Аз на кантари и електронни калкулатори не вярвам. Това чудо ми ги изкара 21,5% преди три месеца. Скоро пак ще ги меря да видим след НВД какво е станало

23.06.05
10:40

Има едни “клещи” - калипер им викат и мерят по кожните гънки
Ето как изглежда
Аз на кантари и електронни калкулатори не вярвам. Това чудо ми ги изкара 21,5% преди три месеца. Скоро пак ще ги меря да видим след НВД какво е станало

и къде може човек да намери такива”клещи” че имам желание пък си нямам представа къде да ида или да си купя...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1