03.06.05
18:47
Чудя се при тегло 80 / 176 см колко / около 15/20 % мазнини .. Колко калории ми трябват за покачване на теглото!? Белтаци колко..ваглехидрати - колко мазнини .
22.06.05
13:50
OFFTOPIC !!!
а между другото .. от каде или по какъв начин мога да изчисля процента на мазнини в тялото си..??? гледам наляво надясно секи пише..14%....20%....
:?: :?: :?:
Ще ви бъда много благодарен!
22.06.05
13:57
[quote author=“Pitt_Bull”]OFFTOPIC !!!
а между другото .. от каде или по какъв начин мога да изчисля процента на мазнини в тялото си..??? гледам наляво надясно секи пише..14%....20%....
[quote author=“Pitt_Bull”]OFFTOPIC !!!
Има едни “клещи” - калипер им викат и мерят по кожните гънки
Ето как изглежда
Аз на кантари и електронни калкулатори не вярвам. Това чудо ми ги изкара 21,5% преди три месеца. Скоро пак ще ги меря да видим след НВД какво е станало
Има едни “клещи” - калипер им викат и мерят по кожните гънки
Ето как изглежда
Аз на кантари и електронни калкулатори не вярвам. Това чудо ми ги изкара 21,5% преди три месеца. Скоро пак ще ги меря да видим след НВД какво е станало
и къде може човек да намери такива”клещи” че имам желание пък си нямам представа къде да ида или да си купя...