Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.12.11
01:35

казано от veronique на 08.12.11, 17:00:

Става въпрос за 5 минути, между 13:00 и 15:00 , събота и неделя..или само един от двата дни.
Наградата: 40 жени да вперят поглед във вас:))))))))))))

Аз съм навит ама жената не ме пуска :D :D :D Пък и като се замисля най-вероятно ще е пълно с дебели лелки та май ще пропусна :D

ПП Сега си представям 40 лелки с влажен поглед :x Таз нощ ако крещя неистово на сън, причината ще е единствено добре развитото ми въображение и способноста да си представям в детайли и най-малките подробности. :D :D :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 09.12.11 01:42.

09.12.11
03:49

казано от Valdis на 09.12.11, 01:35:

ПП Сега си представям 40 лелки с влажен поглед :x

*мятам извратен поглед без да казвам нищо*

09.12.11
04:40

казано от Димитър Иванов на 08.12.11, 21:00:

Абе Бойко,тоя калколатор за телесните мазнини ми се струва доста неточен?Изкара ме 11% аз мисля че съм най-малко 13% :D :D

Аз никъде не казвам, че е точен- освен това съм казал коя формула ползвам- таблицата я има в една от темите : )

казано от Denny Crane на 08.12.11, 21:03:

казано от Скота на 08.12.11, 20:52:

Пат съм... по принцип...

Чудесен отговор !

Всъщност да, но благодаря : )

казано от Nicolette на 08.12.11, 22:17:

Хора, много ми се спи, пък хич не ми се иска да си лягам (blush)(nfun)

Ще се самоцитирам- Сънят е мираж...

ПП Аз ставам все по-примерен...

09.12.11
06:46

Ох как си представям в момента едно двойно ароматно еспресо с каймак... и филийка с фъстъчено масло ммммм :) 

Според тази таблица  http://www.2ndwindbodyscience.com/what your food.php /ако приемем че фъстъченото масло е “fatty food”/ ми липсва калций :) ...

За жалост нито еспресо, нито фъстъчено масло няма наблизо ... но поне е петък (sun)

Мнението беше редактирано от Atom на 09.12.11 06:50.

HE

09.12.11
07:02

казано от Valdis на 09.12.11, 01:35:

казано от veronique на 08.12.11, 17:00:

Става въпрос за 5 минути, между 13:00 и 15:00 , събота и неделя..или само един от двата дни.
Наградата: 40 жени да вперят поглед във вас:))))))))))))

Аз съм навит ама жената не ме пуска :D :D :D Пък и като се замисля най-вероятно ще е пълно с дебели лелки та май ще пропусна :D

ПП Сега си представям 40 лелки с влажен поглед :x Таз нощ ако крещя неистово на сън, причината ще е единствено добре развитото ми въображение и способноста да си представям в детайли и най-малките подробности. :D :D :D

Аз да съсипя съня ти и тази нощ - в НК не съществува понятие, като изнасилване на лице от мъжки пол :D
Нещата могат да станат много зловещи (devil) (devil) (devil)

п.п. След мощния вик “Дръжте ги”, който ще разцепи въздуха и водата, ще се види кой е тичал редовно на пътечката :D :D :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.12.11 07:11.

Апф Хед недей така, че вие може да сте по 80-100кг ама аз нямам и 70кг... ще го отнеса най-много :D спринта ми е добър но на дълги разстояния....

HE

09.12.11
07:29

казано от kristiancho на 09.12.11, 07:22:

Апф Хед недей така, че вие може да сте по 80-100кг ама аз нямам и 70кг... ще го отнеса най-много :D спринта ми е добър но на дълги разстояния....

Да допълня - и най-младия, та ще можеш да пробваш, как си на къси и на дълги разстояния, че сигурно, ще има и такива, които няма да се откажат лесно (devil) (devil) (devil)

(sweat) :( ;( :( това не е хубаво... интимноста между мъж и жена трябва да е плод на ... съгласие най-малкото :D :D :D

ПП: Надявам се Вероника да не се сърди... мъжка простотия :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.12.11 07:36.

Неее, аз съм готин човек... Даже тука се сцепих да се смея на глас... Хед и той ще изгори;)))))))
Всъщност възрастовата група е голяма:) Има и млади, има и трета възраст:)

V, по технически причини няма да мога да участвам в гимнастиката (мач утре и семеен ангажимент в неделя)...
...но иначе благодаря за това, че ме преценяваш като подходящ! (blush)

09.12.11
09:26

казано от Кольо Пияндето на 09.12.11, 09:21:

V, по технически причини няма да мога да участвам в гимнастиката (мач утре и семеен ангажимент в неделя)...
...но иначе благодаря за това, че ме преценяваш като подходящ! (blush)

Като чу за лелките, подви опашка :D :D :D

Видиш ли имал ‘’семееееен ангажимент’’ аз живея на 300км от уреченото място.. това е оправдание вече :D :D :D :D

09.12.11
09:35

казано от kristiancho на 09.12.11, 09:33:

Видиш ли имал ‘’семееееен ангажимент’’ аз живея на 300км от уреченото място.. това е оправдание вече :D :D :D :D

Ти що не си на училище бе? Та се буташ тук, барабар Петко с мъжете! :D

09.12.11
09:46

казано от kristiancho на 09.12.11, 09:33:

каза ли му го на Кольо ;) то се знае, че който иска да свърши нещо си търси начини, който не иска - причини ;) :)

Щотооо такова... на практика бях тука в една фирма иии такова мммм... днеска ни е последния ден и просто ни написаха бележки, че сме били там и ни пратиха да си ходим :D :D :D .... и не се казвам Петко (dull)

09.12.11
10:03

хаха, Валдис от сутринта е тръгнал да сипва

09.12.11
10:33

казано от emzo на 09.12.11, 10:03:

А ти къде изчезна бе? Имам подозрение, че си го ударил яко на гуляй, и после дай три стим-а за пролетка, че била тежка зимата, а? :D

казано от Valdis на 09.12.11, 09:26:

Като чу за лелките, подви опашка :D

Абе има и агнешко, това е важното... 8-) Пък лелките ще си ги шкартирам със замах! (muscle)

09.12.11
11:07

10

09.12.11
11:21

казано от kristiancho на 09.12.11, 09:49:

Щотооо такова... на практика бях тука в една фирма иии такова мммм... днеска ни е последния ден и просто ни написаха бележки, че сме били там и ни пратиха да си ходим :D :D :D .... и не се казвам Петко (dull)

:Д:Д:Д:Д::Д:Д:Д:ДД:Д: аххахахаах така се вика, човек :Д

знам ;)

На Колето му бях приготвила едно меню с агнешки специалитети////ама щом има ангажименти:Р

09.12.11
12:52

Едно поздравче по случай вчерашния празник! :)

* Защо, когато пусна клипче от vbox7 (вградено) все ми дава грешка, че такова клипче не съществува?

Мнението беше редактирано от Jewelz на 09.12.11 13:17.

казано от veronique на 09.12.11, 12:36:

На Колето му бях приготвила едно меню с агнешки специалитети////ама щом има ангажименти:Р

Само не мога да разбера защо ми разваляш съня сега... :P

казано от Jewelz на 09.12.11, 12:52:

http://vbox7.com/play:edd777cb

* Защо, когато пусна клипче от vbox7 (вградено) все ми дава грешка, че такова клипче не съществува?

просто трябва да махнеш ‘’ http://vbox7.com/play: ‘’ и да остане само ‘‘edd777cb’’ ... :) така се вграждат. :)

Щото имаш хубав трицепс и преса и, и , и.......
трябва да бъдат видяни:)))))))))))))))))
от млади сладурани

V, това твоето си е чисто изнудване! :D

09.12.11
13:18

казано от kristiancho на 09.12.11, 12:59:

казано от Jewelz на 09.12.11, 12:52:

http://vbox7.com/play:edd777cb

просто трябва да махнеш ‘’ http://vbox7.com/play: ‘’ и да остане само ‘‘edd777cb’’ ... :) така се вграждат. :)

Супер, благодаря ти много. :)
————-

Мнението беше редактирано от emzo на 09.12.11 13:27.

09.12.11
13:25

казано от Valdis на 09.12.11, 10:33:

казано от emzo на 09.12.11, 10:03:

А ти къде изчезна бе? Имам подозрение, че си го ударил яко на гуляй, и после дай три стим-а за пролетка, че била тежка зимата, а? :D

На първото - да
за второто - чакаме тоя новия на АХ

Ся и ако почна да тренирам :D

09.12.11
13:33

V, с какъв бизнес каза се занимаваш :D

казано от Скота на 09.12.11, 13:33:

V, с какъв бизнес каза се занимаваш :D

...занимава се с агнешко като цяло... (giggle)

Да, агнешко в големи количества:)
Само с хубави неща се занимавам
А ако дойдат и хубави мъже... ЛЕЛЕЛЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ идилия!!!!!!!!!!!!!!!!!
Където има много жени, трябва да има красив мъж:)
Хайде деееее

И тоя Боби к’во мълчи.....Да дойде да метне два дъмбела за шоуто, давам му сусамовия тахан и да си ходи:Р

09.12.11
13:57

казано от veronique на 09.12.11, 13:49:

Да, агнешко в големи количества:)
Само с хубави неща се занимавам
А ако дойдат и хубави мъже... ЛЕЛЕЛЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ идилия!!!!!!!!!!!!!!!!!
Където има много жени, трябва да има красив мъж:)
Хайде деееее

И тоя Боби к’во мълчи.....Да дойде да метне два дъмбела за шоуто, давам му сусамовия тахан и да си ходи:Р

К’во, к’во, кой рече Боби? :) Къде да ходя, какво да хвърлям? На моята възраст вече не виждам добре... :)

казано от Boby_ на 09.12.11, 13:57:

Къде да ходя...

Около басейн, пълен с Дами...

...какво да хвърлям?

Жарки погледи тип Ален Делон или в краен случай ранния Джеймс Бонд... 8-)

09.12.11
14:06

Абе който иде, няма да е зле да е бърз в спринта :D

К’во, к’во, кой рече Боби? :)

Вероника... :D

Къде да ходя,

На басейн посред зима... :D

какво да хвърлям?

Слаби около 40кг момиченца... верно, че работиш с по-големи дъмбели но толкова :D

На моята възраст вече не виждам добре... :)

таман имаш алиби за пред когото трябва (giggle)

09.12.11
14:14

казано от Кольо Пияндето на 09.12.11, 14:04:

Къде да ходя...

Около басейн, пълен с Дами...

...какво да хвърлям?

Жарки погледи тип Ален Делон или в краен случай ранния Джеймс Бонд... 8-)

Това Дами нарочно ли е с Главна Буква? :D Разликата между Дами и дами да не е към 80 килограма, разпределени неравномерно предимно в ханша и бедрата?
Ако е така, ще хвърлям къчове, не погледи. :D

Боби, искам як мъж, нужен ми е за около 2-5 минути - да направи една обиколка на СУХО около басейна. Вътре ще има към 30-35 жени. Ще правим водни представления, тренировката ще е с продължителност 2 часа. Ще се редуваме всички инструкторки - 8 сме:) Идеята е в един момент да изкокнат мъже,,,,,,,,винаги е забавно:) а ние ще викаме, за да не е сконфузно...не се изисква нищо специално, освен да носите чара си;)
и мускулите

няма да ви събличаме, ако не искате...а ако искате - може да метнете блузката:)
няма да ви даваме на никой
ще ви върнем цели

пари не даваме
само емоции:РРРРРРРРРРРРРРРрррррр

09.12.11
14:38

казано от veronique на 09.12.11, 14:28:

Боби, искам як мъж, нужен ми е за около 2-5 минути - да направи една обиколка на СУХО около басейна. Вътре ще има към 30-35 жени. Ще правим водни представления, тренировката ще е с продължителност 2 часа. Ще се редуваме всички инструкторки - 8 сме:) Идеята е в един момент да изкокнат мъже,,,,,,,,винаги е забавно:) а ние ще викаме, за да не е сконфузно...не се изисква нищо специално, освен да носите чара си;)
и мускулите

няма да ви събличаме, ако не искате...а ако искате - може да метнете блузката:)
няма да ви даваме на никой
ще ви върнем цели

пари не даваме
само емоции:РРРРРРРРРРРРРРРрррррр

:) Знам, че звучи тъпо, но не ме брой за подобно нещо. Никак не обичам да “дефилирам” пред хора дори облечен и подготвен сериозно, камо ли пък по бански. :)

ама не по бански.......с дрехи:)))))))))))
инструкторките и мъжете сме с дрехи и на сухо.....
ох всички ме отрязаха
всичките ми запаси от яки мъже.
съкрушена съм
явно пак ще влизам в роля:Р

или утре, по време на маратона,,,ще се качим на по-горния етаж до силова зала, да домъкнем някое друго момче. баси аз със 115 кила мъж съм изкачвала стълби...та няма да ги сляза:))))))))))))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1