09.12.11
14:42
Вече близо 3 месеца тренирам 3-4 пъти седмично в залата като редувам бицепс/гърди и трицепс/рамо .. Направи ми впечатление, че при упражненията за гърди чувствам напрежение най - вече при раменете и малко по ръката, но никакво по самите гърди ... Започвам от лежанка с прав лост 4 по 10 след това от полулег 4 по 10 , както и 2 различни упражнения от машините за гръдни мускули и на всичките напрежението най - вече ми отива в раменете и това ми пречи да дигам повечко килограми .. Не мога да разбера дали бъркам някъде в програмата и дали правя грешка в изпълението на упражненията или просто раменете са ми много слаби..
09.12.11
16:46
Да не би лактите ти като си пуснал да са ти точно срещу раменете?До доло ли пускаш?Задържаш ли като стигнеш до доло?
09.12.11
18:04
При 2те упражнения от уредите за мускули няма как да греша някъде защото така са направени самите уреди ... А при лостовете ги правя точно по видео клиповете, които са сложени тук в сайта, а пък и в залата има много хора включително и инструктор , който щеше да ми каже ако греша някъде...Иначе лоста го спускам може би на милиметри от гърдите ми, даже някой път леко ги докосвам без да искам и задържам 2-3 секунди когато е долу след което изтласквам умерено лоста нагоре...