Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

“чийт храненето го правя за собствен кеф, а не защото е нужно .” ;)
Haters gonna hate! :*

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 12.12.11 12:15.

12.12.11
12:23

Да бе как па ти се разхлопва сърцето от фафли? И с тоя инсулин на моменти се вкарвате в ебати филмите ми се чини на мен : )

Не виждам нито една разумна причина за такъв чийт... на всичкото отгоре няма и да ми е приятно.

Аз не казвам, че ми е станало хубаво, защото се освиних прекалено много. Все още търся златната среда. :)

Донякъде е важно на психическо ниво. Някои хора нямат нужда от сладко и джънк и ядат това, което им харесва, а им харесват явно здравословни неща. На мен пък ми харесва джънк и не ми пука. Но вместо да се тъпча всеки ден с джънк, защо да не го правя веднъж на 5-6-7-8 дена. И след като направя в солидни количества, няколко дена нямам желание за сладко, освен ако не бъда заплашен с убийство. Нека си хапва момчето, не е нужно да се напрягаме от дребните неща в живота.

Теодоре, аз те подкрепя!!! Фък доуз бичес!!!!

Деско, нямаш идея колко съм далеч от мисълта да спорим по този въпрос... особено пък с вас двамката :P Колкото ви е приятно - толкова. За мен смисъл няма, щом за вас има - това е достатъчна причина да го правите.

12.12.11
14:56

ХАХАХАХ...кой пък да те хейтва теб и за какво бе младежо..ама ти верно си се взел насериозно...я по-весело:)

Това с въглехидратите има отношение с лептина...но не мисля, че е добре всяка седмица да се прави...

А за кеф...някои правят сношение с животни...яко хейт за тях...а за теб целувки...по бицагите:))))))

12.12.11
15:06

http://mommymusclefitness.com/2011/12/the-power-of-a-cheat-meal-on-a-fitness-journey/

12.12.11
15:22

Нещо не се оправих с пола на снимката...ама, ако е жена...супер...прекрасен пример за подражание...:))))

9:30 - 6 яйца, 100 грама бразилски орех, 3 мандарини, 5 грама рибено
13:10 - 300 грама бекон, салата
16:00 - 100 грама бадем
18:30 - 19:30 - тренировка, долна част, интра-трейн 30 грама бцаа
19:35 - шейк+400 мг магнезий
21:10 - 250 грама кайма, картофи на тиган 200 грама някъде
Утре започват изпитите...

13.12.11
07:38

Тедо, какъв е смисъла да водиш публичендневник, в който обаче не пишеш тренировки, защото са “тайна” ...? Не разбирам :)

А храната ти е много симпатична (inlove)

За да има къде да си покажа обезкосмените плочки и големите бицепси. ;)
Което ме навява на мисълта, че мога да си пиша “гигантичните” килограми...
Относно храната... Може би е била симпатична някога, сега е просто месо! :D

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 13.12.11 08:05.

13.12.11
11:46

Къде тия плочки и бицепси бе недъга...:)))
Тренировките са засекретени, Тедо ще ходи в Лондон на олимпадата...поне в 7-8 спорта ще се пуска...та, не го мислете Вий...бичиз...:)))))

На ръцете и корема! Та, за последно, просто да стане ясно... Ефо ме помоли най-човешки да не казвам какво ми разписва и смятам да уважа молбата. БИТЧИсссссссссссссссссссс!

13.12.11
13:44

казано от Тедо на 13.12.11, 13:27:

Ефо ме помоли най-човешки да не казвам какво ми разписва и смятам да уважа молбата

Хах, тези тайни...аз като описвам какво правя дали някой ще стане като мен ;)
Или пък Слави като описва какво съм му дал да прави дали ще е подходящо за някой друг, който го чете...ни мъ расмивъй :D

казано от Мак Сим на 13.12.11, 13:44:

казано от Тедо на 13.12.11, 13:27:

Ефо ме помоли най-човешки да не казвам какво ми разписва и смятам да уважа молбата

Хах, тези тайни...аз като описвам какво правя дали някой ще стане като мен ;)
Или пък Слави като описва какво съм му дал да прави дали ще е подходящо за някой друг, който го чете...ни мъ расмивъй :D

Освен ако не е някоя супер продуктивна универсална тренировка, но то пък тогава ще излезе, че не са персонални тренировките ;)

Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 13.12.11 13:58.

13.12.11
20:56

Тедо е дал дума- това е достатъчно- другото са условности.

8:00 - 200 грама кайма, 2 яйца, 100 грама кашу, 3 мандарини, 5 грама рибено.
13:00 - 250 грама свински врат, салата, 50 грама фъстък, малко сирене
16:10 - 100 грама бразилски орех, 2 мандарини
20:10 - 300 грама свиснки врат, салата, 50 грама фъстък

Относно тренировките: 2 седмици хипертрофия, 1 седмица сила, 1 седмица дилоад. Това е.
Скотче : :*

8:30 - 100 грама орехи, 150 грама свински врат, 3 цели яйца, 2 грама рибено масло, 3 мандарини
13:10 - свински ребра, грах, салата, 50 грама фъстък
18:30-19:30 тренировка, горна част, силов блок, 30 грама интра-трейн.
19:35 - мощния шейк+400 мг магнезий
21:00 - 250 грама кайма, 2 цели яйца, салата

8:00 - 150 грама кайма, 3 цели яйца, 100 грама орехи, 2 грама рибено масло, кокос
13:00 - свински ребра, грах, малко сирене
16:00 - 100 грама кашу, 1 мандарина
20:30 - 300 грама риба, 2 грама рибено масло, салата
Почивен, по принцип тренирам днес, но пък през седмицата на силовия блок не е толкова фатално, че не тренирам два дни подред, защото следващата седмица започва дилоада. Последен изпит утре по Счетоводство и един на София, за да си взема зоб и Вибрамките... Който иска да звънка.

8:00 - 100 грама бадеми, 300 грама риба, 2 мандарини, 2 грама рибено масло
13:00 - 300 грама бекон, салата
18:30-19:30 тренировка, 30 грама бцаа интра-трейн
4ки на 90 килограма български клек
латерални напади с 22,5 кг дъмбели в ръка
тяга с кабел на 1 крак 60кг
Днес отидох на тренировка с клин... Като ми видяха баджаците и гъза викат “Кво зобиш за такива крака?” Аргюмент инвалид...
19:35 - шейк+400мг магнезий
21:00 - 300 грама бекон+картофи на тиган+салата
Методите на Поликин определено работят. За 3 месеца съм качил най-малко 5 килограма мускул като съм намалил % подкожни мазнини. Поздрави на всички!

Цял ден на София днес
8:20 - 100 грама бекон, 5 цели яйца, 100 грама фъстъци, 4 грама рибено масло, 3 мандарини
14:00 - 30 см Subway roasted beef с двойно месо.
18:30 - доза Pure Whey
19:30-20:30 тренировка/интра-трейн 30 грама бцаа/горна част - силов блок
4ки на военни преси с дъмбели от седеж. Лявото ми рамо е силно като на две-годишно бебе.
4ки кофички с 20кг - лявото рамо продължаваше да бъде силно като на новородено
скотово с лост+трицепсово разгъване над глава. Ляв трицепс мощен като охлюв.
Ab wheel+ротации
20:35 - мощния шейк+400мг магнезий.
21:20 - 150 грама кайма, салата.
За пръв ще си легна към 00:30 от 2 месеца сигурно...
И вече си имам Vibram Five Fingers…

18.12.11
00:52

колко кинти?

180 от Стената с гаранция. И смятам да им ... майката, докато свърши гаранцията. ;)

От утре започва дилоад седмицата! МРАЗИМ Я!

9:00 - 5 цели яйца, малко сирене, 100 грама лешници, 5 грама рибено, нар
13:00 - 200 грама бекон, 150 грама кайма, салата
16:00 - 100 грама кашу, 2 мандарини
18:30 - тренировка, долна част, дилоад
20:00 - 150 грама бекон, 100 грама свински врат, 100 грама кайма, кафяв ориз, салата, 5 грама рибено
Лека нощ.

9:00 - 200 грама кайма, 2 цели яйца, 5 грама рибено, 3 кивита, 100 грама бадеми
13:00 - 200 грама кайма, салата
16:00 - 100 грама бразилски орех
20:00 - 300 грама риба, салата, 5 грама рибено
Почивен ден

DO

21.12.11
16:57

Хаха,Тедо,Ти ли си пазвантина написал това

Ако, пак започне война с Американско участие с нетърпение ще чакам разгорещените запотили се фенчета на Веско Маринов и социализъма, как развиват дивашки конспирации в форума

В един силно девалвирал и обработван форум се подвизават писаници под логото на твоя аватар,ти ли си разбирача?

Сърбия копува нови самолети и има бюджет от 1 милиард, а България разпуска военни и не прави нищо за да заздрави армията!Има една приказка, която е може би най-вярна и до ден днешен, а именно: държава без армия слаба държава. Държава със силна армия, силна държава!
Трябва отново да се въведе казармата и да стегнем военната ни политика като започнем от махането на Аню Ангелов и поставим истински генерал-мъж!
Македония, ако ни хване ще ни спука в днешно време, а едно време са се страхували от нас всички балкански държави. Затриха едно от най-силните ни звена - Армията!

Дилетанско емоционално изказване без елементарни познания по нова история,геополитика,политика и икономика,като повечето глупости на въпросният потребител.Съдейки по позициите и субективните гледни точки трябва да си ти.

Имаше и един пост,в който “громиш”  годините,за които жалиш в този

а едно време са се страхували от нас всички балкански държави

,което е типично за американофилчетата по форумите - хаотична мисъл с парадоксални противоречия.

Разписах се,защото се ядосах преди време,че форумите съвсем се задръстиха със спам и за изненада днес ми попадна ти. :)

Мнението беше редактирано от donsir на 21.12.11 17:26.

Това не е мое, бате. За пръв път го виждам. :) Това, че уча в Американски университет, не ме прави американофил. Просто не плащам нищо там, а е най-добрия университет в България и в Балканския регион.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 21.12.11 20:55.

В леговището на звяра
Пръстите му методично тропаха по облегалките на трона му. На неговият трон, на престола, който беше заслужил. За няколко месеца се бе превърнал от водач на обикновена секта до най-могъщата личност по тези земи. Беше сравнил училището на най-младите и талантливи войни, всички, които можеха да бъдат бъдеща заплаха. Буреносният град се беше преклонил пред него и с железния си юмрук подчини целият Изток. Двата най-могъщи рода, Дулчелите и Пинар, преклянаха глави в краката му. Военната му машина действаше идеално. Слабите бяха прочиствани в бойните му лагери, а тези, които оцеляваха, щяха да се бият за него докрай. Чувствителните към Светлината бяха отсявани от стадото и самият той се грижеше за обучението им. Нямаше вече да се обучават единствено тези, които показваха уклончивост към добрината и милостта. Времето за пацифизъм беше свършило. Край на ерата на жалостта. Щяха да настъпят славни времена. Огньовете на смъртта и войната щяха да задвижат прогреса и най-накрая единствено силните щяха да му служат. Той щеше да създаде стабилност в своята нова империя. Дори и да му струваше стотици хиляди животи. Да, Норас щеше да го направи. Защото той беше Избраният.  Всички се страхуваха от него, за това и се подчиняваха безпрекословно. Знаеха, че той не понасяше провалите. Със всеки изминал миг се доближаваше до своята лична, егоистична цел. О, да, Мечът на Светлината щеше да бъде в неговите ръце, щеше да полее стоманата с кръвта на Седмината и заключеният затворник щеше да го направи единствен и безсмъртен властелин.

Весело прекарване на празниците на всички и внимавайте с джънка. :)
Делоада приключи. Чакам следващата програма. :)

Днеска ще е ебахти чийт деня! :D :D :D

Не беше такова освиняване каквото си го представях.
10:00 - 200 грама свинско, 2 яйца, 100 грама орехи, 5 грама рибено
13:30 - 100 грама свинско, 3 яйца, салата
18:30-19:30 тренировка, 30 грама бцаа+5 грама бета-аланин интра-трейн
20ка клек на 110 килограма - накрая на серията ушите ми бяха заглъхнали, петите ме боляха, сърцето ми щеше да излезе през носа и очите ми се премрежиха леко. Всякакъв потенциал си отиде с тази серия.
4х10х80кг - румънска тяга
4х8х70кг лег+4х8хНабиранки
19:35 - 40 грама изолат, 20 грама глутамин, 80 грама малтодекстрин, 10 грама монохидрат, 400мг магнезии цитрат
21:00 - 300 грама риба, 150 грама картофи, 5 грама рибено.

9:30 - 100 грама орехи, 200 грама кайма, 2 яйца, 3 мандарини, 5 грама рибено
13:30 - 200 грама кайма, 2 яйца, 50 грама сланина, салата
17:00 - 100 грама кашу
19:30 - 200 грама кайма, 3 яйца, 5 грама рибено, салата

9:30 - 5 яйца, 100 грама бадеми, малко сирене, 5 грама рибено, 1 портокал, 1 киви
13:30 - 200 грама свински врат, малко сирене, грах
18:30-19:30 тренировка, горна част, 30 грама бцаа, 5 грама бета-аланин интра-трейн. Утре всичко нагоре ще ме боли много, много, особено гърба.
19:35 - 400 мг магнезиев цитрат, 40 грама изолат, 20 грама глутамин, 80 грама малтодекстрин, 10 грама монохидрат
20:30 - 200 грама кайма, малко сирене, голяма салата, 5 грама рибено+чаша вино. Тотален нокаут съм в момента, мисля да попиша малко и да лягам.

Честита Нова Година на сите свинье у форумО! Повече щанги, по-малко болежки.
Как протече миналата тренировъчна седмица? 20ката клек в понеделник, в сряда 100 кофи и набирания+колелце за корем, малко клек в петък. Днес се гледам в огледалото, гърба станал двоен...

03.01.12
19:12

http://www.livetolift.com/2011/11/10/какво-се-случва-с-live-to-lift/

Твоят човек,Тедо :]

Малко recap:
От Септември до началото на Октомври - от 92 до 87 килограма. От Октомври досега - 94 кг. Всякакви болки и натегнатости в сухожилия и стави ги нЕма. Килограмите на упражненията се покачват постоянно нагоре. Гимнастиката и тя напредва. Визуално ставам все по-готЕн и по-готЕн. Липсва малко обем в ръцете. Гъза трябва да порастне още малко. Ям, каквото ми е кеф, когато ми е кеф. Най-накрая нещата вървят, както искам. Пийс!

04.01.12
11:12

Еее, по-полека, ще станеш крайно готЯн и после накъде ? ;)

Тедо, спри се, бре! :D И други момченца искаме да се радваме на дамското внимание през лятото... както си тръгнал, нищо няма да оставиш за нас! (sun)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.01.12 12:39.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1