Търси се ароматазен инхибитор.

Прескочи до:

20.11.11
22:23

В момента, в който всичко е при мен ще опиша всичко, това вероятно ще се случи в края на идната седмица.

20.11.11
22:40

Извинявай за дългото и празно по съдържание (за теб) обяснение. Повече няма да се повтори. Можех направо да изброявам препарати, но съм малко объркан - Казваш, че форместана ти звучи добре, но АТД не и не искаш да използваш “такива препарати”, а и форместан и АТД са със стеранов пръстен. До тук всички изброени са или лекарствени препарати или хранителни добавки, които нямат ефекта на леарствата. Като избереш, кажи на какво си се спрял и какви са отзивите ти. Наистина ще е интересно. Желая ти успех с лежанката!

20.11.11
22:48

Прав си и за двете от избраните. Форместана е доказано по-ефективен AI от ATD и при него липсва негативния ефект върху либидото, основно втората причина накланя силно везните в полза на форместана.

ПП Разликата между много медикаменти и добавки е чисто юридическа, първоначалната ми идея изключваше препарати от рода на ATD, Formestane, 6-OXO, но в крайна сметка достигнахме до извода, че не съществува доказано ефективен натурални AI, които биха могли да свършат работа.

Мнението беше редактирано от Valdis на 20.11.11 23:14.

21.11.11
15:23

Последните добавки са поръчани и се очакват в края на тази седмица. Общо взето нещата са това:

1- 2 флакона трансдермален форместан на Competitive Edge Labs. - х 3 изпомпвания сутрин и вечер
2- 300г. D-aspartic acid на Anabolic Inovations. - една седмица зареждаща доза от 8гр. дневно след което по 5гр. на ден.
3 - Now Foods, Tribulus, 1,000 mg, 180 Tablets - 4 таблетки дневно или 4000мг.
4 - Now Foods Creatine Monohydrate, 1500 mg, 250 Tablets. стандартен прием на креатин
5 - Now Foods, Omega-3, Molecularly Distilled, Cholesterol Free, 500 Softgels - х 8 дневно.
6 - Now Foods, ADAM, Superior Men’s Multi, 180 Softgels - х2 дневно

Омега 3 и витамините общо взето са ми целогодишни, но ги описвам за да се знае всичко, което ще ползвам в този период. Протеина обикновенно е в границите 250-300г. на ден.

23.11.11
15:18

Откъде поръчваш форместана?

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 23.11.11 15:33.

23.11.11
15:34

казано от Infernaloverkill на 23.11.11, 15:18:

Откъде поръчваш форместана, и кажи за колко време пристига, като пристигне. :)

Мога да ти кажа и без да е пристигнал, поръчах го от UK в понеделник, най-късно петък е при мен.

ПП Форместана май е попаднал под някаква забрана в щатите и в момента се продава до изчерпване на количествата. Но скоро го мернах в един от извесните Български сайтове за добавки на цена от 90лв.

Мнението беше редактирано от Valdis на 23.11.11 15:38.

23.11.11
15:47

казано от Valdis на 20.11.11, 21:30:

асега цикъла е планиран за период от 45дни, като целта е основно повишаване на силата и опит за 200 от лежанка при макс в момента около 170-180кг (тренирам сам и отдавна не съм правил опит за макс, килограмите са приблизителни на база калкулатори за one rep max.)

Офтопик:
Това е напълно постижимо и без стака, който си намислил ;)

23.11.11
16:03

Така е Сашо, но все още връщам силата от миналата година и вече почва да става доста трудно, а и с изключително натовареното ежедневие напоследък може да ми дойде малко в повечко, та лека подкрепа няма да е излишна.

23.11.11
16:06

Прав си, а и аз говоря чисто наизуст в случая - “от толкова кг на толкова кг” .
Според мен, от тоя стак ще литнеш...;)
Пък и толкова го мисли и избира - няма как да е друго яче ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.11.11 16:08.

23.11.11
16:15

Ирония ли забелязвам или просто така ми се е сторило? :D Този креатин за какво мислиш е? Ако другото не проработи поне в неговия ефект съм сигурен и въпреки, че съм непоправим скептик плацебо ефектът от останалите неща + ефекта от креатина мисля, че ще достатъчно за заплануваните цели :D

23.11.11
16:22

Мне, няма ирония.
И аз съм скептик докато не пробвам :) и ще ми е интересно какво се е случило за тия 45 дни при теб - обективни резултати и субективни усещания.

23.11.11
16:29

http://www.nextag.com/Formestane-Transdermal-by-Competitive-657237662/prices-html?nxtg=98bc0a1c0529-C97A2D1D319AFAB8

Това същото ли е Валдис?

23.11.11
16:31

Да!

23.11.11
16:31

Случайно да знаеш какво е съдържанието на фуростанолови сапонини в Now Foods, Tribulus, 1,000 mg ?

23.11.11
16:37

45% общо съдържание на сапонини ако не се лъжа, иначе ако те интересува подобна информация Krasimir Yolov е човека, който може да ти даде най-изчерпателна информация. Принципно трибулусът никога не ми е представлявал особен интерес, избрах NOW заради вероятноста от ползване на  категоризирани суровини, но вече човек не може да е сигурен във нищо.

Мнението беше редактирано от Valdis на 23.11.11 18:31.

29.11.11
17:30

Какво стана, пристигна ли поръчката, ползваш ли препарата вече? :)

29.11.11
19:15

Всичко пристигна, но засега задържам защото при мен е пълна лудница и нямам време дори да се храня последните дни, ако успея да изчистя някои от ангажиментите ще стартирам в началото на другата седмица.

05.12.11
10:31

A това дали е оферта? *** И въобще заслужават ли си парите тези AI?

Модерация: Нарушена точка 4.8 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.12.11 10:35.

06.12.11
10:35

Извинявам се за линка... А някой от вас да е разглеждал пасифлората като евентуален естроген блокер?

08.12.11
00:40

Рано е да имам някакви конкретни впечатления, но Д-аспартамовата киселина се оказа не особено приятна на вкус точно както предполагах, мога да я оприлича на вкус с ацетилсалицилова киселина (аспирин) леко кисела и леко стипцава, най-удачно се прикрива вкуса с фреш от цитрусов плод. Другия неприятен факт е това, че пудрата е изключително пухкава и летлива и се дозира доста трудно с приложения за целта дозатор. Камен спомена, че и той приема в момента DAA, та може да сподели марката и дали при него положението с консистенцията е същото.

13.12.11
14:58

кажи за форместана, вече би трябвало да се усеща ефекта. :)

13.12.11
15:00

казано от Infernaloverkill на 13.12.11, 14:58:

Чакай де, към средата на януари се надяваме на пълен “отчет” ;)

13.12.11
15:04

Нещо кроите двамата...Сашо, държиш ме в неведение:)

13.12.11
15:14

казано от slavko на 13.12.11, 15:04:

Нещо кроите двамата...Сашо, държиш ме в неведение:)

Не, просто се надявам да има споделяне на впечатленията - стака е много сериозен и си струва да се пробва. АИ не съм пробвал, както и трибулус различне от “Трибестан”, пък и Д-аспаргинова к-на също...Човека е сериозен, има опит и база за сравнение и ще е инетресно и полезно да сподели :)

13.12.11
15:59

казано от Infernaloverkill на 13.12.11, 14:58:

Усеща се, акне по гърба и адски апетит, :D :D :D което е някакъв признак, че комбинацията действа. За сила не мога да кажа нищо, миналата седмица почивах заради стара контузия в рамото, която почна да напомня за себе си, общо взето това е всичко на този етап

13.12.11
16:19

Усеща се, акне по гърба и адски апетит, което е някакъв признак, че комбинацията действа. За сила не мога да кажа нищо, миналата седмица почивах заради стара контузия в рамото, която почна да напомня за себе си, общо взето това е всичко на този етап

Нещо такова ми трябваше ( като описание), щото мисля да го взимам и аз скоро.
Мерси!
п.п. аз реверситола въобще не го усещам..хем го пия с трибулус и цинк
Преди 2 месеца си направих експеримента с Нолвадекс и трибулус, ефекта беше сходен с това което ти описваш.
(Извинявам се за обсъждането на препарати в допинг листата)

20.12.11
01:41

Такааа, да споделя малко впечатления от стака. Днес е ден 15 от началото и вече има какво да се каже, проблемите с акнето отшумяха след средата на втората седмица, апетитът е зверски, все едно отново съм в казармата, (тогава си лягах с 10 кроасана под възглавницата за да мога да изкарам нощта, и на всяко хранене правех по хляб с основното ядене) :D нощно време ставам да ям по 3 пъти, в момента си позволявам доста джънк, като ще дам за пример менюто си за тази вечер, шейк от 300мл. прясно мляко и 70гр. протеин, след тренировката още един шейк, 1кг. пържоли на скара, 1хляб, огромна салата, 2кг. мандарини и сега ще си правя един шейк преди лягане, но не това е най-странното, най-странното е, че когато се качих на кантара днес се оказа, че съм с 6кг. по-лек от преди цикъла, нещо което не съм търсил целенасочено и изобщо не съм очаквал да се случи, даже напротив очаквах едни бързи 2-3кг. отгоре най-малко заради водната задръжка от монохидрата, незнам загубените килограми, вода ли са, мазнини ли са, но определено знам, че не е мускул, а и силата чувствително се увеличава, тъй че загубата на тези килограми е почти мистериозна, но тестостерона би трябвало да се справя доста успешно със излишните мазнини, особено при липсата на естроген.

ПП Най-неприятното от цялата ситуация е приемането на DAA, почти никаква разтворимост и кофти вкус. Добавката е микронизирана, вероятно заради изключително слабата разтворимост и в общи линии е най-досадния и неприятен елемент от цялото начинание.

Мнението беше редактирано от Valdis на 20.12.11 08:26.

20.12.11
10:10

казано от Valdis на 20.12.11, 01:41:

загубата на тези килограми е почти мистериозна, но тестостерона би трябвало да се справя доста успешно със излишните мазнини, особено при липсата на естроген.

В едно изречение и мистерия и нейното обяснение (y)
На абсолютно прав път си !

20.12.11
11:08

Някой ако има идея откъде да поръчам форместан и доставката да  е до няколко дни, да драсне 1 ред моля. :)

20.12.11
11:25

За съжаление е изчерпан на всичките места, от които пазарувам в UK. Пък и точно сега по празниците не се поръчва, поради лудницата в пощите и куриерските фирми е много верятно да имаш проблеми с доставката. Във fitness1 го има наличен на цена от 90лв., горе-долу толкова ще ти легне и при поръчка от вън. Ако ще взимаш форместан задължително гледай да е трансдермален, оралната форма не е тлкова ефектвна и изисква висока дозировка. В краен случай и ATD ще свърши работа, но в България едва ли може да се намери.

21.12.11
12:44

Аз вчера  поръчах форместан от фитнес1, но ми се обадиха и ми казаха че бил спрян от производство и го нямали...благодаря все пак за инфото, ще го взимам явно след празниците :/

28.12.11
01:24

Тази тема ще я следя с интерес, защото преди време и аз мислех за подобен стак.
Даже си пазя една опаковка ATD (SNS - Inhibit E).

Две неща ме карат да се въздържам от подобен стак:
1. Негативните мнения за страничните ефекти на d-аспартовата киселина
2. Тоталната загуба на либидо, която наблюдавах у себе си при предишния прием на ATD (жената не беше никак доволна :D )

28.12.11
09:06

Адаш, много ми е драго да те видя отново на линия. Ще ти отговоря тук защото вероятно ще е полезно и за други. DAA я взех от powermyself точка ком. Ползите до момента са по-горе описаната редукция на теглото, доста добро покачване на сила и повишена твърдост на мускулите както и чувствително нарастване на агресията, последното помага много във залата. По точките, които си описал ще кажа следното: 1. Единствените странични ефекти на DAA, за които съм чел се проявяват когато се използва самостоятелно без да се комбинира с ароматазен инхибитор или SERM, 2. ATD е доста ефективен ароматазен инхибитор дори при 25мг. на ден, така че ако имаш проблеми можеш да намалиш дозата до една капсула дневно. Ако решиш да поръчваш нещо пиши ми на лично ;)

28.12.11
10:00

ATD-то го приемах като PCT след първия си PH цикъл миналата година (Stano-Drol + Methyl 1D) по 75мг (3 капсули) дневно.
На седмия ден от приема бях като средновековен монах - никакво желание за секс.

03.01.12
21:33

Сериозно се замислих дали да не си поръчам и аз една DAA и да я стакна с наличното ATD, което и без това сега само събира прах. Още повече, че я намерих за $33, барабар с доставката.

03.01.12
22:12

Би било интересно да сравним резултатите, оше повече си човек с опит и преценката ти ще бъде обективна. Пък и самото АТД само по себе си е доста добър тестостерон бустър. Трансдермалния форместан остава в историята, а единствения що годе достъпен и евтин заместител е именно АТД.

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.01.12 22:12.

10.01.12
15:10

казано от Valdis на 03.01.12, 22:12:

Трансдермалния форместан остава в историята,

В американските сайтове го има. Даже съм си поръчал, но по един приятел и ще ми го достави някъде през март. Смятам да пробвам твоята схема(и за това чакам мението ти за нея ;) )

10.01.12
17:23

Да, все още се намира тук-там, но това няма да е за дълго. Като цяло резултатите са доста добри, ще ги опиша след седмица когато приключа с цикъла.

19.01.12
13:59

Завърших цикъла с продължителност около 45 дни и общите резултати са следните: Завършвам с 4 кг. по-лек от началото, успях да си върна 2кг. от така набързо загубените 6, но и няма как да е инак, с оглед на безобразното и не-контролирано плюскане, което правих в този период (поради това, че не съм очаквал кой знае какви колебания в теглото, не си направих замерване на BMI, за което сега съжалявам. За сметка на загубените килограми обиколката на бицепса е с един сантиметър повече, което лично за мен е явен показател за мускулна хипертрофия в резултат на цикъла. Определено има и повишение на на силата от порядъка 10-15% в различните упражнения, рамото не ми позволи да правя опити за 200 на лежанката, но последно правих 4-ка на 170 без човек, който да ме пази, така че вероятно имам някакъв резерв ама тази година няма да е, тази зима се поосвиних и ще трябва да поработя в тази посока, а за съжаление чистенето не върви ръка за ръка със силата :D Ще опиша и нещата, които са ми направили впечатление в този период, като няма да им слагам + и - понеже за някои от нещата, това което за мен е плюс за друг може да е минус и обратното.

-Изключителен и невероятен апетит, чак се чудех на себе си как мога да изяждам такива количества.
-Изключително благотворно влияние върху съня, обикновено не си лягам преди 1 часа, но по време на цикъла 10-10.30 бях готов.
-Въпреки повишената сила, издържливостта не е никак на ниво, не мога да твърдя със сигурност дали е от добавките или от опитите ми да работя с големи тежести и малко повторения, но е на лице бърза умора при опитите с повече повторения.
-Леки болки и скованост в ставите и сухожилията, това го очаквах заради намаления естроген.
-Чувство за напомпани мускули през целия ден, не е силно изразено, но определено се усеща.
-Общо взето изпълнението на цикъла си е сериозен ангажимент, като неприятните моменти са DAA и форместана, последното заради това, че го прилагах в офиса (за да няма излишни обяснения в къщи) сутрин и обикновено емулсията хубавичко се е охладила през нощта, което не е никак приятно зиме в студа.
-Ако се сетя още нещо ще допълвам.

Вероятно с наближаване на лятото ще повторя пак, като към стака ще прибавя трансдермална 7-Keto и цикълът ще е насочен към изчистване, единствения проблем е апетита, но с малко воля не мисля, че е непреодолим. Доколкото знам има няколко човека, които са почнали или съвсем скоро ще почнат подобен цикъл, сигурен съм че ще бъде интересно и полезно за много хора ако споделят впечатленията си.

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.01.12 14:01.

19.01.12
14:04

казано от Valdis на 19.01.12, 13:59:

Вероятно с наближаване на лятото ще повторя пак, като към стака ще прибавя трансдермална 7-Keto и цикълът ще е насочен към изчистване, единствения проблем е апетита, но с малко воля не мисля, че е непреодолим. Доколкото знам има няколко човека, които са почнали или съвсем скоро ще почнат подобен цикъл, сигурен съм че ще бъде интересно и полезно за много хора ако споделят впечатленията си.

(bow) за впечатленията !

виж това :

https://www.mrsupps.com/Products/18/Forma+Stanzol/

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1