13.12.11
23:38
Спрях са на тези гейнъри
Olimp Gain bollic 6000
Scitec mass
и за двата има много добри отзиви но немога да преценя кой да избера
Gain bollicа мисля че е по силен като чета съставките но пък за другия пише че е точно за млади bobybuilderi а аз тренирам едва от 6 месеца
висок съм 183 см тежа 65 кг
надявам се някой да ми помогне
мерси предварително
13.12.11
23:43
Аз съм пил на Scitec, но не съм много доволен леко съм предубеден вече към марката Scitec . Първия не съм го пробвал и не знам. Това за младите Билдъри си е маркетингов трик.
13.12.11
23:46
Преди 1 месец пих Скитек Масс 20 и не съм много доволен или може би не спазвам хранителен режим.
Мнението беше редактирано от AntiCape Hunter на 13.12.11 23:54.
14.12.11
09:30
Е ти какво искаш,без режим да се получи нещо ли? Първо провери в сайта за хранителен режим и после го мисли гейнъра.Аз лично бих заложил на PhD Pharma Gain :) В момента има 30% отстъпка
14.12.11
13:17
ON Serious Mass лично аз изпих една голяма опаковка съвсем скоро , пих по полових доза на ден понеже смятам че храната ми е добра и тази половин доза беше достатъчна да ми даде калорииния + от който се нуждаех ... за последния месец съм качил около 4кг като много голяма част от тях са чисти . При положение че излизат на една цена няма смисъл да взимаш друго освен Оптимум .
е добре радвам са че пишете ама темата я пуснах за друго
инт ма кой от 2-та гейнъра които съм дал е по надежден
казано от tfkk tfk на 13.12.11, 23:38:
Спрях са на тези гейнъри
Olimp Gain bollic 6000
Scitec mass
и за двата има много добри отзиви но немога да преценя кой да избера
Gain bollicа мисля че е по силен като чета съставките но пък за другия пише че е точно за млади bobybuilderi а аз тренирам едва от 6 месеца
висок съм 183 см тежа 65 кг
надявам се някой да ми помогне
мерси предварително
Чак пък много добри отзиви ... тренираш от 6 месеца 183см и си 65 кг - което ми говори , че храната ти със сигурност е доста зле , но да отговоря на въпроса ти.
Скайтек Мас - доза 100: 78г захар и 8г протеин.
Олимп Гейн Болик 6000 - доза 100г: 80г въглехидрати от които “уж” само 40 захар , 15г протеин , 1500мг креатин монохидрат , 500мг таурин.
Сам си прецени ...
казано от tfkk tfk на 14.12.11, 20:29:
аз ако можех да преценя нямаше да пускам тема
Извадих ти стойностите им и неможеш просто да ги сравниш ... Двете марки не са топ ниво така , че честно казано разлика няма да усетиш.Харесвай си “опаковката” или си вземи нещо качествено.
Мнението беше редактирано от Dominic на 14.12.11 20:38.
15.12.11
11:47
Абе хора как може да дажате стотици левове за захар. Направо ви се чудя цените ли парите??
Купете си качесвени източници на въглейхидрати и някакъв протеин
15.12.11
12:43
Гейнър: суроватъчен протеин(vpx syngex) + декстроза(Праймъри нутришън 6лв. килото) :)
Мнението беше редактирано от summer_jam на 15.12.11 12:50.
казано от summer_jam на 15.12.11, 12:43:
Гейнър: суроватъчен протеин(vpx syngex) + декстроза(Праймъри нутришън 6лв. килото) :)
А да попитам прочетох някои коментари в сила бг за протеина. Някои хора го използват за да отслабнат а моята цел е да кача килограми.. та това ще ми попречи ли по някакъв начин или ? Съжалявам ако въпроса е безмислен но не разбирам почти нищо относно добавките и да знам че трябва да са поровичкам из нета преди да пусна тема но просто ми беше инт кой гейнър е по ефективен но явно и 2-та не струват. Както и да е ще отида да се консултирам в някой магазин тези дни.
16.12.11
17:43
Свалянето на тегло зависи от хранителния и тренировъчния режим. Суроватъчният протеин не играе чак толкова голяма роля (той е просто едно бързо-усвоимо хранене). Едва ли в магазините ще ти дадат най-добрия съвет.
16.12.11
21:13
и аз не съм доволен от тоя масс.....
насочи се към джъмбо ако ще е сайтек..
17.12.11
00:01
Преди седмица си купих АББ ХХЛ гейнър.БЕЗ никакъв хранителен режим(едиствено съм наблягал на повече и по често хранене).За 1 седмица + тренировки съм качил 1.5кг.За мен това е много добър резултат и също съотношението цена-качесто е повече от иделано.
казано от summer_jam на 16.12.11, 17:43:
Свалянето на тегло зависи от хранителния и тренировъчния режим. Суроватъчният протеин не играе чак толкова голяма роля (той е просто едно бързо-усвоимо хранене). Едва ли в магазините ще ти дадат най-добрия съвет.
Ами неска ходих за една бърза консулктация и ги питах конкретно за този vpx syngex и ми казаха че това просто не е моят протеин. Трябвало нещо 50 на 50 протеин и въглехидрати. Препоръчаха ми Allmax Muscle maxx 5 lbs. протеина или нещо с подобни съставки. Също така ми казаха да ги комбинирам с креатин и Л-глутамин.
17.12.11
20:40
Струва ми се че просто искат да ти вземат парите ... аз също съм с много бърз метаболизъм и комбинацията от която съм видял реални резултати е протеин + гейнър + мн.добра храна
18.12.11
00:36
казано от tfkk tfk на 17.12.11, 21:59:
може ли да ми препоръчате такъв протеин 50 / 50 въглехидрати протеин?
Не знам защо не възприемате. Няколко хора ти обясниха, че няма смисъл да си купуваш гейнър по няколко простички причини. Продавачът каза ли ти защо това не е твоят протеин? Би ли споделил хранителния си режим. С една кутия гейнър, протеин или най-вече л-глутамин мускули няма да направиш. Основите са ти хранителен режим и правилен тренировъчен план. Успех!
Да каза че вероятно горя повече калории докато спя отколкото той като тренира ;д
хранителния ми режим е зле старая се да ям по начесто някъде 4-5 пъти дневно но самата храна е зле а тренировките са ми
понеделник четвъртък - гръб
вторник петък - рамена бицепс трицепс
сряда събота неделя почивка
18.12.11
15:23
казано от tfkk tfk на 18.12.11, 12:45:
Да каза че вероятно горя повече калории докато спя отколкото той като тренира ;д
хранителния ми режим е зле старая се да ям по начесто някъде 4-5 пъти дневно но самата храна е зле а тренировките са ми
понеделник четвъртък - гръб
вторник петък - рамена бицепс трицепс
сряда събота неделя почивка
Щом храната ти е зле, защо ще даваш излишни пари за добавки? Тези 100 лева, които мислиш да ги дадеш за добавка, по-добре ги вкарай за ядене. Гърди не тренираш ли?