Помощ за избор на гейнър

13.12.11
23:38

Спрях са на тези гейнъри
Olimp Gain bollic 6000
Scitec mass
и за двата има много добри отзиви но немога да преценя кой да избера
Gain bollicа мисля че е по силен като чета съставките но пък за другия пише че е точно за млади bobybuilderi а аз тренирам едва от 6 месеца
висок съм 183 см тежа 65 кг
надявам се някой да ми помогне
мерси предварително

Аз съм  пил на Scitec, но не съм много доволен леко съм предубеден вече към марката Scitec . Първия не съм го пробвал и не знам. Това за младите Билдъри си е маркетингов трик.

13.12.11
23:46

Преди 1 месец пих Скитек Масс 20 и не съм много доволен или може би не спазвам хранителен режим.

Мнението беше редактирано от AntiCape Hunter на 13.12.11 23:54.

DE

14.12.11
09:30

Е ти какво искаш,без режим да се получи нещо ли? Първо провери в сайта за хранителен режим и после го мисли гейнъра.Аз лично бих заложил на PhD Pharma Gain :) В момента има 30% отстъпка

14.12.11
13:17

ON Serious Mass лично аз изпих една голяма опаковка съвсем скоро , пих по полових доза на ден понеже смятам че храната ми е добра и тази половин доза беше достатъчна да ми даде калорииния + от който се нуждаех ... за последния месец съм качил около 4кг като много голяма част от тях са чисти . При положение че излизат на една цена няма смисъл да взимаш друго освен Оптимум .

14.12.11
18:51

е добре радвам са че пишете ама темата я пуснах за друго
инт ма кой от 2-та гейнъра които съм дал е по надежден

14.12.11
18:59

казано от tfkk tfk на 13.12.11, 23:38:

Спрях са на тези гейнъри
Olimp Gain bollic 6000
Scitec mass
и за двата има много добри отзиви но немога да преценя кой да избера
Gain bollicа мисля че е по силен като чета съставките но пък за другия пише че е точно за млади bobybuilderi а аз тренирам едва от 6 месеца
висок съм 183 см тежа 65 кг
надявам се някой да ми помогне
мерси предварително

Чак пък много добри отзиви ... тренираш от 6 месеца 183см и си 65 кг - което ми говори , че храната ти със сигурност е доста зле , но да отговоря на въпроса ти.

Скайтек Мас - доза 100: 78г захар и 8г протеин.
Олимп Гейн Болик 6000 - доза 100г: 80г въглехидрати от които “уж” само 40 захар  , 15г протеин , 1500мг креатин монохидрат , 500мг таурин.

Сам си прецени ...

14.12.11
20:29

аз ако можех да преценя нямаше да пускам тема

14.12.11
20:35

казано от tfkk tfk на 14.12.11, 20:29:

аз ако можех да преценя нямаше да пускам тема

Извадих ти стойностите им и неможеш просто да ги сравниш ... Двете марки не са топ ниво така , че честно казано разлика няма да усетиш.Харесвай си “опаковката” или си вземи нещо качествено.

Мнението беше редактирано от Dominic на 14.12.11 20:38.

15.12.11
11:47

Абе хора как може да дажате стотици левове за захар. Направо ви се чудя цените ли парите??
Купете си качесвени източници на въглейхидрати и някакъв протеин

15.12.11
12:43

Гейнър: суроватъчен протеин(vpx syngex) + декстроза(Праймъри нутришън 6лв. килото) :)

Мнението беше редактирано от summer_jam на 15.12.11 12:50.

15.12.11
21:56

казано от summer_jam на 15.12.11, 12:43:

Гейнър: суроватъчен протеин(vpx syngex) + декстроза(Праймъри нутришън 6лв. килото) :)

А да попитам прочетох някои коментари в сила бг за протеина. Някои хора го използват за да отслабнат а моята цел е да кача килограми.. та това ще ми попречи ли по някакъв начин или ? Съжалявам ако въпроса е безмислен но не разбирам почти нищо относно добавките и да знам че трябва да са поровичкам из нета преди да пусна тема но просто ми беше инт кой гейнър е по ефективен но явно и 2-та не струват. Както и да е ще отида да се консултирам в някой магазин тези дни.

16.12.11
17:43

Свалянето на тегло зависи от хранителния и тренировъчния режим. Суроватъчният протеин не играе чак толкова голяма роля (той е просто едно бързо-усвоимо хранене). Едва ли в магазините ще ти дадат най-добрия съвет.

16.12.11
21:13

и аз не съм доволен от тоя масс.....
насочи се към джъмбо ако ще е сайтек..

Преди седмица си купих АББ ХХЛ гейнър.БЕЗ никакъв хранителен режим(едиствено съм наблягал на повече и по често хранене).За 1 седмица + тренировки съм качил 1.5кг.За мен това е много добър резултат и също съотношението цена-качесто е повече от иделано.

17.12.11
20:09

казано от summer_jam на 16.12.11, 17:43:

Свалянето на тегло зависи от хранителния и тренировъчния режим. Суроватъчният протеин не играе чак толкова голяма роля (той е просто едно бързо-усвоимо хранене). Едва ли в магазините ще ти дадат най-добрия съвет.

Ами неска ходих за една бърза консулктация и ги питах конкретно за този vpx syngex и ми казаха че това просто не е моят протеин. Трябвало нещо 50 на 50 протеин и въглехидрати. Препоръчаха ми Allmax Muscle maxx 5 lbs. протеина или нещо с подобни съставки. Също така ми казаха да ги комбинирам с креатин и Л-глутамин.

17.12.11
20:40

Струва ми се че просто искат да ти вземат парите ... аз също съм с много бърз метаболизъм и комбинацията от която съм видял реални резултати е протеин + гейнър + мн.добра храна

17.12.11
21:59

може ли да ми препоръчате такъв протеин 50 / 50 въглехидрати протеин?

18.12.11
00:36

казано от tfkk tfk на 17.12.11, 21:59:

може ли да ми препоръчате такъв протеин 50 / 50 въглехидрати протеин?

Не знам защо не възприемате. Няколко хора ти обясниха, че няма смисъл да си купуваш гейнър по няколко простички причини. Продавачът каза ли ти защо това не е твоят протеин? Би ли споделил хранителния си режим. С една кутия гейнър, протеин или най-вече л-глутамин мускули няма да направиш. Основите са ти хранителен режим и правилен тренировъчен план. Успех!

18.12.11
12:45

Да каза че вероятно горя повече калории докато спя отколкото той като тренира ;д
хранителния ми режим е зле старая се да ям по начесто някъде 4-5 пъти дневно но самата храна е зле а тренировките са ми
понеделник четвъртък  - гръб
вторник петък - рамена бицепс трицепс
сряда събота неделя почивка

18.12.11
15:23

казано от tfkk tfk на 18.12.11, 12:45:

Да каза че вероятно горя повече калории докато спя отколкото той като тренира ;д
хранителния ми режим е зле старая се да ям по начесто някъде 4-5 пъти дневно но самата храна е зле а тренировките са ми
понеделник четвъртък  - гръб
вторник петък - рамена бицепс трицепс
сряда събота неделя почивка

Щом храната ти е зле, защо ще даваш излишни пари за добавки? Тези 100 лева, които мислиш да ги дадеш за добавка, по-добре ги вкарай за ядене. Гърди не тренираш ли?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1