12.12.11
14:04
Имам проблем с това, че бедрата са ми много големи. При 80 сантиметра талия имам 61-2 сантиметра бедро и тялото ми е някак несъразмерно. Бихте ли ми казали някакви упражнения да правя за ослабване на бедрата или упражнения и някаква диета да правя...
Те мазнините са основно в задната част и по задника. И все пак ако не са ти много мазни краката и генетично ти вървят, просто наблегни повече на горната част на тялото.
Питах за конкретни упражнения да ми ослабнат бедрата. По принцип не ги тренирам краката и наблягам само на горната част.
12.12.11
16:34
Нямаш нужда от притеснение просто се стреми да ги изчистиш максимално и 100% ще изглеждаш много добре , защото няма по красива мусколна група от бедрата. Както и няма нищо по хубаво от това да имаш големи крака който да те държат здраво стъпил на земята.
Аз като бивш футболист също съм така....и вече при тренировка за крака правя само упражнението клек с щанга с 50-60 кг по 20-24 повторения, е понякога като ме изнерви някои в залата си слагам 110-120 и си правя сериики с тях :) Също наблягам мн на прасеца... но в никакъв случеи не спираи да тренираш краката, така ще стане по-зле !
Интересно ми е, можеш ли да си дадеш мерките ханш, талия, височина, тегло. С тях можеш да сметнеш горе долу колко ти е % подкожни мазнини и това да ти служи за ориентир. Наблегни на нападите, екстензии, тяга с прави крака и клекове с много повторения - поне 15.
13.12.11
17:20
Sarfaa - тва пак защо ?!
казано от kristiancho на 13.12.11, 17:20:
Sarfaa - тва пак защо ?!
е как защо? :D 15+ повторения са за релеф!!!!!!!!!!!!
Момчета, я дайте съвет и на мен относно бедрата.
Аз искам да имам мускулести бедра и работя здраво за това, но лошото е, че мускулът ми расте, доста се забелязва, задника ми намалява и нещата ‘уж’ започват да изглеждат интересно и донякъде приятно, но идва моментът, в който започнаха да стават прекалееееено големи, тоест трябва да чистя!
Освен с правилно хранане, дайте някакъв съвет за чистене в тази област?
14.12.11
18:01
Да ми е проблем, че краката са ми големи. Хващам ножицата и си правя дънките удобни и готово!
15.12.11
11:31
казано от J. I. на 14.12.11, 18:01:
Да ми е проблем, че краката са ми големи. Хващам ножицата и си правя дънките удобни и готово!
До момента, в който си намираш дънки в магазина си ОК...когато почнеш да не влизаш в 38 номер в бедрата, а в талията са ти като подарени тогава става кофти... ;)
казано от Мак Сим на 15.12.11, 11:31:
До момента, в който си намираш дънки в магазина си ОК...когато почнеш да не влизаш в 38 номер в бедрата, а в талията са ти като подарени тогава става кофти... ;)
Има едни хора, казват им шивачки, евтино взимат ;)
15.12.11
14:42
казано от Madboy на 15.12.11, 13:19:
казано от Мак Сим на 15.12.11, 11:31:
Има едни хора, казват им шивачки, евтино взимат ;)
да, има, но дънки рядко шият ;)
И на теб ще ти дойде времето да го разбереш това като гледам...:D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.12.11 14:43.
ГОЛЯМ СПАМ ГОЛЯМО НЕЩО
(devil)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.12.11 09:48.
16.12.11
09:23
казано от RinGo на 15.12.11, 21:05:
ГОЛЯМ СПАМ ГОЛЯМО НЕЩО
(devil)
Предлагам да те направят модератор :D Ашколсун !
казано от Sarfaa на 13.12.11, 11:48:
Интересно ми е, можеш ли да си дадеш мерките ханш, талия, височина, тегло. С тях можеш да сметнеш горе долу колко ти е % подкожни мазнини и това да ти служи за ориентир. Наблегни на нападите, екстензии, тяга с прави крака и клекове с много повторения - поне 15.
Височина - 170см
Бедро - 61 см
Талия - 83
Бицепс - 42
Тегло - 75кг
Но наистина ми пречат тези бедра...
Да друго си е да имаш 40 бедро :) Много странни представи имаш за съразмерност.
Щом искаш по-малки бедра трябва да смъкнеш максимално количество мазнини и да тренираш само горната част на тялото, ама без да се престараваш, че на диета с прекалено много тренировки няма да можеш да се възстановяваш. А не тренирай краката за да няма причина тялото ти да задържа мускулите по тях.
Нека силата на плажните билдери бъде на твоя страна :P
Мнението беше редактирано от MrNikoi на 17.12.11 15:46.