14.12.11
17:19
Тия дни мернах тема в бб-ком, в която се рекламират продуктите от Рони Колман серията и пише как да си вземем мостри (някои взимат и фланелки). Питах във фейсбука и ми казаха (едва ли пише самият Рони), че вече са пращали към България и всичко е за тяхна сметка. Тааа, да опитаме да поръчаме ? Аз тая вечер ще пробвам.
“Hi everyone! If you haven’t seen my post about Ronnie Coleman’s signature series here is a overview of it
Ronnie Coleman has his own supp Line coming out, help spread the word it seems like he has some good products in the works!
facebook.com/#!/pages/Ronnie-Coleman-Signature-Series/159794964117468
ronniecoleman.net/usa.php
youtube.com/user/RCSSTV
If you want Samples Ronnie is willing to send some out for you to try! Please send him an Email at marketing@ronniecoleman.net
Please help spread the word! Thank you “
Нема кво да губа :д
А, за да ги получиш тези неща (мострите и тениската) трябва ли да направиш поръчка от сайта или може без?
И с всички мостри ли пращат тениски или трябва да кажеш, ако искаш?
14.12.11
18:58
Dique предлгедах набързо линковете в единия сайт трябва да попълниш 4 имейла и пише,че първите 100 ще получат подаръци.
На този имейл marketing@ronniecoleman.net ,които си дал фактически трябва да им пишем да ни изпратят и на нас мостри ли ?
14.12.11
19:49
Ами да, според човека, който държи профила във фейса. Пишеш, че искаш мостри. За фланелките немам идея дали ги дава произволно :/
едит: Аз писах в мейла, че искам мостри, добавих адрес и сега чакам. (ПИШЕТЕ ИМЕ, ЧЕ АЗ ЗАБРАВИХ!!)
Мнението беше редактирано от 100il на 14.12.11 19:50.
15.12.11
13:06
Преди месец проявих интерес и му писах.
Голям е пич, 10 дни след като ми обеща да ми изпрати всякакви неща, вече бяха пристигнали.
10 мостри
2 тениски
2 плаката
2 автографа
Голям е пич, Ронката ; )
Тези дни излиза третия му продукт, който е азот-тест буустър в едно.
казано от Fitness Freak на 15.12.11, 13:06:
Преди месец проявих интерес и му писах.
Голям е пич, 10 дни след като ми обеща да ми изпрати всякакви неща, вече бяха пристигнали.
10 мостри
2 тениски
2 плаката
2 автографаГолям е пич, Ронката ; )
Тези дни излиза третия му продукт, който е азот-тест буустър в едно.
Супер, радвам се, това е много яко. :)
Аз преди малко му писах един имейл, да видим дали ще ми отговори.
Гледала съм няколко клипчета в ЮТюб, където представят един обикновен негов ден.
Изглежда много земен и добър човек.
Надявам се и аз да мога да пробвам някой негов продукт. :)
Сега, ако и JNL направи такова промо ще съм много, много щастлива!
15.12.11
14:12
Аз съм се срещал два пъти в София с него, и говориш с него все едно ти е съсед.
Ще изпрати, със сигурност.
Тениските са страшни, не знам как е оцелил размера, хаха.
15.12.11
15:17
Какво точно му пишеш на имейла?Име,адрес..всичко?И пишеш ли какво искаш? :D :D
15.12.11
15:23
Рони Колмън единственото общо, което има със тези добавки е, е ще вземе едни пари защото му ползват лицето и името.
15.12.11
18:45
Е, повече от ясно е, че е така. Надали е вещо лице в разработването на нови формули и прочие. Мен ми е интересно само кой му ги прави, защото не са BSN.
Какво те кара да мислиш, че не са BSN?
Аз все още чакам отговор на моя имейл, предполагам, че доста хора пишат и за това се бави.
Мнението беше редактирано от Jewelz на 15.12.11 22:46.
15.12.11
23:26
Не съм сигурен, че отговаря на пощите. Аз му писах у фейса на страницата, понеже бех забравил да си напиша името, дали да му прата нов мейл, а той ме пита как ми е мейла, казах му, казах му и името, и каза, че сичко е ок.
http://www.facebook.com/pages/now-i-knowcom/277552865620302#!/RCSups ако искаш питай дали ти е получил мейла :).
@митката - пишеш 2-3 мили думи, име, адрес (град, улица, номер), код на града и пращаш.
Определено не е Рони, но лошо няма браво на Стоил, а дано да прати 2х2-3 семпъла :)
16.12.11
12:42
Веднага ме разконспирира :D Много ми пука кой е, ако ще и бат Бойко да е, стига да зема нещо :).
Нека всеки пише тук за подобни офертички от Рони и дали някой в крайна сметка ще получи нещо, смятам, че най-много 1-2ма да получат нещо :(
21.12.11
11:40
На мен ми пратиха още преди месец и нещо....
БСН му правят продуктите
Ако БСН му правят продуктите, тогава нямам търпение да излезе някоя суроватка :)
22.12.11
09:50
Те ги правят....
Само да не засегна някой, но....продуктите не са нищо особено, поне до колкото може да се разбере от няколко мостри
Днеска получих по 1 семпъл, коректни са, да видим и тениска дали ще получа :)
11.01.12
16:21
От кои продукти получи мостри?
казано от Румен Кръстев на 11.01.12, 16:21:
От кои продукти получи мостри?
гледах гледах и неможах да намеря повече от 2 продукта, които се предлагат, ти нещо да не се бъркаш ?
12.01.12
14:40
Само тия два продукта произвеждат за момента. И аз получих току-що. Има си и автографче на писмото :Д Слагам си го в рамка :Д
И на мен са ми ги пратили тия 2 мостри, бях ги циганил и за фланелка но за без пари толкоз
13.01.12
00:01
И аз циганих за фланелка, правих се на турбо фен, ма нещо не стана ;Д
И аз така, но нищо не стана. Нищо получих семпъл и внимание, доволен съм, нека не алчнеем :)
Абе кво мислите за резорекшъна пм, дали си заслужава да се плясне 1 кутия ? По отделно му гледах съставките и смятам, че комбинацията е добра :)
13.01.12
12:12
Ами нема да те лъжа, от съставките поотделно не разбирам, ама като за първа нощ само 9 часа сън се наспах на ********. Супер ми е. Азота обаче беше голям фейл. Иначе и двете имаха вкус на Степ. Бих изпил половин кутия креатин без течност от колкото някоя от тези добавки.
Модерация: Моля, не преминавайте границите на Добрия тон! Не е наложително да използвате цинични изрази.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.01.12 13:58.
13.01.12
18:35
Румба, нищо не разбираш. Правят му ги BSN в някой друг живот ; )
Току що се прибирам от зала. Тренирах близо 2 часа, продукта работи отлично, впечатлен съм от него !
14.01.12
21:40
Аз им писах преди 1 месец да ми пратят ама още не са :(
14.01.12
21:46
казано от Венцислав Игнатов на 14.01.12, 21:40:
Аз им писах преди 1 месец да ми пратят ама още не са :(
И аз.. има време :D :D
16.01.12
17:23
казано от Fitness Freak на 13.01.12, 18:35:
А кой ги прави? Информацията, която имам е, че са БСН.
Освен това, някой горе спомена, че имало само два продукта - така е за момента! НО скоро ще пуснат и трети, а може вече и да са го пуснали - чакам мостри от него, затова попитах какво точно сте получили...
И за да не каже някой, че говоря празни приказки
Мнението беше редактирано от Румен Кръстев на 16.01.12 17:25.
казано от Румен Кръстев на 16.01.12, 17:23:
казано от Fitness Freak на 13.01.12, 18:35:
А кой ги прави? Информацията, която имам е, че са БСН.
Освен това, някой горе спомена, че имало само два продукта - така е за момента! НО скоро ще пуснат и трети, а може вече и да са го пуснали - чакам мостри от него, затова попитах какво точно сте получили...И за да не каже някой, че говоря празни приказки
Бъди така добър да кажеш как и ние да получим от този продукт, дори в сайта му не пише за него !
Здравейте колеги!Реших и аз да пусна едно мейл-че за мострички и автограф ... за около 10 дена след като писах пристигнаха тук в Габрово .... Какво да видя? Писмото изглежда добре от едната страна - имена , марка и т.н. - но от другата страна писмото е отваряно при това супер грубо и разкъсано , като е залепено със някакво тиксо на всичкото отгоре супер небрежно има и търкан със някакъв спирт печат той е съсипан и не се вижда нищо.В плика има само останало писмо от Рони и екипа му , като мострите определено са откраднати.Мисля да отида до пощата за евентуална информация и след това до митницата в града.Подчертавам , че съм изпращал и получавал достатъчно много колети и когато ми е спирано от митницата в София най-вече са ми оставяли подпечатани бележки защо , кога е отваряно и т.н. - този път такова нещо нямаше ( което ме води на мисълта , че това се е случило тук в Габрово) ... Ясно ми е , че няма да си видя мострите - но реших да драсна ;)
Питай за какво става въпрос, когато иде реч за прахчета, някой може да е решил на митницата да наложи цензура, вероятно и идея си нямаш по подобен начин колко забранени неща се пращат по цял свят. Но си прав в едно, би трябвало да те уведомят ако се случи подобно нещо.
Мерси Валдис ... мен ме човърка най-много това , че тук конкретно от форума поне тези които писаха са си получили нещата ... но да би трябвало да ме уведомят както и преди ... Ще отида след малко на място да говоря с тях да видим какво ще излезе и ще споделя после.
Така ... ходих и до пощатата и до митницата.В пощата с големи мъки и голямо мънкане в крайна сметка никой неможеше нищо да ми каже , в митницата служителите бяха изключително любезни и проведохме доста добър разговор като бяха категорични , че вината е изцяло в български пощи , тъй като през тях не минават писма и много хора също се били оплаквали - като подчертаха , че ако е имало проблем при митницата са щели отново да ми сложат бележка какво и защо е отстранено.В крайна сметка се оказа , че писмото/мострите са пристигнали в България без никакъв проблем и някъде из клоновете на нашите пощи е бил отворен плика , но тъй като било просто писмо неможели да разберат при кой служител / кой офис се е случило.
П.с. както и да е ... за в бъдеще ще избягвам да имам вземане-даване с тази институция.
01.02.12
18:23
Аз също си получих 2-те мостри на продуктите, още не съм ги опитал и не мога да кажа впечатления. Също и някакво писмо с автограф от него. Аз лично не очаквах да получа нещо, но хората са си коректни.
01.02.12
18:44
И аз малко с последния влак,но днеска му писах... Мерак ми е да пробвам бустера и ако стане да ми прати някой т-шърт ;д
Дано си получиш мострите , че и някой тениска ... да не те сподели кофти служител като мен и да останеш и ти само с писмо :D
П.с. аз също не се надявах даже да дойдат , но поне писмо и автограф имам :D