Ronnie Coleman Signature Series

Прескочи до:
10

14.12.11
17:19

Тия дни мернах тема в бб-ком, в която се рекламират продуктите от Рони Колман серията и пише как да си вземем мостри (някои взимат и фланелки). Питах във фейсбука и ми казаха (едва ли пише самият Рони), че вече са пращали към България и всичко е за тяхна сметка. Тааа, да опитаме да поръчаме ? Аз тая вечер ще пробвам.

“Hi everyone! If you haven’t seen my post about Ronnie Coleman’s signature series here is a overview of it

Ronnie Coleman has his own supp Line coming out, help spread the word it seems like he has some good products in the works!

facebook.com/#!/pages/Ronnie-Coleman-Signature-Series/159794964117468

ronniecoleman.net/usa.php
youtube.com/user/RCSSTV

If you want Samples Ronnie is willing to send some out for you to try! Please send him an Email at marketing@ronniecoleman.net

Please help spread the word! Thank you “
Нема кво да губа :д

14.12.11
18:52

А, за да ги получиш тези неща (мострите и тениската) трябва ли да направиш поръчка от сайта или може без?
И с всички мостри ли пращат тениски или трябва да кажеш, ако искаш?

Dique предлгедах набързо линковете  в единия сайт трябва да попълниш 4 имейла и пише,че първите 100 ще получат подаръци.
На този имейл marketing@ronniecoleman.net ,които си дал фактически трябва да им пишем да ни изпратят и на нас мостри ли ?

10

14.12.11
19:49

Ами да, според човека, който държи профила във фейса. Пишеш, че искаш мостри. За фланелките немам идея дали ги дава произволно :/
едит: Аз писах в мейла, че искам мостри, добавих адрес и сега чакам. (ПИШЕТЕ ИМЕ, ЧЕ АЗ ЗАБРАВИХ!!)

Мнението беше редактирано от 100il на 14.12.11 19:50.

15.12.11
11:04

А дано се получи нещо :)

15.12.11
13:06

Преди месец проявих интерес и му писах.

Голям е пич, 10 дни след като ми обеща да ми изпрати всякакви неща, вече бяха пристигнали.

10 мостри
2 тениски
2 плаката
2 автографа

Голям е пич, Ронката ; )

Тези дни излиза третия му продукт, който е азот-тест буустър в едно.

15.12.11
13:39

казано от Fitness Freak на 15.12.11, 13:06:

Преди месец проявих интерес и му писах.

Голям е пич, 10 дни след като ми обеща да ми изпрати всякакви неща, вече бяха пристигнали.

10 мостри
2 тениски
2 плаката
2 автографа

Голям е пич, Ронката ; )

Тези дни излиза третия му продукт, който е азот-тест буустър в едно.

Супер, радвам се, това е много яко. :)

Аз преди малко му писах един имейл, да видим дали ще ми отговори.

Гледала съм няколко клипчета в ЮТюб, където представят един обикновен негов ден.
Изглежда много земен и добър човек.
Надявам се и аз да мога да пробвам някой негов продукт. :)

Сега, ако и JNL направи такова промо ще съм много, много щастлива!

15.12.11
14:12

Аз съм се срещал два пъти в София с него, и говориш с него все едно ти е съсед.

Ще изпрати, със сигурност.

Тениските са страшни, не знам как е оцелил размера, хаха.

Какво точно му пишеш на имейла?Име,адрес..всичко?И пишеш ли какво искаш? :D :D

15.12.11
15:23

Рони Колмън единственото общо, което има със тези добавки е, е ще вземе едни пари защото му ползват лицето и името.

15.12.11
18:45

Е, повече от ясно е, че е така. Надали е вещо лице в разработването на нови формули и прочие. Мен ми е интересно само кой му ги прави, защото не са BSN.

15.12.11
22:46

Какво те кара да мислиш, че не са BSN?

Аз все още чакам отговор на моя имейл, предполагам, че доста хора пишат и за това се бави.

Мнението беше редактирано от Jewelz на 15.12.11 22:46.

10

15.12.11
23:26

Не съм сигурен, че отговаря на пощите. Аз му писах у фейса на страницата, понеже бех забравил да си напиша името, дали да му прата нов мейл, а той ме пита как ми е мейла, казах му, казах му и името, и каза, че сичко е ок.
http://www.facebook.com/pages/now-i-knowcom/277552865620302#!/RCSups ако искаш питай дали ти е получил мейла :).
@митката - пишеш 2-3 мили думи, име, адрес (град, улица, номер), код на града и пращаш.

16.12.11
08:53

Определено не е Рони, но лошо няма браво на Стоил, а дано да прати  2х2-3 семпъла :)

10

16.12.11
12:42

Веднага ме разконспирира :D Много ми пука кой е, ако ще и бат Бойко да е, стига да зема нещо :).

18.12.11
11:06

Нека всеки пише тук за подобни офертички от Рони и дали някой в крайна сметка ще получи нещо, смятам,  че най-много 1-2ма да получат нещо :(

На мен ми пратиха още преди месец и нещо....

БСН му правят продуктите

22.12.11
09:02

Ако БСН му правят продуктите, тогава нямам търпение да излезе някоя суроватка :)

Те ги правят....
Само да не засегна някой, но....продуктите не са нищо особено, поне до колкото може да се разбере от няколко мостри

11.01.12
15:45

Днеска получих по 1 семпъл, коректни са, да видим и тениска дали ще получа :)

От кои продукти получи мостри?

11.01.12
21:14

Еми бустера и предилягане продукта :)

11.01.12
22:25

казано от Румен Кръстев на 11.01.12, 16:21:

От кои продукти получи мостри?

гледах гледах и неможах да намеря повече от 2 продукта, които се предлагат, ти нещо да не се бъркаш ?

10

12.01.12
14:40

Само тия два продукта произвеждат за момента. И аз получих току-що. Има си и автографче на писмото :Д Слагам си го в рамка :Д

12.01.12
23:28

И на мен са ми ги пратили тия 2 мостри, бях ги циганил и за фланелка но за без пари толкоз

10

13.01.12
00:01

И аз циганих за фланелка, правих се на турбо фен, ма нещо не стана ;Д

13.01.12
08:37

И аз така, но нищо не стана. Нищо получих семпъл и внимание, доволен съм, нека не алчнеем :)

Абе кво мислите за резорекшъна пм, дали си заслужава да се плясне 1 кутия ? По отделно му гледах съставките и смятам, че комбинацията е добра :)

10

13.01.12
12:12

Ами нема да те лъжа, от съставките поотделно не разбирам, ама като за първа нощ само 9 часа сън се наспах на ********. Супер ми е. Азота обаче беше голям фейл. Иначе и двете имаха вкус на Степ. Бих изпил половин кутия креатин без течност от колкото някоя от тези добавки.

Модерация: Моля, не преминавайте границите на Добрия тон! Не е наложително да използвате цинични изрази.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.01.12 13:58.

13.01.12
18:35

Румба, нищо не разбираш. Правят му ги BSN в някой друг живот ; )

14.01.12
21:31

Току що се прибирам от зала. Тренирах близо 2 часа, продукта работи отлично, впечатлен съм от него !

Аз им писах преди 1 месец да ми пратят ама още не са :(

казано от Венцислав Игнатов на 14.01.12, 21:40:

Аз им писах преди 1 месец да ми пратят ама още не са :(

И аз..  има време :D :D

казано от Fitness Freak на 13.01.12, 18:35:

А кой ги прави? Информацията, която имам е, че са БСН.
Освен това, някой горе спомена, че имало само два продукта - така е за момента! НО скоро ще пуснат и трети, а може вече и да са го пуснали - чакам мостри от него, затова попитах какво точно сте получили...

И за да не каже някой, че говоря празни приказки

Мнението беше редактирано от Румен Кръстев на 16.01.12 17:25.

16.01.12
20:57

казано от Румен Кръстев на 16.01.12, 17:23:

казано от Fitness Freak на 13.01.12, 18:35:

А кой ги прави? Информацията, която имам е, че са БСН.
Освен това, някой горе спомена, че имало само два продукта - така е за момента! НО скоро ще пуснат и трети, а може вече и да са го пуснали - чакам мостри от него, затова попитах какво точно сте получили...

И за да не каже някой, че говоря празни приказки

Бъди така добър да кажеш как и ние да получим от този продукт, дори в сайта му не пише за него !

01.02.12
12:51

Здравейте колеги!Реших и аз да пусна едно мейл-че за мострички и автограф ... за около 10 дена след като писах пристигнаха тук в Габрово .... Какво да видя? Писмото изглежда добре от едната страна - имена , марка и т.н. - но от другата страна писмото е отваряно при това супер грубо и разкъсано , като е залепено със някакво тиксо на всичкото отгоре супер небрежно има и търкан със някакъв спирт печат той е съсипан и не се вижда нищо.В плика има само останало писмо от Рони и екипа му , като мострите определено са откраднати.Мисля да отида до пощата за евентуална информация и след това до митницата в града.Подчертавам , че съм изпращал и получавал достатъчно много колети и когато ми е спирано от митницата в София най-вече са ми оставяли подпечатани бележки защо , кога е отваряно и т.н. - този път такова нещо нямаше ( което ме води на мисълта , че това се е случило тук в Габрово) ... Ясно ми е , че няма да си видя мострите - но реших да драсна ;)

01.02.12
13:02

Питай за какво става въпрос, когато иде реч за прахчета, някой може да е решил на митницата да наложи цензура, вероятно и идея си нямаш по подобен начин колко забранени неща се пращат по цял свят. Но си прав в едно, би трябвало да те уведомят ако се случи подобно нещо.

01.02.12
13:07

Мерси Валдис ... мен ме човърка  най-много това , че тук конкретно от форума поне тези които писаха са си получили нещата ... но да би трябвало да ме уведомят както и преди ... Ще отида след малко на място да говоря с тях да видим какво ще излезе и ще споделя после.

01.02.12
17:45

Така ... ходих и до пощатата и до митницата.В пощата с големи мъки и голямо мънкане в крайна сметка никой неможеше нищо да ми каже , в митницата служителите бяха изключително любезни и проведохме доста добър разговор като бяха категорични , че вината е изцяло в български пощи , тъй като през тях не минават писма и много хора също се били оплаквали - като подчертаха , че ако е имало проблем при митницата са щели отново да ми сложат бележка какво и защо е отстранено.В крайна сметка се оказа , че писмото/мострите са пристигнали в България без никакъв проблем и някъде из клоновете на нашите пощи е бил отворен плика , но тъй като било просто писмо неможели да разберат при кой служител / кой офис се е случило.
П.с. както и да е ... за в бъдеще ще избягвам да имам вземане-даване с тази институция.

Аз също си получих 2-те мостри на продуктите, още не съм ги опитал и не мога да кажа впечатления. Също и някакво писмо с автограф от него. Аз лично не очаквах да получа нещо, но хората са си коректни.

PH

01.02.12
18:44

И аз малко с последния влак,но днеска му писах... Мерак ми е да пробвам бустера и ако стане да ми прати някой т-шърт ;д

01.02.12
18:54

Дано си получиш мострите , че и някой тениска ... да не те сподели кофти служител като мен и да останеш и ти само с писмо :D
П.с. аз също не се надявах даже да дойдат , но поне писмо и автограф имам :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1