Изневерявате ли?

Прескочи до:
MF

18.12.11
14:11

Уважаеми спортяги,
подтикната от събития от близкото си минало и настоящето ви подканвам да се откъснете за малко заедно с мен от иначе безспирния поток от теми за фитнес и хранене, и да споделите доста откровени факти (ако това не ви притеснява, разбира се), свързани с личния и по-точно любовния ви живот.
И така - мъже, жени, изневерявате ли? Правили ли сте го и какво ви подтиква да го направите? Какво за вас е изневярата? В случай на такава, признавате ли/бихте ли признали на половинката си? А бихте ли искали да го признаят на вас?

П.п.: Надявам се отново да задоволите безмерното ми любопитство.

пОздрави

Имайки на предвит, че всеки, който поиска може да види темата, не мисля, че някой ще си признае (рискувайки половинката му да чете написаното) :)

Не, никога.
Което не ме прави застрахован от подобно действие.
За сметка на това на мен са ми изневерявали.
За мое съжаление знам какво е чувството да ти изневерят и не бих искал да го причиня на някоя особенно, ако държа на нея.

Да,и то неведнъж.Леки момичета има достатъчно много,които да задоволят желанията ти.Трябва да се опита всичко от този живот,прекалено кратък е,а моногамността не е от нещата,които го правят интересен.Прекалено екзистенциална е тази тема и не може да се обхване с няколко изречения.А и като понятие всеки си го интерпретира по различен начин,за едни изневяра значи дори да общуваш с друг човек,за други нещата стоят по друг начин.И на мен са ми изневерявали,факт е,че не е от най-приятните изживявания,но не бива да се взима и много присърце.По-добре да си живееш в една прекрасна лъжлива и ненатрапчива атмосфера,отколкото да живееш в страх дали половинката ти ще кривне от пътя.

19.12.11
11:46

Напоследък се опитвам да не го правя, обаче е факт, че мъжете са ми слабост - ОГРОМНА и самата мисъл, че ще правя секс с един и същи човек ме убива, казала съм го и на сегашния си прятел: “Не се намерил човекът, който да ми задоволи всички сексуални фантазии...” и той реши, че трябва да ходи на фитнес, а аз го харесвам такъв, какъвто е - ектоморфчо, просто имам нужда от време на време да се ‘разнообразявам’, нищо обвързващо и никога - повтарящо се, винаги с предпазни средства и никога с преспиване.
Класика!

19.12.11
11:52

Като прочетох последния пост ми се доповръща.....

19.12.11
11:58

казано от Миsh0 на 19.12.11, 11:52:

Защо? Момиче, което знае какво иска и не го е срам да си признае. Не виждам нищо лошо в това, дотолкова, доколкото партньорът й не възразява. В крайна сметка хората са различни и налагането на твоите морални ценности върху хора, които не нарушават твоите права, е неуместно.

19.12.11
12:22

А ти какво правиш в момента? Обясняваш ми колко не разбирам, защото мисля така? Следователно и ти налагаш мнение.
За мен това е отвратително, съмнявам се приятеля и да е 100% наясно, дори и да е за мен той не е в ред...

Още по темата: никога не бих изневерил, за мене това е нещо отвратително. Като на някой/някоя толкова им се е*е от други, поне да зарежат партньора си, не да правят гадно само... Дори може на някой да му прозвучи крайно това, но направо ме побиват тръпки, когато видя двойка (държат се за ръце) и момичето започва да ме оглежда - случвало ми се е и ми е много криво...

19.12.11
12:38

казано от Миsh0 на 19.12.11, 12:22:

А ти какво правиш в момента? Обясняваш ми колко не разбирам, защото мисля така?

Нищо подобно не правя. Само се учудвам на напъна ти да наложиш собствения си морален “аршин” върху някой друг. Щом не ти харесва, не го правиш. Има място за всички под слънцето.
Аз лично за 16 години брак не съм докоснал друга жена. И какво? Това дава ли ми право да тръгна да съдя хората, които го правят? В крайна сметка не живеем в средновековието. Просто е нужна малко търпимост и толерантност.

19.12.11
12:46

И на мен, като видях на колко си години.

На сегашния си приятел не съм изневерявала, не мога обаче да кажа, че не съм го правила преди, когато съм била с друг, затова се включих и в темата. Да не говорим, че на твоята възраст най-макото, което съм искала е сериозна връзка. ;)
Докато ми дава това, което искам в една връзка, няма да му изневерявам, но рутината би ме убила, засега мога да кажа за моя случай- “Катурнало се гърнето и си намерило похлупак”, но не знам какво ще бъде след години :)

И Мишо - Защо не ти се доповръща от поста на мъжа пред мен? Защото е мъж ли и всичко е позвеолена или е по-различно?

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.12.11 12:50.

HE

19.12.11
12:54

На ме същото изказване ми прозвуча, все едно да използваш парцала за пода, като кърпа за лице /минаха ми и по-цветущи сравнения през главата, но се сетих, че е обедно време и някой може да се храни/ :D

казано от Boby_ на 19.12.11, 11:58:

Защо? Момиче, което знае какво иска и не го е срам да си признае. Не виждам нищо лошо в това, дотолкова, доколкото партньорът й не възразява. В крайна сметка хората са различни и налагането на твоите морални ценности върху хора, които не нарушават твоите права, е неуместно.

Вземи си една такава “убавица” във вас, да видим дали, ще мислиш така после :D :D :D
Пича бил тръгнал на фитнес :D Аз бих я пратил да върви някъде другаде, а дали ще е със или без извращения, ще зависи изцяло от настроението ми в момента ;) То и да е.еш животни е въпрос на желание и вкус ;)

После, що има приказки от рода на “Не вярвам на нищо, което кърви повече от три дни и не умира” :D
Съчувствам му на пича за постоянните въпроси в главата тип “Тая дали си е мила зъбите преди да тръгне да ме целува”, “Какво ли последно е слагала в устата си”, “Дали да не я прасна сутринта, че да съм първия ....... за днес”.

Каква нормална връзка можеш да имаш със същество, чиято глава е пълна с малки к.рчета?

19.12.11
13:02

Имате доста ниска самооцена, това е моето заключение, явно мацкте не ви се кефят особено ;)

19.12.11
13:09

казано от head_hunter на 19.12.11, 12:54:

Вземи си една такава “убавица” във вас, да видим дали, ще мислиш така после :D :D :D
Пича бил тръгнал на фитнес :D Аз бих я пратил да върви някъде другаде, а дали ще е със или без извращения, ще зависи изцяло от настроението ми в момента ;) То и да е.еш животни е въпрос на желание и вкус ;)

После, що има приказки от рода на “Не вярвам на нищо, което кърви повече от три дни и не умира” :D
Съчувствам му на пича за постоянните въпроси в главата тип “Тая дали си е мила зъбите преди да тръгне да ме целува”, “Какво ли последно е слагала в устата си”, “Дали да не я прасна сутринта, че да съм първия ....... за днес”.

Каква нормална връзка можеш да имаш със същество, чиято глава е пълна с малки к.рчета?

Къде видя да пиша, че ми харесва идеята? Че нали ако жена ми направи нещо подобно, ще хвърчат глави, а преди това и други органи?
Въпросът е друг - това са отношения, които засягат само двамата партньори и в едно уж зряло общество соченето с пръст и укорите би трябвало да са останали в едно добре забравено минало, в което я някоя религия ни налага лицемерния си морал, я Партията ни показва едниствения верен път. Да, но за съжаление не са и вместо моралът да се гради на собствена ценностна система, той се базира на налагани отвън стереотипи. В крайна сметка цялата поп и чалга култура са явен пример как ако няма осъзнаване и вътрешно приемане на определени ценности, то в момента, в който външната принуда изчезне, нещата придобиват дивашки и откровено глупав облик.
Както и да е. Разфилософствах се и се отклоних от темата. :)

HE

19.12.11
13:12

казано от Skoge на 19.12.11, 13:02:

Имате доста ниска самооцена, това е моето заключение, явно мацкте не ви се кефят особено ;)

Дали? Или това е “гениално” заключение на нещо, което хората ползват да си свършат работа /или да си направят кефа/?
Определено си личи, какво е най-умното нещо преминавало през главата ти :D :D :D
И с тези неща се хвалиш по форумите - в егати кошмара се е забъркал тоя дето те е.е в момента. Ти нали се сещаш, че “предпазните мерки”, не ти гарантират 100% сигурност? А ако му лепнеш нещо на тоя човечец или викаш “То всичко се лекува”? :D :D :D

п.п. Boby_ не говорим за религия, политика или, каквото и да било ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.12.11 13:15.

@head_hunter винаги чета мненията ти с интерес. Евала за позицията!

19.12.11
13:30

Skoge, същото мисля и за поста над теб. Просто ти го написа по-”интересно”. И какво ми е на годините не мога да разбера? Да на 19 съм, но искам сериозна връзка какво лошо има? С твоите коментари създаваш впечатлението, че си..... не знам как да се изразя по-меко.

Боби, не налагам на никой моето мнение, просто се възмутих и си казвам каквото мисля. Иначе похвално е това, което казваш. А защо толкова защитаваш противополжните мнения? Би ли жертвал 16години семейство и спомени, навици както искаш го наречи за 30-60 мин кеф?

19.12.11
13:34

Честно казано обожавам, когато нямам друга работа, да се включвам в подобни теми. Много се забавлявам, как всички се връзват и особено, когато се включи жена и каже нещо различно от общоприетото.
Както казах по-горе - сега не изневерявам, защото партньорът ми е страхотен човек и жените само могат да ми завиждат за отношението и разбирането, което получавам от него всеки Божи ден.
Даже нямаше да обърна внимание на темата, ако не бях сънувала тази нощ, че той ми изневерява и в съня си щях да го съдя, да не му давам да вижда детето ( което нямаме) и всякакъв род глупости. Дори и след като се събудих, го гледах малко криво около 1 минута, докато осъзная, че е било само сън.

Сега обаче ще трябва да се позанимавам малко със счетоводство, все пак за това ми плащат, а не да съдя кой е крив и кой - прав ;)

19.12.11
13:40

И за мъжете се отнася същото - като ти е хубаво с даден човек, защо ще му причиняваш такова нещо? Ако не ти е хубаво, зарязваш го и тогава, какъв е смисъла от допълнителни проблеми.

HE

19.12.11
13:42

казано от Миsh0 на 19.12.11, 13:40:

И за мъжете се отнася същото - като ти е хубаво с даден човек, защо ще му причиняваш такова нещо? Ако не ти е хубаво, зарязваш го и тогава, какъв е смисъла от допълнителни проблеми.

За това си говорим. Останалите неща са изтънчен садизъм, психическо насилие, mindfuck и огромни дози егоизъм ;)

19.12.11
13:43

казано от Миsh0 на 19.12.11, 13:30:

Би ли жертвал 16години семейство и спомени, навици както искаш го наречи за 30-60 мин кеф?

Ще ти отговоря с въпрос. Защо това, че признавам на някого правото да прави каквото иска с живота си, трябва да означава, че аз самият бих постъпвал като него/нея? :)

19.12.11
13:47

Skoge - шапка им свалям на хора, които правят каквото си искат без срам, страх и т.н., но тук просто говорим за друго нещо.
Правилото е да правиш каквото си искаш без да има физически/емоционално наранени. Когато става дума за изневяра твоето безгрижие се отразява на други просто.

Т.е. не играеш по правилата, а това никой не го харесва. Затова и мисля, че те нападат сега.

п.п. А по темата - не, не съм и не бих. Не защото не съм искал, а защото не мога.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.12.11 13:50.

19.12.11
14:02

Не, ама не щото имам скрупули да го правя ;) Но то пък няма и на кого да изневерявам, така че ... :D
За мен сериозна връзка е, когато живеете заедно и вече мислите за семейство и деца. А изневяра е, когато сте се разбрали, че отношенията са ви сериозни, пък в същото време тя(той) мисли и се озърта за друг(а) и е готов(а) да си тръгне веднага, щом намери някой по-подходящ. И това се получава често (забелязал съм), понеже хората си хващат там някой партьор, без да подбират много, колкото да имат някаква връзка, докато търсят по-подходящ. Няма лошо, ако и двамата са наясно с това. Ама не върви да лъжеш партньора си, че го харесваш супер много, пък в същото време да се чудиш кой(я) да забиеш.

19.12.11
14:29

Ха, представям си ако разбера, че приятелката ми изневерява, ще я направа леш.. да не говорим за лайнара, с който го прави ако знае, че тя си има приятел..Възмутен съм от такива жени.. нямам думи.

Мнението беше редактирано от Riko на 19.12.11 14:29.

19.12.11
14:37

И какво ще направиш? Бил съм с жена, която си имаше приятел. Т.е, ЗНАЕХ, че си има.

УУУ тука стана интересно (sun)

S!

19.12.11
15:05

Тея “бойнитe” мнения са много смешни. Не знам дали си въобразявам или не, но ми се струва, че от цялата тема излиза едно - жените нямат право да изневеряват. Какво право пък имат мъжете? И като тръгне някоя жена по други, нали трябва да се помисли първо какво я е накарало да направи това, защото в 90% от случаите не тя е виновна. При мъжете е мааалко по-различно. Пък и с тези изрази “...ще я направя леш...” Дали някоя би искала да остане при този мъж ?  И искате да кажете, че ако някоя мацка дойде при вас, ама вие знаете, че има приятел, ще я отпратите ? Не мисля така. Обаче ако на вас се случи това нещо, веднага хващата бухалката и - атака :D Не ми се струва логично, но това е мое мнение.

19.12.11
15:15

Разбирам изневярата, имал съм дълга връзка и знам какво ти минава през главата, въпросът е къде ще теглиш чертата (или по-точно - къде ще я теглите - понеже решението е взаимно, било то и негласно). Изневяра може да значи много неща ... пиянска креватна изцепка или целувка, флирт, а за някои хора - дори само желанието да си с друг.

През годините съм имал възможности да изневеря, но не съм го правил, мисля, че няма и да го направя - твърде много държа на другия човек (щом го занимавам със себе си - дори да не е сериозна връзка), за да му причиня нещо подобно, а в същото време - няма да се чувствам добре в кожата си.
Знам го, защото преди години прекратих една връзка не особено чисто - сексуално не се застъпиха нещата, но въпреки това като си спомням и не одобрявам постъпката си, но пък тогава нямах необходимия опит, за да знам какво да направя.

Бих искал да знам за изневярата и бих си признал. Важно е нещата да се изчистват между хората, да се знае какво и защо, най-малкото за по-доброто на двамата, понякога нещата се изглеждат, понякога не, но разговорът (въпреки всичките първоначални емоции) може да помогне. Понякога годините заедно си заслужават да бъдат спасени, понякога не, но при всички положения знанието и комуникацията може да роди хубави неща (а не само строшени чинии, синьо око и тн). Най-малкото бих искал аз да кажа на най-близкия си, че съм го наранил.

И в крайна сметка - всичко е индивидуално - при някой хора тайната работи по-добре, при други - осъзнаването на грешката (ако е била такава) и изводите за напред (независимо дали оставаш във връзката или не).

По въпроса с дамата отгоре - никого не осъждам - щом я влече - няма лошо. Аз лично казах, че разбирам изневярата, но като залитане (като необходимост понякога - за хора с по-слаба воля), а когато е нещо търсено не мисля, че бих подходил с търпение, тогава вече нямам какво да търся с такъв човек - но обикновено и не бих се захванал с такъв - т.е. то си е до човек и въпрос на избор - за всеки влак си има пътници.

А защо казвам “за хора с по-слаба воля” - защото когато съм си избрал партньор, аз лично не бих рискувал да загубя това което имам. По-лесно можеш да се начешеш отколкото да изградиш дългогодишна връзка, а ако реша че начесването ми е по-важно - ще се постарая първо да прекратя връзката и тогава ще се заема да пръскам любов наоколо :)
А не както много хитро каза един участник от българско риалити “като маймунка - първо хващаш новото клонче, после пускаш старото” :)

ПП. А относно боя - няма и да се хабя. На кого ще помогна? Ще покажа, че съм физически по-силен от девойката ли, или пък ще набия “онзи лайнар” - просто ще получи още повече симпатия, а аз ще съм животното. Трябва да знаеш, кога си загубил ... и ако си направил каквото си смятал за правилно - нямаш за какво да съжаляваш. А да използваш боя като възпитателно средство - не си заслужава - веднъж като партньора ти е прекрачил линията, после все по-лесно ще я прекрачва и боя няма да го спре, а ще го подтиква. Ако единствения начин да се подсигуриш са шамарите - по-добре не се хаби.

Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 19.12.11 15:19.

HE

19.12.11
15:37

казано от J. I. на 19.12.11, 15:05:

Тея “бойнитe” мнения са много смешни.

То и твоите мнения са смешни, но какво от това?

19.12.11
16:03

Имам приятелка от 4 години,даже малко повече от 4.Никога не съм и няма да направя нещо подобно.
Всъщтност тя ми е първото момиче . . .аааммм първото във всичко :) Както и аз съм първия на нея,също във всичко.
Няма да навлизам в подробности и да разтягам локуми,но като цяло хората,връзките м/у тях и изобщо целия свят се превръща в една пумийна яма,с извинение . . .Всеки си прави,каквото иска.Уважение,морал,ценности. . .малко по малко изчезват :/

На head_hunter и Миsh0 бих искал да им стисна ръцете,жалко че хората като тях са малко :/

19.12.11
16:10

Споко, няма да ти е последната. Нито ти на нея.

19.12.11
16:29

Ей, а свалете си ореолите...мъже сме си все пак...ай не ми обяснявайте само и ми се правете...все едно никой, ама НИКОГА през главата не е имал мисли за изневяра...айде бе!!!...а по-смело си признайте де...особено тия с дъъъъългите и сериозни връзки(Петко К е много прав в поста си...или правиш нещо след толкова време, или...всъщност к’во правите заедно-съквартиранти може би...)...:))))
Аз ще кажа, не сте имали ситуацията, ама тая като на филмите...да сте далче от половинката, да се пийнали и някоя мадама да Ви се накефи яко:))

Иначе на 19…де да знам...тогава изневерявах на всички с всички:)...и на мен така сигурно...ама съм си живял живота и съветвам и малките джедаи това да правят...

Изневярата е липса на уважение на към любимия човек...този, с който искаш или си създал семейство...не към гаджето от другия клас, с който от 4 месеца пиете кафе...к’ви сериозни връзки, к’ви 5 лева, като си още дете...:)

Па...тия бойните постове...са смеховни, защото ти нямаш работа с този, който ти носи златния медал, а имаш проблем с този, който ти е окичил сребърния...сеш ли се...

Аз на 32(почти) години срещнах човек, на който трябва да съм луд, за да изневеря и загубя...

Skoge…дай някоя снимка да видим и ние тоз’ извънземен стимул, вкарващ хората по залите...а за фантазиите ти...басирам се, че тука из форума има поне 4-5 млади дихатели, дето ще те разчекнат така, че не моиш са сглобиш една седмица...:)

Head_hunter…още едно голямо имаш пт мен!!!

19.12.11
16:48

казано от slavko на 19.12.11, 16:29:

Skoge…дай някоя снимка да видим и ние тоз’ извънземен стимул, вкарващ хората по залите...а за фантазиите ти...басирам се, че тука из форума има поне 4-5 млади дихатели, дето ще те разчекнат така, че не моиш са сглобиш една седмица...:)

Хаха, Славко, стига бе... Ще изплашиш детето. :D

19.12.11
16:56

Славко, мисля същото като теб, прекалено млада съм, за да знам какво ще стане в бъдеще, да планирам сериозна връзка тип брак ( Петко К) и затова се дразня на високопарни мнения на хора на моята и под моята възраст, при положение, че и двамат сме още ‘деца’ и в мислите, и в чувствата си.

Освен това, защо мислиш, че единственото, което може да накара мъж да направи нещо за мен, е външния ми вид? ( Имам доста снимки в дневника си, актуални...)

Мен и приятелят ми ни обединява нещо съвсем различно от това как изглеждаме, в интерес на истината той има по-дълга коса от моята ( до задника), което стресира някои хора, но на мен ми е все тая.
Обичам да спорим за музика, да решаваме задачи по математика, да си готвим и той да опитва от всичко, обожавам мириса на кожата му, острият поглед, който става мек, когато говори на мен, начинът, по който седи, замисля се и т.н.
Но не знам ДОКОГА това ще е така, не съм господар нито на моите, нито на неговите чувства, затова и не искам да използвам думата НИКОГА няма да изневерявам, правила съм го при други връзки, когато горепосочените неща са ми липсвали.

Това, че той реши да влезе във фитнеса е начин да се доближи още повече до мен, което ОЦЕНЯМ, не за да става мега як или нещо подобно, 80% от свободното ми време минава в залата, той явно иска да разбере какво толкова намирам в тренирането и досега е удовлетворен.

Изневярата е чиста проба лъжа... не виждам какво има да му се коментира.
Останалото го е казал Славко.
Който иска, нека търси оправдания.
Останалите знаят, че такива няма... знаят защо няма и защо изневярата не си струва.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.12.11 17:11.

19.12.11
17:14

Уморих се докато се докопам до отговора,с моя интернет :D 1 час ми зарежда форума,после темата . . . .Дано поне ми отчете коментара.
Сега да си дойдем на думата :P Славко да те питам,казваш че на 32 си срещнал човека,ами ако същия човек го беше срещнал примерно на 22 и двамата мислехте по същия начин,както сега ? Той ти дава всичко, от което имаш нужда и ти на него също,в такъв случай мисля,че още тогава би си седнал на Д-то и не би го оставил :)
А колкото до алкохола :D Аз като пия само вода,колко ли трябва да изпия,за да се напия :D
п.с. Да не си помислиш,че се заяждам или нещо такова,напротив дори да не те познавам лично -  (надявам се някой път,когато идваш към Пловдив,да се запознаем),не съм напълно съгласен с написаното по-горе от теб.

19.12.11
17:24

Веднага на думата бе братле!!!  Мислиш, че това което имам в камбаната на 32 е същото, което съм имал на 18-19…няма как да знам кое е “всичко”, като не знам почти “нищо” и базата ми за сравнение е тая от турските сериали или фейсбук...ДЕМН ИТ...!!!
I rest my case…в този аспект!!!...за други неща...и още 3 живота няма да ми(ни) стигнат!!!
Аз не очаквам никой нищо да ми дава...аз знам, че това е човека...другото ще ти го обясня като се видим...:)

P.s. в Пловдив съм първия уикенд след нова-та...

Някой беше предложил форумна сбирка под тепетата...е аде де:)))

19.12.11
17:24

Беше време когато съдех другите от “висотата на морала си”. Не можех да възприема идеята за изневяра, това беше нещо, което не може да се случи на мен или с мен.

Е, ако сам не помъдрееш, живота намира начин да те научи. Колкото по-късно го научиш, толкова повече боли. А ако не се научиш, урока ще се повтаря, докато е нужно.

И тъй като явно съм един от най-възрастните тук, един съвет  - не съдете! Въобще не знаете какво ви чака утре, а още по-малко се заричайте, че никога няма да го направите или вас няма да предадат и т.н.

Хора се събират, хора се разделят... И причините за това са неизброими. Насила хубост не става.

За “бойните” - я, малко по-сериозно! Нито притежавате партньора си (или пък той вас), нито имате някакво право да стигате до физическа саморазправа.

19.12.11
17:46

Вик,
ти говориш за съвсем различни неща от това, за което Skoge ни информира и от което и на мене ми се доповръща...
Явно  говориш за много голяма любов и като че ли и в случая пак има два вида реакции- можеш да и се отдадеш или пък да си останеш със стария партньор...

честно не прочетох цялата тема, но за последните 20 мнения само Ванката е загатнал какво може да е изневярата.

а тия дето се кълнат че “никога няма да го направят” - успех с тая мисия.

10

19.12.11
17:55

Всички много морални, ама ако сте без половинката и ви се натресе супер яката путка/пич, напрао ги изебавате (говора за тия, дет още не мислят за семейство).

19.12.11
17:56

Joyplovdiv дано никога не ти се случва, адски гадно е, наистина, даже не мога да си представя какви изроди и подмолни същества може да са тези, които го правят...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1