Прасец + Гърди !

18.12.11
23:01

Здравейте на всички !
Ще започна направо с питането.Тъй като прасците ми са слаба мускулна група ( 41 см ) и винаги досега съм ги тренирал след тежката тренировка за бедра ( клек,лег преса и т.н. ) бих искал да ми дадете съвет, дали е удачно да направя няколко серии с много/малко повторения за прасец и след това да правя тренировката си за гърди.Дойде ми тази идея, тъй като след бедрата нямам грам сили за прасец, а ако го направя преди тях, едва ли ще направя тежко бедрата !
Основото нещо, за което се колебая е дали ще е удачно това трениране на горна/долна част.
Благодаря предварително !!!

По-здрави !

18.12.11
23:12

Няма проблем да тренираш така, аз по някога даже правя първо корем и после гърди. Давай смело.

19.12.11
01:41

А защо прасецът не е след гърдите?

моя прасец е и още по-слаб;( затова гледам да го правя 10 серии накрая на всяка тренировка без краката, 4е и аз след тях немога да гледам. чувал съм че прасеца е адски труден за правене особено ако и си ти е слаб по принцип. тои е от ежедневно използваните мускули и е доста трудно да се натовари както трябва за да се предизвика растеж. така 4е 2-3 пъти седмично няма да му е зле

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1